Xenia Ghali: Η Ελληνίδα που κατακτά την Αμερική μιλά στο neolaia.gr!
Πλημμυρισμένη από χαρά για την απόλυτη επιτυχία του να καταστήσει την πρώτη θέση στο Αμερικάνικο billboard dance chart, η Xenia Ghali μιλάει στο neolaia.gr

Πλημμυρισμένη από χαρά για την απόλυτη επιτυχία του να καταστήσει την πρώτη θέση στο Αμερικάνικο billboard dance chart, η Xenia Ghali μιλάει στο neolaia.gr για το πώς μοιράζει την ζωή της σε δύο ηπείρους, τους φόβους και τις εμπνεύσεις της.

– Η πρωτιά στο Billboard dance chart είναι πια γεγονός. Το έχεις συνειδητοποιήσει;

– Ναι. Είναι γεγονός και η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Το “Under these lights” είναι επίσημα το νούμερο ένα dance song στο chart και ακόμα νομίζω ότι βλέπω όνειρο. Από την δημιουργία του είχε κάτι μαγικό. Κάτι που μας έδειχνε ότι θα πάει καλά. Μην ξεχνάτε ότι μιλάει για το πόσο ωραία είναι η ζωή. Το πιστέψαμε όλοι πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ και στις δυο Ηπείρους και οι κόποι ανταμείβονται.

– Πως είναι να μοιράζεις την ζωή σου μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής;

– Θα ήμουν αχάριστη αν δεν έλεγα πόσο τυχερή νιώθω που μπορώ να το κάνω αυτό. Η Νέα Υόρκη είναι η Μέκκα της μουσικής βιομηχανίας και το να καταφέρεις να γίνεις μέρος της θέλει πολύ δουλειά και πείσμα. Εγώ πήγα στην Αμερική μόνη και είπα ότι θα τα καταφέρω. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και δεν το βάζω ποτέ κάτω ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Εδώ είναι η οικογένεια μου και οι φίλοι μου και δεν μπορώ μείνω μακριά της!

xhenia

– Το ταξίδι μεταξύ δύο Ηπείρων πρέπει να σου δίνει τρομερή έμπνευση για δημιουργία.

– Η αλήθεια είναι ότι η κάθε μια έχει την δική της μαγεία και αντλώ διαφορετικά ερεθίσματα. Στην Αμερική είναι όλα πολύ φωτεινά, δυνατά και γρήγορα. Η Ελλάδα έχει τον ήλιο, την θάλασσα και την οικογένεια. Το κάθε κοινό βέβαια έχει διαφορετικά ακούσματα και πρέπει πάντα να προσαρμόζομαι ανάλογα.

– Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος επαγγελματικά;

– Ο μόνος μου φόβος είναι να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και να είμαστε όλοι μαζί. Τα επαγγελματικά εμπόδια θα τα αντιμετωπίσω και αυτά που δεν λύνονται θα τα προσπεράσω και θα πάω παρακάτω. Η κάθε «αποτυχία» η αναποδιά λειτουργεί θετικά σε εμένα. Θα πεισμώσω και θα παλέψω μέχρι α το καταφέρω.

– Τώρα που σε βρίσκουμε;

– Θα είμαι στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι για εμφανίσεις. Έχω πολλά Live σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζουμε και Video clip. Βέβαια μετά τα τελευταία νέα ένα ταξίδι αστραπή στην Νέα Υόρκη νομίζω ότι θα είναι απαραίτητο

Xenia Ghali #1 Billboard dance chart prnt scrn

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;