Διορθώνοντας λάθη κι αποφεύγοντας την παραπλάνηση!
Η εβδομάδα που ξεκινά, έχει σαν κύριο φαινόμενο την δύσκολη όψη του Ήλιου και της Αφροδίτης στους Διδύμους, προς τον Χείρωνα στους Ιχθείς.

Zwdia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-20 Ιουνίου
Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που ξεκινά, έχει σαν κύριο φαινόμενο την δύσκολη όψη του Ήλιου και της Αφροδίτης στους Διδύμους, προς τον Χείρωνα στους Ιχθείς.

Η επιθυμία για σημαντικούς στόχους και η συναισθηματική επικοινωνία, κάποιες φορές δημιουργούν τραύματα στις σχέσεις. Άλλοτε πάλι, οι στόχοι αλλάζουν ροή, καθώς αισθανόμαστε περιορισμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος και συγκινήσεις που δεν ήταν ευχάριστες.
Από το παρελθόν, η εμπειρία προβάλει δύσκολες εικόνες και μνήμες, στο σήμερα. Δημιουργείται σύγχυση, ασάφεια, αμφιβολία.

Ο Χείρωνας μας υπενθυμίζει το πληγωμένο παιδί που φέρουμε όλα τα χρόνια, το θύμα ή τον θύτη της σημερινής εποχής.

Στην αρνητική όψη με τον Ήλιο, είμαστε ευαίσθητοι στη κριτική των άλλων, γινόμαστε εύκολα θύματα κριτικής, και κρατάμε τραυματικές εμπειρίες. Πολλές φορές, σε μία τέτοια κατάσταση, για να προστατευθούμε είναι δυνατόν να αναπτύξουμε ένα παράλογο εγωισμό, και καταλήγουμε από θύματα, θύτες των άλλων που πιστεύουμε ότι μας καταδιώκουν!

Επιδιώκουμε να τους ελέγχουμε, κάτι που δεν είναι πολύ δύσκολο, όταν ο Χείρωνας είναι δυνατός στο χάρτη μας, και να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που μας παρέχει, όχι για τη θεραπεία, αλλά για να πληγώσουμε τους γύρω μας.

Όταν το ανδρικό πρότυπο στη ζωή μας, μας πληγώνει, είτε είναι ο πατέρας, είτε ο σύζυγος για μία γυναίκα, είτε ένας ανώτερος στη δουλειά, θα διοχετεύσουμε το θυμό πληγώνοντας είτε την ίδια μας την υπόσταση, είτε εκείνους στους οποίους μπορούμε να επιτεθούμε.

Η Αφροδίτη που δέχεται επίσης την αρνητική όψη αυτή την εβδομάδα, από τον Χείρωνα, έλκουμε άλλους κοντά μας). Καλό θα είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε μία ιδεαλιστική εικόνα στους γύρω μας, όπως και να ψάχνουμε για το ιδανικό, γιατί θα επέλθει απογοήτευση. Ο Χείρωνας για να αντιμετωπιστεί σωστά, χρειάζεται την σοφία και τη γνώση. Χωρίς αυτή, ο κόσμος των αισθημάτων μας, εμποδίζεται από κατώτερες ανάγκες και ένστικτα.

Είναι δυνατόν, επιδιώκοντας συνεχώς την αρμονία, να γίνουμε καταπιεστικοί στο περιβάλλον μας, δημιουργώντας ένα αίσθημα δυσφορίας, αντί για το επιθυμητό.

Άλλοτε, ακολουθώντας πολύ ρομαντικές ιδέες αγάπης, ζούμε σε ένα ονειρικό κόσμο, βιώνουμε δράματα και τραγωδίες, ψάχνοντας την «τέλεια αγάπη».

Αυτά είναι τα μαθήματα που επιδιώκει η εβδομάδα να μας «περάσει» και να μας προβληματίσει για να τα αντιληφθούμε και να τα ξεπεράσουμε.

Είναι γεγονός πως, έχοντας συχνά την Αχίλλειο πτέρνα μας αθωράκιστη, η επανάληψη των εμπειριών που αγγίζουν ευαίσθητα σημεία, είναι πολύ πιθανή.

Κριός

Θα ήταν καλό να στραφείτε προς τις σκέψεις και ιδέες που αποτέλεσαν ως τώρα την φιλοσοφία ζωής για σας και να εξετάσετε εξ αρχής τις εκτιμήσεις, για πρακτικά ζητήματα κυρίως.
Καθώς δεν είστε σε μία καλή πορεία και ίσως οι αντιλήψεις που είχατε ως τώρα δεν ήταν οι κατάλληλες για να σας προσφέρουν την χαρά και την ικανοποίηση, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις λανθασμένες απόψεις που επικράτησαν και φθάσατε ως εδώ . Μπορεί να ήσασταν ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ή αφελείς.

Επομένως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, κάνετε τις αλλαγές με σοφία και κρίση, βασισμένοι στο χθες. Σας ενδιαφέρει μία καλύτερη πορεία για το μέλλον, με τον Κρόνο να απαιτεί προς το ζώδιό σας ξεκάθαρες λύσεις και συνέπεια.

Οι απαιτήσεις του Δία αλλάζουν την καθημερινότητά σας και εστιάζουν στην λεπτομέρεια που ίσως παραλείψατε ως τώρα. Αν δεν έγιναν λάθη χειρισμού στα επαγγελματικά σας, η αβεβαιότητα θα είναι παροδική, με υπομονή θα την ξεπεράσετε.

Ταύρος

Για σας, το ζήτημα της αξιολόγησης παίζει μεγάλο ρόλο. Σας απασχολεί τακτικά και τώρα πλέον πρέπει να διερευνήσετε τους λόγους μέσα από τους οποίους έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν. Τα λάθη θα αφορούν συνεργάτες ή μία προσωπική σχέση.

Με έναν αφελή τρόπο ή δυσκολία να επικεντρωθείτε στην ουσία των θεμάτων, χάσατε πολύτιμο χρόνο. Με τους αγαπημένους σας συμβαίνουν αλλαγές και ενδέχεται να έρθετε σε μία παροδική ρήξη, ειδικά να έχει υποστεί πιέσεις η σχέση. Μπορεί όμως, να φερθείτε ώριμα και οι δύο πλευρές και να ανανεώσετε την αγάπη που σας συνδέει.

Ας είστε επιφυλακτικοί στις φιλίες και στις προτάσεις που δέχεστε για τα οικονομικά σας σχέδια. Δεν αλλάζει ό,τι έχει γίνει, μπορείτε όμως κάλλιστα να δώσετε μία νέα τροπή στη ζωή σας αύριο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Η αστάθεια και η ασάφεια σας ενοχλούν, ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε προσγειωμένα και πρακτικά, βήμα-βήμα, την προώθηση των στόχων σας.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες η αφέλεια και η ταχύτητα στις γνωριμίες που κάνετε, δημιουργεί σχέσεις επισφαλείς και αβέβαιες. Σήμερα περνάτε στην διαδικασία της απαραίτητης αναζήτησης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα, με βάση τις εμπειρίες του χθες.

Διαμάχες και δυσκολίες προκύπτουν με τις προσωπικές σχέσεις σας. Ίσως επέλθει ρήξη σε συνεργασία, κυρίως εκείνων που δεν έχετε μάθει να ισορροπείτε στις απαιτήσεις. Συχνά φέρνετε κοντά σας άτομα που είναι ανασφαλή και αναλαμβάνετε την ευθύνη τους. Δεν φταίει μόνο όμως η άλλη πλευρά. Το θέμα είναι να αναλογιστείτε γιατί έρχονται κοντά σας και πώς θα επιλέξετε πλέον με ένα πιο ώριμο τρόπο τις γνωριμίες σας.

Οι κοινωνικές απαιτήσεις θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα ήταν καλό να μην σταθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία: τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής.
Διδαχθείτε από τις έως τώρα κινήσεις σας και προσπαθήστε να είστε περισσότερο αυστηροί στα κριτήριά σας και πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας.

Καρκίνος

Η αγάπη ως συναίσθημα και οι υποχρεώσεις της, σας οδηγούν σε μία αναστάτωση αυτό το διάστημα. Νοσταλγικές μνήμες ταράζουν την προσπάθεια να διατηρείτε την ηρεμία σας. Αν προβλήματα διατάραξαν την ροή της ζωής σας, μέσα από την εβδομάδα που κυλά, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τους λόγους για τις δυσκολίες που προέκυψαν στη ζωή σας. Χρειάζεστε υπομονή και διάκριση όμως. Αποφύγετε να ακολουθείτε την φιλοσοφία που σας εξυπηρετεί και να εθελοτυφλείτε.

Καθώς η διαφωνία είναι τακτική στα άτομα που συναντάτε αυτό το διάστημα, μην επιτρέπετε να σας καταβάλει η ασάφεια των ημερών. Πρέπει να διασφαλίσετε τις ισορροπίες κυρίως για ιδεολογικούς λόγους. Αυτό θα γίνει με το να μην δέχεστε να συναλλάσσεστε με άτομα ανώριμα ή δίχως συνέπεια.

Μπορεί όμως και να επιτρέπετε σε άτομα που θεωρείτε πιο εύκολα στον χειρισμό, να ζουν πλάι σας, ή να εξαρτώνται από εσάς, με συνέπεια σήμερα να είστε πολύ προβληματισμένοι και μπλοκαρισμένοι. Μην εξιδανικεύετε τα όνειρά σας. Εστιάσετε στην λεπτομέρεια που μπορείτε να ελέγξετε.

Λέων

Η δύσκολη όψη του Ήλιου και της Αφροδίτης προς τον Χείρωνα μας πληροφορεί πως πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις διεκδικήσεις των στόχων και τις οικονομικές συζητήσεις. Υπάρχει η τάση να παρεξηγήσετε ή να παρεξηγηθείτε, όπως και να πλανηθείτε.

Έφθασε η στιγμή να διδαχθείτε και να αναζητήσετε νέο τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των στόχων και απαιτήσεων για πρόοδο και άνοδο στη ζωή. Επικρατεί παροδικά σύγχυση ή αποθάρρυνση και η ζωή σας μπορεί να ξαναβρεί τον ρυθμό της, μόνο όταν αφήσετε κατά μέρος την αβεβαιότητα και γίνετε συγκεκριμένοι σε λεπτομέρειες.

Καθώς στην διάρκεια της εβδομάδας έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν, παρατηρήστε και ξεχωρίστε ποια θα είναι τα αξιόλογα και λαμπερά και ποια θα έρθουν για να προτείνουν το «εγώ» τους προς εσάς. Επιλέγοντας τα πρώτα, θα δείτε πως η ζωή σας φωτίζεται πάλι… Μην στέκεστε στην εικόνα, αλλά στην ουσία των κινήσεών τους. Κατανοήστε αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις!

Παρθένος

Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις, καθώς και η επιθετικότητα ή ο αθέμιτος ανταγωνισμός με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν. Μπορεί να γίνετε κι εσείς πολύ επικριτικοί ή να ήσασταν στο παρελθόν, κάτι που οδηγεί στα σημερινά αποτελέσματα.

Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την διεύρυνσή σας ή συμφωνίες εξέλιξης. Ανταγωνισμοί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και οι συνήθεις ασαφείς ενδείξεις που προβάλλετε, σας αφήσουν παραγκωνισμένους. Επομένως, θα βγείτε δυναμικά και διεκδικητικά, αν κατανοήσετε τα λάθη του χθες.

Θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερη ανάγκη να σκεφθείτε πώς θα φωτίσετε την ζωή σας με αξιόλογα άτομα και να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας.

Μπορείτε να κερδίσετε σε ιδέες και πρακτικές προοπτικές, αφού η έμπνευση σας καθοδηγεί σωστά. Αν χρειαστεί, κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν για να ανακαλύψετε λύσεις και αν είστε καλλιτέχνες, η τέχνη σας αποδίδει τα μέγιστα.

Ζυγός

Δεν είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι για να διεκδικήσετε τα θέματα που σας απασχολούν άμεσα στον εργασιακό τομέα πρωτίστως. Ίσως είναι η ώρα να στραφείτε λίγο περισσότερο στο συμφέρον σας προκειμένου να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και τα λάθη στο σκεπτικό και την τακτική σας. Υπάρχουν λεπτομέρειες που σας διαφεύγουν.

Μπορεί να είπατε λόγια που δεν σας ευνόησαν, να δώσατε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ή δεν ήταν προς όφελός σας. Σίγουρα χρειάζεστε μία αναδίπλωση πλέον και ένα επαναπροσδιορισμό στις κινήσεις σας.

Κάποιο μυστικό μπορεί να διαρρεύσει και να σας εκθέσει οικονομικά, προσπαθήστε να μην κινείστε παρασκηνιακά. Μην εμπιστεύεστε σχέδια για επενδύσεις αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Οι συνθήκες αυτή την εβδομάδα, θα σας δώσουν την αίσθηση πως όλα μπορείτε να τα κερδίσετε και να αφεθείτε με αφέλεια σε υποσχέσεις για επικερδείς επενδύσεις.

Όσοι σας προσεγγίζουν όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαροι. Ενδέχεται οι απαιτήσεις σας να τους κουράζουν ή να έχουν την τάση να κινούνται παρασκηνιακά. Χρησιμοποιώντας το συναίσθημα ή την συμπάθεια προς το πρόσωπό τους, περιμένουν πως θα ακολουθήσετε τα δικά τους συμφέροντα.

Ας κάνετε ένα απολογισμό και ας αναλογιστείτε τα λάθη και τις απώλειες σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Οι χειρισμοί σας πρέπει να βρουν άλλη διαδρομή, θα ήταν σημαντικό να ελιχθείτε απομακρύνοντας κάθε διαδρομή που επιλέξατε και τελικά δεν σας συμφέρει πια.

Σίγουρα η τομή θα είναι λίγο δύσκολη, γιατί θα αλλάξετε τα δεδομένα σας. Είστε άτομα της σταθερής ροής, δεν σας αρέσει να γίνονται ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας.
Κάποιοι που ήταν αγαπημένα και πολύ οικεία πρόσωπα στη ζωή σας, εμφανίζουν ένα διαφορετικό προφίλ και σας εκπλήσσει αυτό. Ίσως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε την θέση σας ή να την επιβάλλετε

Τοξότης

Πρώτα θα ζυγίσετε τα λάθη του χθες… Ένα ταξίδι στο χθες, λοιπόν, μία αναδρομή στις κινήσεις που έχουν ήδη δώσει δείγματα και αποτελέσματα, θα βοηθήσει για να αποφασίσετε ποιοι συνοδοιπόροι θα παίξουν ρόλο για σας. Η απόφαση προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ουσιαστική και μάλιστα θα είναι απαραίτητο να εμμείνετε σ’ αυτή.

Αν έχετε νομικές αντιπαραθέσεις, αποφύγετε να τις λύσετε αυτή την εποχή. Αντίθετα, υπάρχουν απαιτήσεις που σας παιδεύουν και σας φέρνουν σύγχυση.

Μην εκθέτετε όλες τις σκέψεις σας, παραμείνετε σε περίσκεψη και εξετάστε δύο και τρεις φορές ό,τι έχετε θεωρήσει σημαντικό. Ασχοληθείτε τελικά με μία αλλαγή, που θα επέλθει από τα οφέλη που αποκομίζετε όταν παρατηρείτε λεπτομέρειες και δίνετε χρόνο για αποτίμηση.
Το άγχος είναι εσωτερική σας υπόθεση και σας καταπονεί. Ας βρείτε ένα ήπιο τρόπο εκτόνωσης, ξεκούραση, μουσική, διαλογισμό, εναλλακτικές θεραπείες. Στον προσωπικό σας χώρο, είναι απαραίτητο να έχετε γαλήνη και στιγμές ανακούφισης. Καθώς η συνεννόηση με το ταίρι σας δεν είναι πάντα σαφής, μην δώσετε αφορμή για διαφωνίες.

Προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία, για ευαισθησίες αλλεργικές ή ιώσεις.

Αιγόκερως

Λίγο δύσκολο να ανακαλύψετε τα λάθη του στις κινήσεις και στους επαγγελματικούς στόχους. Συζητήσεις μάλιστα και κριτική που σας ασκείται, προκαλούν φαύλους κύκλους γύρω από τα ίδια ασαφή σημεία και παρεξηγήσεις ή παραπλάνηση. Καθώς όμως επικρατεί αβεβαιότητα ή αγωνία, η αναστάτωση είναι ίσως ένα σημάδι αναφοράς.

Μην αφήνεστε στις πρώτες εντυπώσεις, μην μεγαλοποιείτε την εικόνα. Αν αφεθείτε, θα έρθει η στιγμή της αποδιοργάνωσης.

Συχνά, ξέρετε τι σας συμβαίνει, αλλά διστάζετε να το αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό συσσωρεύετε σκέψεις και αποσιωπάτε κινήσεις που σας ενοχλούν. Επομένως, ας κάνετε άμεσα τον απολογισμό σας.
Η δύσκολη όψη έχει και θετικές γωνίες προς το ζώδιό σας και αυτό βοηθά αρκετά. Διερευνήστε λεπτομέρειες, προσπαθήστε να παραμείνετε στην ουσία και να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από κάθε ωραία εικόνα ή θολή κατάσταση.

lilian

Υδροχόος

Καθώς θα προχωρήσετε μέσα στην ασάφεια των ημερών, οφείλετε να σκεφθείτε σχέδια και ενδιαφέροντα που σας έχουν απορροφήσει ως τώρα. Δεν είναι το καλύτερο για σας να γίνει αυτή ανασκόπηση, επίσης δεν είναι ευχάριστη στιγμή.

Μπορείτε να ανακαλύψετε διαφορές που υπάρχουν με τους αγαπημένους σας. Λόγια, κινήσεις, δυσκολίες, διαφωνίες, είναι μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η ρήξη είναι πιθανή καθώς θα έρθουν στο φως στοιχεία κρυφά και σας αφορούν άμεσα.

Στα θέματα οικονομικής συναλλαγής ή συνεργασίας, ας εξετάζετε κατ’ επανάληψη τους όρους αυτές τις μέρες.

Για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο στο μέλλον, περισσότερη δημιουργικότητα, χαρά και νέες κατακτήσεις στη ζωή σας, είναι απαραίτητο να γίνει τώρα ένα ξεκαθάρισμα. Πολύ σημαντική είναι η συνειδητοποίηση των βαθύτερων αναγκών σας, που δεν εκφράζετε ως τώρα. Η εβδομάδα αναδεικνύει ένα ευαίσθητο συναισθηματικό σημείο, που κρύβετε και σας πονά.

Ιχθείς

Είναι ανάγκη να διερευνήσετε, τι σημαίνει για σας κάθε αλλαγή και νέα προσέγγιση στη ζωή, ήρθε αυτές τις μέρες. Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις σας, αλλά και η επιθετικότητα ή ο επικριτικός τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν στον οικογενειακό περίγυρο.
Ίσως είναι η πιο πιεστική στιγμή προκειμένου να προχωρήσετε στην αποσαφήνιση, στην ουσία των αποφάσεων. Μην λειτουργήσετε με υπερβολή, αντίθετα προσπαθήστε να είστε δίκαιοι, σαφείς και οργανωτικοί.

Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας θέση. Ας είστε ειλικρινείς στο έργο σας και ας προφυλαχτείτε από εκείνους που σκέπτονται μόνο το συμφέρον τους.

Στην προσωπική σας ζωή, παρεξηγήσεις προκαλούν πολλά λόγια, και ενδέχεται να υπάρξει ευθιξία, ή παραπλάνηση, στις προθέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας. Απαιτείται ειλικρίνεια και σαφήνεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;