Ο απόλυτος οδηγός για λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι!
Αναρωτιέσαι πώς να διατηρήσεις λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό!

Laetitia-Casta-Photos

Tο καλοκαίρι όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμαστε με τα μαλλιά μας. Υπάρχουν φορές που βγαίνεις από τη θάλασσα και είναι υπέροχα και άλλες που απλά δε ξέρεις τι να κάνεις. Παράλληλα τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πολύ το καλοκαίρι από τα συχνά λουσίματα, το αλάτι κλπ. 

Γι’ αυτό εμείς σου δίνουμε τον απόλυτο οδηγό ώστε να έχεις λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι και να μη καταστραφούν!

Αρχικά βρες ένα χτένισμα- κούρεμα που σου ταιριάζει και δε χρειάζεται προσπάθεια ώστε να φαίνεσαι καλοχτενισμένη, σε συνδυασμό με τα παρακάτω tips θα αναδειχθεί πολύ πιο εύκολα.

Εάν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και να διατηρηθούν στο χρώμα τους προτίμησε μια βαφή έναν με δύο τόνους πιο σκούρα από την απόχρωση που χρησιμοποιείς συνήθως,  δεδομένου ότι το χρώμα θα ανοίξει με τον ήλιο, τη θάλασσα και το συχνό λούσιμο που επιβάλλουν οι διακοπές.

Χρησιμοποίησε αντηλιακά μαλλιών πριν βγεις στον ήλιο. Επίλεξε την υφή που σου ταιριάζει spray, λάδι, gel, άπλωσε το προϊόν στα μαλλιά και προχώρησε στο χτένισμά σου.

Εάν ξεχάσεις το αντηλιακό μαλλιών τότε βάλε στις άκρες λίγο από το κανονικό αντηλιακό σου ώστε να προστατέψεις και πάλι τα μαλλιά σου,

Ένα μαντίλι ή ένα πλατύγυρο καπέλο θα τα προστατέψουν κάτω από τον καυτό ήλιο. Στην παραλία θα πρέπει να τα ψεκάζεις συχνά με spray αντηλιακής προστασίας.
Βρέξε τα μαλλιά σου με νερό βρύσης προτού βουτήξεις στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Έτσι, θα επηρεαστούν λιγότερο από το αλάτι ή το χλώριο.
Μη βουρτσίζεις ποτέ τα μαλλιά όταν είναι υγρά. Χτένισέ τα με χτένα με αραιά δόντια, για να μειώσεις τον κίνδυνο του σπασίματος της τρίχας.
Εάν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και αφυδατωμένα, πριν από το αντηλιακό spray άπλωσέ από τη μέση του μήκους τους μέχρι τις άκρες ένα conditioner για βαθιά ενυδάτωση.

Επίλεξε ειδικά after sun σαμπουάν, conditioner και μάσκες, με άφθονους ενυδατικούς παράγοντες και επανορθωτική δράση.
Απόφυγε το πολύ ζεστό νερό για το λούσιμο των μαλλιών.

Για περισσότερη λάμψη, ξέπλυνε τα μαλλιά μετά τη μάσκα ή το conditioner με κρύο νερό.
Για να μην αφυδατωθούν τα μαλλιά στη θάλασσα, από τον ήλιο και το αλάτι,, ψέκασε μετά το λούσιμο και αφού τα έχεις σκουπίσει καλά, ένα leave in conditioner.

Για κυματιστά μαλλιά προτίμησε να τα πιάσεις μια χαλαρή πλεξούδα, αφού έχουν στεγνώσει λίγο. Όταν τα αφήσεις θα έχουν πάρει μια εξαιρετική φόρμα!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;