2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων
Διαβάστε περισσότερα!

ΕΚΠΑ

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων.

Οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές/τριες του ΠΜΣ Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) και οι Υποψήφιοι/ες Διδάκτορες του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών και Υποψηφίων Διδακτόρων (21 – 23 Οκτωβρίου 2016) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θεματικές ενότητες

Στις θεματικές περιοχές του συνεδρίου εμπίπτουν όλες οι περιοχές της Φιλοσοφίας, της Ιστορίας της Φιλοσοφίας και της Φιλοσοφίας της Επιστήμης και των επιμέρους Επιστημών. Ενδεικτικά: Μεταφυσική, Γνωσιολογία, Ηθική, Αισθητική, Πολιτική Φιλοσοφία, Φιλοσοφία Γλώσσας, Φιλοσοφία του Νου, Μεταφιλοσοφία, Γενική Φιλοσοφία Επιστήμης, Φιλοσοφία Φυσικής, Φιλοσοφία Μαθηματικών, Φιλοσοφία Λογικής, Φιλοσοφία Γνωσιακής Επιστήμης, Φιλοσοφία Βιολογίας, κ.ο.κ.

Στοιχεία ανακοίνωσης:

Το συνέδριο, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες, θα είναι ανοικτό σε όλους τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Φοιτήτριες και Υποψήφιους και Υποψήφιες Διδάκτορες της Πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική. Ο μέγιστος χρόνος που θα διατεθεί για την παρουσίαση των εργασιών είναι 30 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης). Ο προτεινόμενος χρόνος για παρουσίαση είναι 20 λεπτά και 10 λεπτά για συζήτηση. Ωστόσο, ο κάθε ομιλητής μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο του, όπως θέλει.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου 2016. Αποστολή ως συνημμένο σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: gradphilconf2016[at]gmail[dot]com.

Σχετικά αρχεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
70 - 62
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;