Κέρδισε το βιβλίο μαγειρικής
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε 5 αντίτυπα από το βιβλίο "Dietstories Cooking Edition" του Μάνου Δημητρούλη!

IMG_7223

Πάρε μέρος στη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και κέρδισε 5 αντίτυπα από το βιβλίου του Μάνου Δημητρούλη “Dietstories Cooking Edition”.

O διαγωνισμός λήγει στις  8 Ιουνίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή μέσω μηνύματος.

Τι είναι το Dietstories Cooking Edition;

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με τη φιλοδοξία να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την υγιεινή διατροφή. Να κινητοποιήσει νεαρούς που ξεκινούν να μαγειρεύουν, ζευγάρια που ψάχνονται για ιδέες γι αυτούς και τα παιδιά τους, μεσήλικες που έχουν λίγο χρόνο και μεράκι για μαγειρική, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα με διάθεση για ελαφρύ πειραματισμό με σεβασμό στην παράδοση.

Πάνω από 100 έξυπνες συνταγές μαγειρικής πλαισιωμένες από διατροφική ανάλυση και σε μορφή καθημερινού διαιτολογίου, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η γευστική απόλαυση δε χρειάζεται να θυσιάζεται στο βωμό της υγιεινής διατροφής.

Σε ποιους απευθύνεται το Dietstories Cooking Edition;

Το βιβλίο αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που επιζητούν απώλεια βάρους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Σκοπός του είναι να αναδείξει την σωστά δομημένη και καθαρή διατροφή ως καθημερινή αναγκαιότητα και να πετάξει από πάνω της την ταμπέλα του άνοστου, του αποστειρωμένου, του βαρετού.

Ένα σωστό και ισορροπημένο διαιτολόγιο μπορεί και πρέπει να είναι τρόπος ζωής. Μας γεμίζει ενέργεια, ευεξία και τελικά μας κάνει πιο υγιείς και ευτυχισμένους. Απαραίτητος σύμμαχος λοιπόν, στην αντιμετώπιση μιας ιδιαίτερα απαιτητικής καθημερινότητας.

Ποιος είναι ο Μάνος Δημητρούλης;

Ο Μάνος Μ. Δημητρούλης είναι Kλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Kλινικής Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.

Εάν δε κερδίσετε στον διαγωνισμό μας μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ:

Διατίθεται στα διαιτολογικά γραφεία του Μάνου Δημητρούλη, σε επιλεγμένους χώρους εκγύμνασης και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Είναι επίσης δυνατή η online παραγγελία στο www.dietstories.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2108944826 και 6948060689.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε 5 αντίτυπα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
40'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20:30
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
4'
16 - 6
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;