Τι μετράει περισσότερο στο σεξ;
Οι περισσότεροι θα απαντούσαν η διάρκεια αλλά σύμφωνα με έρευνα δεν είναι αυτό που μετράει περισσότερο στο σεξ αλλά κάτι άλλο!

Picture 65

Οι περισσότεροι θα απαντούσαν η διάρκεια αλλά σύμφωνα με έρευνα δεν είναι αυτό που μετράει περισσότερο στο σεξ αλλά κάτι άλλο!

Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίων του Τορόντο, τα ζευγάρια που περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά τη σεξουαλική επαφή, αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή και με τη σχέση τους εν γένει.

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες μελέτησαν συνολικά 335 συμμετέχοντες (138 άντρες και 197 γυναίκες, όλοι εκ των οποίων βρίσκονταν σε ερωτικές σχέσεις και το 90% των οποίων ήταν ετεροφυλόφιλοι). Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση και τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, τη σεξουαλική τους ζωή και την αγάπη.

Παραδόξως, η διάρκεια του σεξ και τα ερωτικά παιχνίδια αποδείχτηκε ότι δεν εγγυώνται την ικανοποίηση ενός ατόμου στην σχέση, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα χάδια και η αγκαλιά μετά το σεξ!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ακόμη ότι οι άνθρωποι που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μετά το σεξ για να δείξουν την αγάπη τους προς τον/την σύντροφό τους με χάδια, φιλιά και αγκαλιές, είναι πιο ικανοποιημένοι στις σχέσεις τους τόσο συναισθηματικά, όσο και σεξουαλικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζευγάρια που έχουν παιδιά.

Η παρατιθέμενη έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behaviour».

Αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι εάν μετά το σεξ δείχνετε τρυφερότητα τότε οι σύντροφοι σας νιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση αλλά και ένα συναίσθημα “επιβράβευσης” για την επίδοση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;