Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας: 6 ταινίες για να επιλέξεις!
6 νέες ταινίες! Αυτές είναι οι πρεμιέρες της εβδομάδας!

ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

O σκηνοθέτης Τζέιμς Μπόμπιν (Τα Μάππετς καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια Dream Team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων). Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπεροί: Anne Hathaway (Οι Άθλιοι, Interstellar, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Mia Wasikowska (Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) και ο πολυτάλαντος και πολυπρόσωπος Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno, Ali G). Την ομάδα πλαισιώνει η κορυφαία ενδυματολόγος και 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Colleen Atwood (Οι Αναμνήσεις μιας Γκέισας, Σικάγο, Η Αλίκη στη Xώρα των Θαυμάτων) και o 5 φορές βραβευμένος με Όσκαρ επικεφαλής οπτικών εφέ Ken Ralston (Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ).

Alice Through The Looking Glass

Περιπέτεια Φαντασίας 2016

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν

Ηθοποιοί: Τίμοθι Σπαλ, Άλαν Ρίκμαν, Σάσα Μπάρον Κόεν, Αν Χάθαγουεϊ, Τζόνι Ντεπ, Ρις Άϊφανς, Άντριου Σκοτ, Άλαν Ρίκμαν

Δείτε το τρέιλερ:

Η Αλήθεια Όταν λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2004 η ειδησεογραφική εκπομπή του CBS «60 Minutes» αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για τη στρατιωτική θητεία του Τζορτζ Μπους, οι υπεύθυνοί της μπαίνουν αμέσως στο στόχαστρο, κατηγορούμενοι για μεροληψία και παραποίηση στοιχείων.

Truth

Aμερικανική δραματική ταινία, 2015
Σκηνοθεσία Τζέιμς Βάντερμπιλτ με τους: Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ντένις Κουέιντ, Τόφερ Γκρέις

Δείτε το τρέιλερ:

Υπόθεση Άγνωστο DNA

Γαλλικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινή ιστορία που συγκλόνισε το Παρίσι της δεκαετίας του ’90. Ο επιθεωρητής στη δίωξη εγκλήματος Φρανκ Μανιέ είναι επικεφαλής στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Καθώς θα συμβούν κι άλλα παρόμοια περιστατικά, ο Μανιέ δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι οι φόνοι είναι έργο του ίδιου ατόμου. Ο Μπουγκόν, ο προϊστάμενός του, τον συμβουλεύει να μην εμπλακεί πάρα πολύ. Είναι ήδη αργά: Ο Μανιέ καταδιώκει ασταμάτητα τον δολοφόνο μέχρι το σημείο να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειάς του.

L’ Affaire SK1

Γαλλική αστυνομική ταινία, 2014

Σκηνοθεσία Φρεντερίκ Τελιέ με τους: Ραφαέλ Περσονάζ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ναταλί Μπεΐ

Δείτε το τρέιλερ:

Γλυκιά Απόδραση

H «Γλυκιά Απόδραση» είναι η ταινία που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φετινό Γαλλόφωνο Φεστιβάλ.

Ο μεσήλικας γραφίστας Μισέλ αγαπάει τα αεροπλάνα. Μέρα με νύχτα, στο ντους, στη δουλειά, απάνω στο σκούτερ του, ονειρεύεται να είναι ένας αεροπόρος εξερευνητής. Μια ημέρα, δέχεται το σοκ, όταν βλέπει ένα καγιάκ. Θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο δίχως φτερά. Ορμώμενος από τρελό αυθορμητισμό, παραγγέλνει όλο το πακέτο: κανό, κουπιά, ό,τι χρειάζεται. Κι αφού η σύζυγος του, η Ρασέλ, τον ενθαρρύνει, τι πειράζει που δεν έχει ξαναμπεί ποτέ του σε βάρκα; Η περιπέτεια του ξεκινά και είναι γεμάτη εκπλήξεις, μέσα και έξω από το νερό.

Comme un Avion

Γαλλική κωμωδία 2015

Σκηνοθεσία Μπρούνο Πονταλιντές με τους: Ανιές Ζαουί, Σαντρίν Κιμπερλέν, Μπρούνο Πονταλιντέ

Δείτε το τρέιλερ:

The Nice Guys

Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου ) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Περιπέτεια 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ με τους: Ράσελ Κρόου, Ράιαν Γκόσλινγκ, Κιμ Μπέισινγκερ

Δείτε το τρέιλερ:

Tο Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ

Αφρο-αμερικανική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον μπαρμπέρη Άις Κιουμπ.

Οι Ice Cube και Cedric ξανασμίγουν στην μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ», σε σκηνοθεσία του Malcolm D. Lee. Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μας ραντεβού στο μπαρμπέρικο του Calvin. O Calvin (Cube) μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Eddie (Cedric), είναι ακόμα εκεί, αλλά το μπαρμπέρικο έχει υποστεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Το πιο βασικό: το κάποτε ανδροκρατούμενο μαγαζί είναι τώρα ανάμεικτο, με τα κορίτσια να φέρνουν στην εξίσωση την δική τους ματιά, αμφισβητώντας τα αγόρια σε όλα τα πράγματά.

Παρά τις καλές στιγμές, το εύθυμο κλίμα και το αίσθημα συντροφικότητας μέσα στο μαγαζί, η κατάσταση στην γειτονιά τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και τους φίλους του να συνασπιστούν σε μια προσπάθεια να σώσουν όχι μόνο το μπαρμπέρικο, αλλά και τη γειτονιά τους.

Σκηνοθεσία: Malcolm D. Lee

Πρωταγωνιστούν: Ice Cube, Cedric, Regina Hall, Anthony Anderson, Eve, JB Smoove, Common, Nicki Minaj

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
1'
85 - 87
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
0'
26 - 17
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;