Υποτροφίες 2016 προς ομογενείς από τη Ρωσία
Μάθε περισσότερα!

υποτροφίες 2016 Διεθνές πανεπιστήμιο

Υποτροφίες 2016 προς ομογενείς από τη Ρωσία.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ανακοινώνει τη χορήγηση έξι υποτροφιών πλήρους απαλλαγής διδάκτρων σε αριστούχους φοιτητές από την ομογένεια της Ρωσίας. Με αυτόν τον τρόπο το Διεθνές Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και παροχές που σχεδιάζονται στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελλάδας – Ρωσίας  2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Για τους ενδιαφερόμενους ομογενείς

Οι ενδιαφερόμενοι ομογενείς μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στις γραμματείες των τριών Σχολών του Διεθνούς Πανεπιστημίου για τη φοίτηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους και για τη χορήγηση υποτροφίας πλήρους απαλλαγής διδάκτρων.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των αιτήσεων σύμφωνα με  κριτήρια που σχετίζονται με τις επιδόσεις στις προηγούμενες σπουδές και την οικονομική κατάσταση εκάστου υποψηφίου.

Θα προβεί σε αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και θα χορηγήσει στις έξι επικρατέστερες υποψηφιότητες υποτροφία πλήρους απαλλαγής από τα δίδακτρα του προγράμματος.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου www.ihu.edu.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2310 807528 και με email στο admissions@ihu.edu.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;