Όταν η Kinder
Όταν η Kinder κατάφερε να μηδενίσει με τον πιο απλό τρόπο τους ρατσιστές!

606x340_333727

Όλα ξεκίνησαν όταν στις νέες Kinder που βγήκαν στην αγορά αντί για το κλασσικό ξανθό γαλανομάτικο αγοράκι υπήρχαν άλλα παιδάκια αραβικής ή αφρικανικής καταγωγής.

Αυτό προκάλεσε την οργή της αντι-ισλαμικής οργάνωσης Pediga. «Τίποτα δεν τους σταματά: Τι θα κάνουν μετά;» αναρωτήθηκε ο οπαδός του κινήματος, ανεβάζοντας φωτό στο Facebook .

Tα σχόλια από κάτω, έδιναν και έπαιρναν: διάφοροι αναρωτήθηκαν αν οι Τούρκοι για παράδειγμα θα έβαζαν παιδάκια από τη Γερμανία σε δικά τους προϊόντα.

Η Kinder όμως απάντησε γιατί έκανε αυτή την αλλαγή και τους αποστόμωσε όλους!

Στις επίσημες δηλώσεις αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι η εταιρία δεν ανέχεται την ξενοφοβία και τον ρατσισμό και δεύτερον τα παιδάκια που βλέπουν στις φωτογραφίες δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Γερμανίας σε νεαρή ηλικία!

Συγκεκριμένα είναι οι Μπόατενγκ και ο Γκεντογκάν.

Οι αλλαγές στο χαρακτηριστικό κουτί της Kinder έγιναν στα πλαίσια της του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Euro 2016), το οποίο γίνεται στην Γαλλία.

Mάλιστα, η εταιρεία κάνει και έναν διαγωνισμό: μαντέψτε ποιο παιδάκι είναι ο σημερινός ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και κερδίστε.

Η ειρωνία είναι προφανής και αυτό το περιστατικό αποδεικνύει αυτά που συχνά λέγονται αλλά πολλοί θεωρούν υπερβολικά. Όταν ο Μπόατενγκ βάζει γκολ στους αγώνες είναι Γερμανός, όταν ο Zidane έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλά ήταν Γάλλος και όχι Αλγερινός, όταν ο Γιάννης Αντεντοκούμπο γίνεται διάσημος για το ταλέντο του σε όλο τον κόσμο είναι Έλληνας.

Και κάπως έτσι, τόσο απλά, μηδενίστηκαν οι ρατσιστές και οι φοβίες τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;