ΤΕΙ Λάρισας: Άνοιξαν οι πύλες των θερμοκηπίων!
Μάθε περισσότερα!

Αντιδράσεις για τη μεταφορά του τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας

Από την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, άνοιξαν οι πύλες των θερμοκηπίων του ΤΕΙ Θεσσαλίας στην Λάρισα.

Ειδικότερα, ξεκινάει ανοιχτή πενθήμερη ενημέρωση κοινού, στο πλαίσιο του έργου «Adapt2change: Προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στον περιορισμό των υδάτινων πόρων», και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο.

Στην ενημέρωση θα παρευρεθούν εταίροι του έργου, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη στο αντικείμενο των θερμοκηπίων.

Οι ώρες της ενημέρωσης και εκπαίδευσης στα πρωτότυπα θερμοκήπια θα είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 – 15:00 και Πέμπτη: 10:00 – 19:00. Αντικείμενο της ενημέρωσης θα είναι: «Επίδειξη θερμοκηπίων -Εκπαίδευση στο πεδίο» – “Farmers Field School”.

Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, το έργο «Adapt2Change», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοδοξεί να προωθήσει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που να μπορούν να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες.

Στην υλοποίηση του έργου συμμετέχουν το ΤΕΙ Θεσσαλίας (επικεφαλής εταίρος), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Πειραιά, το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών Κύπρου, το KEK Ευρωπληροφόρηση Α.Ε. και η ICON Group Τεχνική ΕΠΕ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Έργου www.adapt2change.eu ή να επικοινωνούν με το ΤΕΙ Θεσσαλίας (καθ. Αλέξανδρος Παπαχατζής, Συντονιστής Έργου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;