Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Μαχητική Πανσέληνος στον Τοξότη
Λίγο μόλις μετά τα μεσάνυχτα, Κυριακή 22 Μαΐου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου. Μία Πανσέληνος που έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Zwdia

Λίγο μόλις μετά τα μεσάνυχτα, Κυριακή 22 Μαΐου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μαΐου. Μία Πανσέληνος που έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, εμπεριέχει την αισιοδοξία του ζωδίου και την ευνοϊκή θέση της Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο Τοξότης, ζώδιο της επέκτασης και της διδασκαλίας, της ελευθερίας και του μακρινού ορίζοντα, προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην Πανσέληνο . Το συναίσθημα έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τη μεταβλητή μας διάθεση, οι εναλλαγές και η διάσπαση σε πολλές κατευθύνσεις δίχως ουσία και τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσουν ένα πρόβλημα.

Λόγω του ότι ο Ήλιος (που είναι σε αντίθεση προς τη Σελήνη) βρίσκεται στους Διδύμους και κυβερνάται από τον ανάδρομο Ερμή, οφείλουμε μία στροφή στο παρελθόν. Συνοψίζουμε τις εμπειρίες των τελευταίων επτά τελευταίων μηνών, με ό,τι έχει κλονιστεί και διαμορφώνουμε μία νέα φιλοσοφία στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος μας θυμίζει πως πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής, ιδεολογία, «πιστεύω» και πεποιθήσεις. Να δώσουμε μία νέα ευκαιρία σ τις δραστηριότητες και στην αισθηματική ζωή.

Η φετινή όμως έχει επιπλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

– Ο ωροσκόπος του χάρτη είναι στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο αγώνα για την επίτευξη στόχων.

– Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη είναι σε σχηματισμό ταυ τετραγώνου προς τον Δία, τον Ποσειδώνα και τους Δεσμούς της Σελήνης. Μία ασφυκτική σύνδεση προκειμένου να προσπαθήσουμε να απομυθοποιήσουμε ιδέες και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, κλείνοντας ένα κύκλο πλάνης ή απογοήτευσης. Εξ άλλου στον σχηματισμό συμμετέχει ο κυβερνήτης της Πανσελήνου (Δίας)

– Ο Άρης συνεχίζει ανάδρομος της πορεία του και είναι σε «απόσταση αναπνοής» από την Πανσέληνο. Προσδίδει οξύτητα και ένταση, αναστάτωση και εκνευρισμό. Η αστάθεια των ημερών, οι κοινωνικές και προσωπικές αγωνίες, δεν επιτρέπουν να χαρούμε το ολόγιομο φεγγάρι που συνήθως γοητεύει αυτή την εποχή.

– Η Αφροδίτη βρίσκεται στην αρχή των Πλειάδων, και η θλίψη είναι αισθητή για λίγες ημέρες.

– Ο Ερμής είναι ακόμη σε ανάδρομη κίνηση ως το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά θα είναι για λίγο σε στάση, πριν στραφεί στην ορθή κίνηση. Από τις παραμονές του Πάσχα ως σήμερα, υπογράμμισε και αξιολόγησε τον τομέα που άγγιζε στην προσωπικότητά μας. Γενικά θα λέγαμε πως τελειώνει η περίοδος αβεβαιότητας προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

– Αισιόδοξο σημείο ο σχηματισμός χαρταετού μεταξύ των ζωδίων της γης, με συμμετοχή του Ερμή, του Δία, των Δεσμών της Σελήνης και του Πλούτωνα. Επέρχεται σταδιακά μία εναρμόνιση σε πρακτικά ζητήματα. Ίσως μία σαφέστερη εικόνα. Θα κληθούμε να κάνουμε βήματα προόδου με επιλογές που βασίζονται σε νομοθεσίες (προφανώς αυτές που ψηφίζονται την ημέρα της Πανσελήνου), που περιορίζουν την δημιουργική μας έμπνευση, αλλά και την διαμορφώνουν ανάλογα με τις νέες συνθήκες. Απογοητευμένοι από τους εξωτερικούς παράγοντες, αναζητάμε τα σημεία εκείνα πάνω στα οποία χαράζουμε νέα πορεία, προσαρμοσμένοι ίσως σε διαφορετικά δεδομένα.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, η Πανσέληνος είναι απέναντι από τον ωροσκόπο του κράτους μας, προσδίδοντας την πολεμική διάθεση και ένταση που βιώνουμε, από τους «συμμάχους μας» καθώς πιέζουν να κλείσουν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Άρης μοιάζει με μαχαιριά που μας πληγώνει.
Από τα δεδομένα του κράτους και του συγκεκριμένου χάρτη, διακρίνεται επίσης πως διανύουμε ως κράτος και ως λαός μία περίοδο κατά την οποία έχουμε πληγωθεί από τους κάθε πλευράς «εκπροσώπους» του Κοινοβουλίου και έχουμε ευθύνη καρμική προς το μέλλον των παιδιών μας ή των επομένων γενεών.
Στόχος είναι να ανακτήσουμε την πίστη στο μέλλον με δημιουργικές ιδέες που προσαρμόζονται στην εποχή αυτή.
Και να είμαστε επιφυλακτικοί , καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι ένα πεδίο δράσης για πολλούς με σκοτεινά κίνητρα που αποσκοπούν στην αποθάρρυνση και καθήλωσή μας.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός
Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλυθεί ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με ιδέες, αντιλήψεις και συμφωνίες. Λίγο πριν να εξελίξετε την σκέψη προς ανώτερες φιλοσοφικές ιδέες, θα πρέπει να αντιληφθείτε τις απλές και πρώτες πληροφορίες και να τις επεξεργαστείτε εσωτερικά. Οι σχέσεις με συγγενείς είναι μέρος της απελευθέρωσης από εμπόδια που καθυστερούν την διαδρομή σας. Οι σχέσεις αυτές, στην περίπτωση που δεν είναι θετικές, θα περάσουν κρίση και οι αντιδράσεις οφείλονται σε υποσυνείδητες ανασφάλειες.
Δίχως να έχετε την ανάγκη να περιοριστείτε, θα σας φανεί αρκετά απλό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης. Προσοχή όμως στις επιρροές που παίρνετε μέσα από μία σχέση. Παλιές ιδέες πρέπει να εκλείψουν και συνήθειες του χθες, ας κλείσουν τον κύκλο τους. Όσοι έχετε σχέση με έγγραφα, νομικές υποθέσεις ή σπουδές, ας είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Μπορεί να επέλθει αντιπαράθεση.
Προσοχή:
Άλλοτε θα είστε μαχητικοί και θα φέρετε κρίση που θα σας απογοητεύει. Άλλοτε θα αισθανθείτε ανεπαρκείς ή ανασφαλείς ως προς την σταθερότητα των σχέσεων.

Ταύρος
Η εικόνα της ιδιοκτησίας βάλλεται και αυτό σας φέρνει ανασφάλεια και ανησυχία. Η ανταλλαγή σε υλικό επίπεδο είναι μέρος της ανάγκης σας και μπορεί να γίνει η πυξίδα των αλλαγών, κλείνοντας λογαριασμούς σας. Η ιδιοκτησία, η κατοχή υλικών αγαθών που είναι απαραίτητη για να είστε ασφαλείς, είναι μέρος των προσωπικών σας εσωτερικών ανατροπών. Η σκέψη εστιάζεται λοιπόν σε νέες μορφές εξασφάλισης και αξιών.
Νέες συνειδητοποιήσεις αδυναμιών και παθών, σας βοηθούν στην ενδοσκόπηση και κατανόηση του ψυχισμού. Ας δεχθείτε ως ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο, καθώς σηματοδοτεί μία νέα αρχή για σας. Η ενασχόληση με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, θα σας έλκει και ίσως πρέπει να μάθετε να εμβαθύνετε στα θέματα της ψυχής ή των εσωτερικών τραυμάτων σας. Αποφύγετε να επενδύσετε, αλλά ελέγχετε τα αποταμιεύματά σας.
Προσοχή:
Δυσκολίες με την προσωπική σας σχέση, μπορεί να φέρει ένα πάγωμα ή μία απομάκρυνση. Αν όμως έχει υποδομή, θα αντέξει στις πιέσεις. Αλλάζοντας ίσως στάση ζωής, έρχεστε σε σύγκρουση στον εργασιακό χώρο.

Δίδυμοι
Αλλάζει το χθες και η προσωπική σας έκφραση πρέπει να δομηθεί με νέο τρόπο. Η ταυτοποίηση του «εγώ» σας φέρνει προ των ευθυνών σας και αντανακλάται στις σχέσεις σας. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την νέα σας προσωπική έκφραση. Μόνο εσείς κάνετε την αλλαγή και δηλώνετε την νέα σας προβολή. Προσοχή στην υγεία σας και στις νευρικές σας αντιδράσεις.
Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις ιδέες που σας εξυπηρετούν για να ξεφεύγετε από τις υποχρεώσεις των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη έκλειψη. Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους. Λόγια που θα ειπωθούν σας εκφράζουν άμεσα.
Προσοχή:
Οι αισθηματικές σχέσεις έχουν πάθος, αλλά και ζήλια ή προσκόλληση που οδηγούν σε κρίση. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις αυτές τις μέρες.

Καρκίνος
Μία ονειρική και εσωτερική διαδικασία σας ταλαιπωρεί καθώς έχετε ένταση δίχως να μπορείτε απόλυτα να την ελέγχετε. Αν υπάρχουν μυστικά σας, θα γίνουν αντιληπτά. Αλλά για να προλάβετε αντιδράσεις, θα ήταν καλύτερο να κατανοήσετε εσείς οι ίδιοι τα ανέφικτα και αόριστα ιδεώδη ή όνειρά σας. Η νοητική ταλαιπωρία όμως, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην πνευματική σας φύση και την πνευματική σας κληρονομιά. Επειδή η λογική εμπλέκεται με το ασαφές και άπιαστο, προσέχετε λίγο.
Δεν σας ταιριάζει η στασιμότητα και καθώς είστε γεμάτοι νέες ιδέες, μπορείτε να βάλετε στόχους για ένα καλύτερο μέλλον Προσοχή λίγο όμως στην υγεία, λόγω νευρικής κόπωσης, άγχους ή ένταασης. Η καθημερινές σας υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, σας αναστατώνουν την τάξη που επιζητάτε για να είστε ασφαλείς και σας δίνουν πολλές και πληθωρικές ιδέες, που όμως δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε πριν δώσετε υποσχέσεις.
Προσοχή:
Ας είστε προσεκτικοί ή επιφυλακτικοί με άτομα που σας πλησιάζουν και δημιουργούν προβλήματα και ανταγωνιστική διάθεση στην καθημερινή σας ζωή.

Λέων
Στόχος σας είναι η ευτυχία και η χαρά της ζωής. Σας αρέσει βέβαια να είστε ανάμεσα σε άλλους και να διατηρείτε την δροσιά σας με ποιότητα και έκφραση. Κάποιες ιδέες όμως δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν όλες τις κοινωνικές σας επαφές. Αν κάποιες απομακρυνθούν, μην θεωρήσετε πως σας έχουν θίξει προσωπικά. Ξεκαθαρίζουν φιλικές παρουσίες και όσες παραμείνουν πλάι σας, να ξέρετε πως σας εκτιμούν πολύ.
Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας ευνοεί, αλλά και σας θέτει σε ένα προβληματισμό. Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα ανανέωση στη σχέση με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή επικοινωνία. Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή φέρνει δημιουργικότητα, συγκινήσεις και συχνά θα αναδείξει ένα μεγάλο συναίσθημα. Αν δεν σας ταιριάζει όμως μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσει. Ή και να την τελειώσει.
Προσοχή:
Οι κοινωνικές υποχρεώσεις ή γνωριμίες δεν σας προσφέρουν ικανοποίηση, ας κάνετε τις επιλογές για το μέλλον. Προσοχή στις λεκτικές διαμάχες ή ένα ταξίδι.

Παρθένος
Στην προσωπική σας ζωή, είστε εσωστρεφείς αυτή την εποχή. Καθώς δονείται η βάση σας, πρέπει να ξεφύγετε από την ασφάλεια και την βολή σας, για να αντιμετωπίσετε με ιδέες, άποψη και επιχειρήματα την προσωπική σας υπόληψη και σιγουριά. Αυτό θα εκτινάξει την προβολή σας και θα σας δημιουργήσει νέες προοπτικές. Δεν θα είστε πλέον στην συνήθη σας ρουτίνα, αλλά αντίθετα θα φανεί πως είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα εκπλήξουν τους οικείους σας.
Πρόκληση σημαίνει για σας η Πανσέληνος αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε. Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση. Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, θα θελήσετε να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, που θα σας προσθέσουν άγχος. Είναι όμως μία θετική περίοδος για γνωριμίες. Ας την εκμεταλλευτείτε!
Προσοχή:
Προσοχή στις διαφορές και προκλήσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Μην κάνετε επισκευές στο σπίτι αυτή την εποχή. Ανακαλύψτε την φιλοσοφία που σας ταιριάζει, με λιγότερο αυστηρά κριτήρια.

Ζυγός
Η ελευθερία σας απασχολεί και την σκέπτεστε έντονα. Θα μάθετε όμως τα όρια και ενδεχομένως θα επιδιώξετε να τα δοκιμάσετε, με αφορμές που θα δοθούν αυτή την περίοδο. Οι σπουδές ή η γνώση που αποκτάτε θα είναι αμφισβητήσιμη από εσάς. Προσοχή θα χρειαστείτε σε κάποιο νομικό θέμα, καθώς δύσκολα θα ελέγχετε τις κινήσεις και τους νόμους. Η ηθική είναι απαραίτητος οδηγός σας και θα ήταν σημαντικό να μην την αμελείτε. Η ανταλλαγή γνώσης και ιδεών, σας εξελίσσει.
Αναζητήστε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που είχατε ως τώρα, καταλήγοντας σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, απομακρύνοντας τις δυσκολίες από τα τραύματα του χθες. Απαλλαγείτε από προσωπικές φοβίες και αναστολές, ή πάθη. Δεν θα είναι σωστό να υπογράψετε συμφωνητικά αυτές τις μέρες ή να αναλάβετε μία διαπραγμάτευση. Είναι όμως κατάλληλη για ευκαιρίες, οδηγίες και πολλές προσωπικές επαφές.
Προσοχή:
Στην παρορμητική διάθεση για αντιπαράθεση και κρίση με το στενό σας περιβάλλον. Οι πιέσεις σας κουράζουν εδώ και ένα δίμηνο τουλάχιστον. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας.

Σκορπιός
Η κτητικότητα είναι το κλειδί αυτή την περίοδο, ό,τι θεωρείτε κεκτημένο και πολύτιμο για σας. Με τον τρόπο αυτό, αν ελέγχετε τους άλλους, θα κριθεί η μεθοδολογία σας και τα κίνητρά σας. Αν τους χειρίζεστε, θα υπάρξουν επιπτώσεις. Αν όμως είστε προστατευτικοί και τους φροντίζετε, θα ωφεληθείτε από την αφοσίωσή τους. Η ερωτική σας διάθεση, ως μέσον επικοινωνίας, θα αναδείξει την ποιότητα και το βάθος της σχέσης σας. Προσοχή στην υγεία σας, ψυχική ή σωματική.
Η ανάγκη για νέες ιδέες θα φέρει φως στα οικονομικά σας και θα σας προσφέρει διεξόδους. Αλλά οι αναστολές σας δεν επιτρέπουν να παρθούν σύντομα αποφάσεις. Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας. Σκεφθείτε τα λάθη του χθες, τις επιπόλαιες ίσως τοποθετήσεις κεφαλαίων, ή τα δάνεια που έχετε πάρει δίχως πολλή σκέψη. Δεν θα ήταν καλό να επαναλάβετε την ίδια τακτική. Επομένως, αξιολογήστε ό,τι είναι σημαντικό και αλλάξτε δομή και σκέψη.
Προσοχή:
Βάζετε αυστηρούς περιορισμούς και αυτό απομακρύνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να ήταν καλό να μην είστε τόσο απόλυτοι.

Τοξότης
Η αναγνώριση των άλλων ως προς την αξία σας και την εικόνα σας, μετρά ιδιαίτερα αυτό το διάστημα για σας. Για να αγαπήσετε και να αποδεχθείτε τον εαυτό σας, περιμένετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Αν οι άλλοι όμως λειτουργούν ευεργετικά ως καθρέφτης σας, έχει καλώς. Αν όμως δεν είναι σε θέση να κρίνουν σωστά, τότε θα έρθετε σε σύγχυση. Επειδή είστε λίγο υπερ-αισιόδοξοι, πρέπει να επιλέγετε τα σωστά άτομα για συναναστροφή.
Στο δικό σας χώρο η Πανσέληνος του μήνα, σας φέρνει συνειδητοποίηση πτυχών της προσωπικότητας που δεν είχατε αντιληφθεί. Προφανής είναι ακόμη η ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, αφού απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας εξελίσσουν. Αν και θα φανείτε εγωκεντρικοί, στην ουσία αναζητάτε ένα στήριγμα στον ίδιο σας τον εαυτό, αφού κατανοήσετε τις αδυναμίες του. Ως τώρα, η χαλαρή σας διάθεση, σας προσέφερε πολλές γνωριμίες, που σας επηρέαζαν και άλλαζαν τις διαθέσεις σας. Τώρα, καιρός είναι να μην βασίζεστε στην γνώμη των άλλων, αλλά να αυτονομηθείτε.
Προσοχή:
Με τους αγαπημένους σας, μπορεί να υπάρχουν εμπλοκές και προβλήματα. Καλό θα ήταν να μην ανακατεύονται στο χώρο σας ή να έχετε τον προσωπικό σας χρόνο.

Αιγόκερως
Θα λέγαμε πως πρέπει να μάθετε να υπηρετείτε, για να σας υπηρετούν, ή να εξυπηρετείτε πρώτα για να σας εξυπηρετήσουν. Επειδή δεν είναι εύκολο να μπείτε στην διαδικασία αυτή, ας φροντίσετε να ενδιαφέρεστε για όσους μοιάζουν πιο αδύναμοι, με σεβασμό και φροντίδα. Η πνευματική απολαβή, είναι περισσότερο χρήσιμη από την υλική. Η θέση σας και η εκτίμηση των άλλων προς εσάς, εξαρτάται από μικρές λεπτομέρειες, όχι από πομπώδη έργα.
Σε σας, η Πανσέληνος δημιουργεί ένα εσωτερικό εκνευρισμό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και κάποια κρυφά βιώματα. Δεν θα ήταν όμως ωφέλιμο για σας να διστάσετε να κάνετε μεγάλες ανατροπές. Αντίθετα, θα ήταν σημαντικό να χαλαρώσετε αρκετά, να στραφείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκουραστείτε από αγωνίες και να βρείτε ενδιαφέροντα που θα σας οδηγήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις. Η μελέτη βιβλίων σχετικών με εσωτερισμό, φιλοσοφία ή ψυχολογία, θα σας έδινε όμορφες διεξόδους.
Προσοχή:
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το στενό σας περιβάλλον. Η ρήξη είναι σχεδόν βέβαιη και θα ψυχρανθείτε με τους αγαπημένους σας.

Υδροχόος
Η επιδίωξη της ευτυχίας θα περιέχει μία δημιουργική έκφραση για σας. Αν είστε γονείς, πρωταρχικό ρόλο είναι η δομημένη σχέση επικοινωνίας με τα παιδιά σας. Αν όχι, με το ταίρι σας. Ρομαντικές και άλλες συναισθηματικές σας ανάγκες, καλλιεργούνται και αν δεν καλύπτονται, οι σχέσεις διαλύονται σύντομα. Νέα πρόσωπα θα έρθουν, αν και εφ’ όσον όμως είστε ξεκάθαροι και τολμήσετε την αλλαγή με πλήρη συνειδητοποίηση.
Η ανάγκη για να διακρίνετε τους φίλους που σας περιβάλλουν, ίσως φέρει νέες φιλίες και ολοκληρώσει τον κύκλο παλαιότερων. Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια. Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί σε ιδέες. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, δεν είναι πολύ απλό να διατηρηθούν παλιές σχέσεις, αν δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδέες, αλλά και ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα είστε περισσότερο κοντά σε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας. Θα σας συγκινεί ό,τι σας διευρύνει και σας ανοίγει ορίζοντες.
Προσοχή:
Αποφύγετε να είστε μαχητικοί ή δογματικοί με τις ιδέες σας. Διατηρείτε αποστάσεις στις κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις, για να υπάρχει ισορροπία δυνάμεων. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μαχητικές διεκδικήσεις στον κοινωνικό χώρο.

Ιχθείς
Δεν είναι εύκολο να παραμείνετε στο παρασκήνιο. Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει προ των ευθυνών σας για ό,τι πραγματοποιήσατε σε κοινωνικό επίπεδο. Σας δημιουργεί εικόνες και στηρίζει ή αναιρεί την παρουσία σας στο κοινωνικό πεδίο. Προσοχή στις επιλογές που έχουν σχέση με την καριέρα, καθώς φαίνεται πως είστε σε μία ευαίσθητη περίοδο. Μπορεί να θυσιάσετε την προσωπική σας εικόνα, ή οικογένεια προκειμένου να ωφεληθείτε κοινωνικά.
Θα σας κουράσει να είστε πολύπλευροι στις κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά τώρα πια αυτό απαιτείται. Επομένως, χαλαρώστε και αφήστε στον χρόνο να δείξει τι θα σας προσφέρει. Ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επικοινωνία. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Αντίθετα, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η ως τώρα τακτική, δεν απέδωσε. Συναντήστε ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία ζωής και ίδιες ευαισθησίες. Αλλά περισσότερη φλόγα για να επικρατήσουν στη κοινωνική τους ζωή. Αυτό θα σας ενθαρρύνει.
Προσοχή:
Πρέπει να μείνετε γειωμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε ένα προσωπικό σκοπό, μία αποστολή, αλλά με πρακτικές εφαρμογές. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ρήξη ή ανταγωνισμό στον κοινωνικό σας χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;