Τα 5 πιο τρυφερά ντουέτα που έχουμε ακούσει ποτέ!
Τώρα τελευταία έχουμε πετύχει στο ίντερνετ αρκετά τρυφερά ντουέτα, οπότε και αισθανθήκαμε την ανάγκη να γράψουμε ένα άρθρο για να τα συγκεντρώσουμε.

450542622-e1402933831543

Τώρα τελευταία έχουμε πετύχει στο ίντερνετ αρκετά τρυφερά ντουέτα, οπότε και αισθανθήκαμε την ανάγκη να γράψουμε ένα άρθρο για να τα συγκεντρώσουμε.

Η αφορμή ήταν ξεκάθαρα ένα από τα πιο τρυφερά ντουέτα. Αυτό της Νικόλ Κίντμαν με τον άντρα της στο αμάξι. Παρ’ ότι η Νικόλ κάνει απλά lip sync μπαίνει επάξια στη λίστα.

Ένα επίσης πρόσφατο τρυφερό ντουέτο είναι αυτό της Gwen Stefani και του Blake, που και για τη φετινή σεζόν είναι κριτές στο The Voice. Διαβάζοντας τα σχόλια στο YouTube πληροφορηθήκαμε ότι η Gwen και ο Blake είναι μαζί! -μάλλον εδώ και καιρό αλλά εμείς τώρα το μάθαμε-. Μάλιστα ήταν και οι δύο παντρεμένοι, χώρισαν και είναι πλέον μαζί. Ο Blake σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι η Gwen του έσωσε τη ζωή.

Το μόνο που μπορείς να σχολιάσεις βλέποντας πώς κοιτάει ο Blake την Gwen είναι awwwww

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το τελευταίο-πρόσφατο ντουέτο που βρίσκεται στη λίστα μας είναι του Justin Timberlake και της Annas Kedrick. Στα πλαίσια της ταινίας Trolls διασκεύασαν το Colors και είναι πράγματι πολύ γλυκούληδες.

Αν και σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη δε ξεπέρασαν τη διασκευή του Agnus Stone και της Soko που είναι εξίσου τρυφερή.

Επίσης εννοείται ότι στη λίστα θα μπορούσαν να είναι όλα τα τραγούδια των Agnus και Julia Stone αλλά ας μη μας πιάσει κατάθλιψη.

Τέλος στη λίστα μας θα βάλουμε το πιο διαχρονικό και τρυφερό ντουέτο που έχει γίνει ποτέ και δύσκολα θα ξεπεράσει κανείς. Το κλασσικό “Αιn’t no mountain high”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;