Πανελλήνιες 2016: Η Mairi Me δίνει τα καλύτερα tips!
Η Μαίρη Συνατσάκη σε αυτό το επεισόδιο του Mairi Me, στο netwix.gr, αποκαλύπτει τα top μυστικά για να γράψει κάποιος καλά στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016

Πανελλήνιες 2016 mairi me

Η Μαίρη Συνατσάκη σε αυτό το επεισόδιο του Mairi Me, στο netwix.gr, αποκαλύπτει τα top μυστικά για να γράψει κάποιος καλά στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Δίνει, σε Britney Spears style, τα «σίγουρα» (#not) tips ώστε να μπορέσει ο κάθε μαθητής να διαπρέψει. Συγκεκριμένα, αναπτύσσει το θέμα εις βάθος και σε όλες τις πτυχές του: για την σωστή διατροφή των μαθητών, για την άθληση, για το πώς να καταπολεμούν αποτελεσματικά το άγχος τους, βάσει ποιων «αδιάσειστων» κριτηρίων θα πρέπει να επιλέξουν θρανίο, μέχρι και για το σωστό look που θα τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα κατά την εξέταση, αλλά και για τα spy glasses ως μια έσχατη εναλλακτική ! Μιλάμε για άλλα επίπεδα ανάλυσης! Πολύ «άλλα» όμως!

 

About Mairi Me:

Εκτός από παπούτσια, η Μαίρη Συνατσάκη έχει και πολλά ονόματα (Μary Synatsaki, Mairiboo, Μαιρούλα, «αυτή από το MAD») – τώρα έρχεται να προστεθεί άλλο ένα, το Mairi, για να σηματοδοτήσει την έναρξη του πιο προσωπικού project που έχει αναλάβει ποτέ και να βάλει φωτιά στο bandwidth του Netwix.

Μέσα από την εκπομπή «Mairi Me» η Μαίρη ανοίγει μια πόρτα (ή ένα παράθυρο, ό,τι είναι πιο κοντά εκείνη την ώρα) στην καθημερινότητά της έτσι όπως τη βιώνει μέσα από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις, είτε καταναλώνει pop κουλτούρα (μόνο μη δείτε πώς βαφτίζει τις playlists της), είτε σεληνιάζεται με τη μόδα (καμία Bjork – κύκνος),  ή ζει παράνομο έρωτα με τις λιχουδιές (food porn ακατάλληλο για καρδιακούς),  ή χτυπάει τατουάζ, ή χτυπάει και κάνει μελανιές (στο χορό).

Με τη μοναδική ματιά της, το θεότρελο χιούμορ της και την αστείρευτη όρεξή της για δημιουργία, η Μαίρη σας υποδέχεται στο θαυμάσιο κόσμο της… και δεν θα θέλετε με τίποτα να πατήσετε Χ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;