Οι Rage Against the Machine επιστρέφουν!
Οι Rage Against The Machine επιστρέφουν με νέο album; #TakeThePowerBack

qfdywcq

Οι Rage Against the Machine επιστρέφουν πιθανότατα με νέο album μετά από 5 χρόνια!

Τα γεγονότα έχουν ως εξής.  Απ’ ότι φαίνεται, σύμφωνα με το NME, οι Rage Against the Machine κρύβονται πίσω από ένα site που ονομάζεται Prophets of Rage και εμφανίστηκε από το πουθενά. Το μόνο που κάνει είναι ένα countdown μέχρι τη 1η Ιουνίου, σου δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείς με το email σου και χρησιμοποιεί το hashtag #TakeThePowerBack.

Για όσους γνωρίζουν το Prophet of Rage είναι ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια των Public Enemy.

Οι Rage Against The Machine είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Public Enemy, αφού τα δύο group μοιράζονται κοινή ιδεολογία.

Εν τω μεταξύ ο Chuck D από τους Public Enemy άρχισε να κοινοποιεί διάφορα μυστήρια clips. Παράλληλα διάφορα κοκκινόμαυρα posters που γράφουν “Prophets of Rage” εμφανίστηκαν στο Los Angeles . Να σημειώσουμε ότι το Los Angeles είναι το μέρος όπου όλα ξεκίνησαν για τους RATM.

Τώρα θα έχουμε άδικο να ονειρευόμαστε μια συνεργασία Public Enemy και RATM ή ακόμη ένα ευρωπαϊκό tour με αυτό το line up;

Οι RATM έχουν να κυκλοφορήσουν κάποιο album ή να κάνουν συναυλίες από το 2011. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο μπασίστας τους δήλωσε ότι “πρακτικά είμαστε ακόμα μαζί, οπότε δεν αποκλείεται να παίξουμε και πάλι”.

Εάν πούμε ότι δεν ανυπομονούμε θα είναι ψέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;