Πάρτι στο κατάστρωμα ή αλλιώς Σχεδία Live! @ Τεχνόπολη
Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαϊου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της «Τεχνόπολης» σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι.

13254134_600932243395679_206504256451401793_n

Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαϊου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της «Τεχνόπολης» σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι. Είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον συναυλίας μας.

Batala, Gadjo Dilo, Σπύρος Γραμμένος, Encardia, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Παρίσης, Joey, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Χειμερινοί Κολυμβητές, θα είναι εκεί, παρόντες και παρούσες, για να ντύσουν με νότες την αγάπη, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, τη συντροφικότητα, όλες εκείνες τις αληθινές αξίες που προσπαθεί –μαζί με δεκάδες χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές– να αναδείξει και το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Μεταξύ των συνταξιδιωτών θα είναι για μια ακόμη φορά και οι Encardia. «Ξανά στη “σχεδία”, γιατί το πλοίο βουλιάζει και πρέπει να πιάσουμε στεριά ξανά. Γιατί η στέγη είναι δικαίωμα για όλους και για πάντα. Για να βρούμε τη ζεστασιά που χάθηκε μπροστά στα πόδια των περαστικών. Ξανά!» μας είπαν.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συναυλία της «σχεδίας».
Να τι μας είπε, μεταξύ άλλων, σε σχέση με τη συμμετοχή του σπουδαίου συγκροτήματος:
«Ρώτησα τους συναδέλφους μου στο συγκρότημα Χειμερινοί Κολυμβητές εάν θέλουν να συμμετάσχουμε αφιλοκερδώς σε μια συναυλία για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου “σχεδία”. Όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε –οι Θεσσαλονικείς λιγότερο, εγώ και ο Χάρης Παπαδόπουλος που ζούμε εκτός των δυο μεγάλων κέντρων, όπου πωλείται η “σχεδία”, ακόμη λιγότερο– το περιοδικό και τη διακονία την οποία προσφέρει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, συζήτηση και οιονδήποτε προβληματισμό, απάντησαν όλοι “πάμε” ,και έτσι ερχόμαστε. Από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Καβάλα. Δυο μέλη μας ζουν στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19:00. Ακριβώς! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€.

Όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της «σχεδίας». Να καλυφθεί η δαπάνη εκτύπωσης του διπλού καλοκαιρινού τεύχους (Ιούλιος-Αύγουστος 2016) είναι ένας πρώτος στόχος και (μακάρι!) κάποια ακόμη έξοδα εκτύπωσης.

Συνδιοργανωτής και συμπαραστάτης η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι άνθρωποι της οποίας είναι σταθερά αρωγοί και… κωπηλάτες σε αυτά τα κοινωνικά ταξίδια.

Info: Τεχνόπολις Δήµου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Δευτέρα 30 Μαΐου. Ώρα έναρξης: 19:00. Τιµή εισιτηρίου: 6€. Για περισσότερες πληροφορίες:www.shedia.gr, info@shedia.gr.

Προπώληση:
Viva.gr
11876

Και στα καταστήματα:

PUBLIC
Seven Spots
Reload
Media Markt

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;