Τρία Πουλάκια: Τα πάντα - όλα για τις τσόντες! Τα ΠΑΝΤΑ όμως!
Τα Τρία Πουλάκια του netwix.gr, ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και ο Jeremy αναλύουν το θέμα – κόλαφος: τις τσόντες!

68cd3dc6-9e46-44b2-b78e-e2b85c026b82

Τα Τρία Πουλάκια του netwix.gr, ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και ο Jeremy αναλύουν  το θέμα – κόλαφος:  τις τσόντες!

Για την ακρίβεια, το υπεραναλύουν σε όλες του τις διαστάσεις! Μιλάνε για τα πάντα: για τις τσόντες για άντρες, για αυτές που απευθύνονται σε γυναίκες, ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις ερασιτεχνικές και τις επαγγελματικές, ποιο είναι το πιο βασικό πρόβλημα στο amateur πορνό, ποιες είναι οι εξελιγμένες στάσεις στο sex, ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις ερωτικές ταινίες της δεκαετίας του ’90 με τις σύγχρονες, πως οι σύγχρονες έχουν «φέρει την επανάσταση» στη ζωή μας, τη σχέση της αυτοϊκανοποίησης με τις τσόντες, καθώς και το αν τελικά χρησιμεύουν τα shared buttons στις ταινίες τέτοιου περιεχομένου.

Ακόμη, δίνονται «ακράδαντα» επιχειρήματα για το γιατί μια γυναίκα πρέπει να παρακολουθήσει μια επαγγελματική τσόντα και μαθαίνουμε το ultimate top 10 των τίτλων από τσόντες που είναι βασισμένοι σε πραγματικές ταινίες. Μιλάμε για ανάλυση επί του θέματος… όχι αστεία!

About Τρία Πουλάκια: Τα Τρία Πουλάκια κάθονται και συζητούν, όχι πάνω σε ένα κλαδί γιατί πολύ απλά δεν θα τους άντεχε. Γενικά κανείς δεν τους αντέχει. Δεν αντέχουν καν ο ένας τον άλλο. Ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και ο Jeremy με το αστείρευτο χιούμορ που τους διακρίνει, σχολιάζουν την επικαιρότητα σε ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας! Μια υπερπαραγωγή του Comedylab για το Netwix, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ψυχή σας και τα μάτια σας. Οι παρουσιαστές διατίθενται για παιδικά πάρτι και κονσομασιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;