Πώς θυμώνουν τα Angry Birds στα ελληνικά;
Το Backstage της μεταγλώττισης των Angry Birds είναι απλά επικό!

Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, μεταγλωττισμένες και σε 3D έρχονται οι περιπέτειες των Angry Birds, που έγιναν η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων μέσα από κινητά τηλέφωνα και tablets, σε ένα παιχνίδι όπου οι σφεντόνες κρατούσαν τον πρώτο ρόλο.

Τώρα, ο Ρεντ, ο Τσακ και ο Μπομπ αντιμετωπίζουν κατά μέτωπο τα Γουρούνια που κάνουν απόβαση στο ειρηνικό νησί τους, ξεκινώντας ένα ταξίδι για να βρουν τον Σούπερ Αετό και να αποδείξουν τις ικανότητές τους.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Πέμπτη 12 Μαίου, υποτιτλισμένη, ΚΑΙ σε 3D και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των Γιώργου Πυρπασόπουλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Μαίρης Συνατσάκη, Άρη (REC) Λουμάκη και Σπύρου Μαργαρίτη.

Λίγες μέρες πριν όμως, το Σάββατο 7 Μαΐου στα Village Cinemas στο Village Shopping and More…του Ρέντη, αλλά και την Κυριακή 8 Μαΐου στα Village Cinemas στο The Mall Athens, θα στηθεί ένα κιόσκι, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με κάρτες και ειδικά κατασκευασμένα παιχνίδια, ενώ μεταξύ άλλων θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν τον θυμό τους, κερδίζοντας δώρα και ειδικά πτυχία «καλής διάθεσης».

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Μαΐου, Village Cinemas στο Village Shopping and More…του Ρέντη 17:00-19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, Village Cinemas  στο The Mall Athens 13:00-16:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη 13:00-16:00

Σύνοψη ταινίας

Ο Red/Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

12 Μαΐου στους κινηματογράφους, μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;