Το Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες από την Feel Good!

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Marvel «CAPTAIN AMERICA: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την Τετάρτη 4 Μαΐου, σε τρεις αίθουσες στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Η επική περιπέτεια και τρίτη συνέχεια στην ιστορία του Captain (μετά τα Captain America & Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα), η οποία παίζεται στις αίθουσες από χθες, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, οι Εκδικητές χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα, με αντίπαλους αρχηγούς τον Captain America (Chris Evans), και τον Iron Man(Robert Downey Jr.), ενώ πρώτη φορά εμφανίζονται στην παρέα των Εκδικητών ο Spider-Man (Tom Holland), ο Ant-Man (Paul Rudd) και ο Black Panther (Chadwick Boseman).

04-05-2016_PAN_0124

Στην αθηναϊκή πρεμιέρα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση οι Captain America, Iron Man, Black Panther και Scarlet Witch – δηλαδή οι Anneta Imprimisimi (Scarlet Witch), Παύλος Μπέης (Iron Man), Αντώνης Χαλδάς (Black Panther) και Θοδωρής Αρμύρας (Captain), cosplayers με κοστούμια από το σύμπαν της Marvel, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους fans των χαρακτήρων (Cosplay Corp, www.cosplaycorp.com. Tο cosplay είναι παιχνίδι με χειροποίητα, λεπτομερή κοστούμια εμπνευσμένα από κόμικς και βιντεοπαιχνίδια). Παρόντες ήταν επίσης το συγκρότημα των Otherview, η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου, καθώς και οι διεθνείς κομίστες Ηλίας Κυριαζής και Μιχάλης Διαλυνάς, οι οποίοι δημιούργησαν συλλεκτικές μεταξοτυπίες με αφορμή την ταινία.

04-05-2016_PAN_0068

Η ταινία:

Οι Anthony Russo και Joe Russo, σκηνοθέτες του Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα, επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του Cap στην ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει φυσικά ο Chris Evans που υποδύεται ξανά τον εμβληματικό Steve Rogers/Captain America. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια συναρπαστική σύναξη σούπερ ηρώων και χαρακτήρων του κόσμου της Marvel, αφού προελαύνουν από μπροστά μας οι: Spider-Man (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Winter Soldier (Sebastian Stan), Black Panther (Chadwick Boseman), Falcon (Anthony Mackie) και φυσικά η Black Widow (Scarlett Johansson).

Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των υπερηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, ενώ αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους σε έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

5 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;