Νέα διαδικτυακή Πύλη - Portal από τον ΟΑΕΔ
Διαβάστε σχετικά!

ΟΑΕΔ

Νέο Portal για την ενημέρωση όλων από τον ΟΑΕΔ.

Κεντρική θέση στο Portal διατηρεί η µηχανή απλής ή σύνθετης (µε επιλογή περισσότερων κριτηρίων) αναζήτησης κενών θέσεων εργασίας, καθώς και η µηχανή αναζήτησης βιογραφικών των αναζητούντων εργασία, από τις αντίστοιχες βάσεις δεδοµένων που τηρούνται στα µητρώα του ΟΑΕΔ.

Αυτές οι αλληλένδετες αναζητήσεις ανταποκρίνονται πλήρως στο νέο σύστηµα που προωθεί ο Ο.Α.Ε.Δ. για την αποτελεσµατικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Η ανάπτυξη του συστήµατος, συνδέεται µε την προσπάθεια που κάνει ο Ο.Α.Ε.Δ. για να αυξήσει τον αριθµό των κενών θέσεων που δηλώνονται από τις επιχειρήσεις µέσω του Portal.

Σηµαντική καινοτοµία στο σχεδιασµό του νέου Portal αποτελεί ο προσανατολισµός του στο χρήστη, ανάλογα µε την κατηγορία συναλλασσόµενου στην οποία ανήκει (Άνεργος, Εργαζόµενος, Εκπαιδευόµενος – Καταρτιζόµενος, Άτοµο που ανήκει σε Ευπαθείς Κοινωνικές Οµάδες, Εργοδότης-Επιχείρηση, Πάροχος, Κλαδικός ή Κοινωνικός Φορέας).
Επιλέγοντας κατηγορία, εµφανίζεται σε κάθε συναλλασσόµενο όλο το φάσµα των υπηρεσιών στις οποίες έχει δυνητικά πρόσβαση.

Στη συνέχεια ο συναλλασσόµενος µπορεί να προβεί στις επιλογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του (Εγγραφή στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., Συµβουλευτικές Υπηρεσίες, Προγράµµατα Απασχόλησης, Συνεχιζόµενη.Κατάρτιση, Επιδόµατα- Παροχές, Κοινωνική Πολιτική, Πρωτοβουλίες, Συνεργασίες Ο.Α.Ε.Δ., Δίκτυο EURES, Πληροφοριακό Σύστηµα «ΕΡΓΑΝΗ» κλπ)..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;