ΑΚΑΝΘUS: Back 2 The Beach
Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα στο Γκάζι, το AKANΘUS Club – Restaurant,

Cover_Opening

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα στο Γκάζι, το AKANΘUS Club – Restaurant, o αγαπημένος προορισμός επιστρέφει στην παραλία του Αλίμου και σας υποδέχεται την Παρασκευή 06 Μαΐου σε μία φαντασμαγορική έναρξη του καλοκαιριού!

Απόλυτα ανανεωμένο και με design από “INKAS” style γεμάτο έντονους χρωματισμούς δίνει την αίσθηση μίας όμορφης ατμόσφαιρας δίπλα στη θάλασσα!

Το εστιατόριο φέτος κινείται σε fusion δημιουργικές γαστρονομικές γεύσεις επηρεασμένες από την κουζίνα της Ιβηρικής Χερσονήσου και σας περιμένει από Τετάρτη έως Κυριακή μετά τις 21.00 το βράδυ για να απολαύσετε τα μοναδικά του πιάτα.

Το AKAΝΘUS ακόμα σας υποδέχεται και με τα καλύτερα partieς της πόλης που σας υπόσχονται τις απόλυτες καλοκαιρινές νύχτες διασκέδασης.

Κάθε Τετάρτη το “SEX ME UP” party, το δημοφιλές RnB & Dance party έρχεται και φέτος για να δώσει ρυθμό στα βράδια μας με τις απόλυτες Dance, House & RnB επιτυχίες!

Κάθε Πέμπτη το AKANΘUS μετατρέπεται σε LIVE CLUBBING και στην σκηνή θα είναι ο Ηλίας Βρεττός να μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο σε μία live μοναδική βραδιά!

Παρασκευή το “SUXU MUXU” πάρτυ που τρία χρόνια έχει ταυτιστεί με το AKANΘUS συνεχίζει σε mainstream ρυθμούς, ενώ το Σάββατο ανήκει στην ομάδα του club και τους resident djs με τις καλύτερες ξένες και ελληνικές μουσικές να δημιουργούν το απόλυτο club feeling της παραλιακής!

Κάθε Κυριακή έρχεται το “AKANΘUS Greek Royale Sundays” party με ρυθμούς ελληνικούς από παλιές και νέες επιτυχίες να μας ξεσηκώνουν μέχρι το πρωί!

Βack to The Beach, λοιπόν και την Παρασκευή 6 Μαΐου ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός σας περιμένει σε ένα μοναδικό Opening Party που θα σημάνει την έναρξη για το καλοκαίρι!

AKANΘUS Club – Restaurant, Λεωφ. Ποσειδώνος Ακτή Ηλίου, Άλιμος, Τηλ. κρατήσεων 210 9680800/ www.akanthus.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;