Tα 8 καλύτερα tips για να καταπολεμήσεις το φούσκωμα! (Λίστα)
Αν έφαγες πολύ, αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά tips για να υποχωρήσει το φούσκωμα!

Γιατί άνθρωπος είσαι, μπορεί να φας πολύ αύριο και να νιώθεις φούσκωμα. Δες στη λίστα που ακολουθεί τα 8 καλύτερα tips για να καταπολεμήσεις το φούσκωμα!

– Πιες άφθονο νερό. Μπορεί να νιώσεις προς στιγμήν ότι σε φουσκώνει παραπάνω, αλλά αυτό θα συμβεί στιγμιαία. Η κατακράτηση υγρών από τον οργανισμό μπορεί να καταπολεμηθεί με την κατανάλωση νερού. Αυτό συμβαίνει καθώς το νερό αυξάνει τη διούρηση και βοηθά έτσι στην ισορροπία των υγρών του οργανισμού, αλλά και στην αποβολή του επιπλέον νατρίου από τα νεφρά.

Πιες νερό με λίγες σταγόνες στυμμένο λεμόνι. Το λεμόνι είναι εξαιρετικά τονωτικό, υπάρχει σε όλα τα σπίτια, και μερικές σταγόνες του, ή ο χυμός από μισό λεμόνι μέσα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό μπορούν να κάνουν θαύματα ενάντια στο φούσκωμα.

Φτιάξε ένα ρόφημα πιπερόριζας. Η πιπερόριζα είναι, το γνωστό σε όλους, ως τζίντζερ. Ένα τέτοιο ρόφημα είναι το πλέον αποτελεσματικό, μιας και ανακουφίζει από τις ενοχλήσεις στο στομάχι, χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Μπορείς να το παρασκευάσεις πανεύκολα, αν μέσα στο τσάι σου προσθέσεις ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ.

Μάσησε λίγους σπόρους μάραθου για άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα του φουσκώματος, ή πρόσθεσε τους σε ένα τσάι που θα βράσεις.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;