Turkish Airlines: Το Batmobile πάει Κωνσταντινούπολη!
Η Turkish Airlines μεταφέρει το Batmobile στην Κωνσταντινούπολη, για να διασχίσει τη νέα γέφυρα του Βοσπόρου!

Η Turkish Airlines μεταφέρει το Batmobile στην Κωνσταντινούπολη, για να διασχίσει τη νέα γέφυρα του Βοσπόρου

Το ταξίδι διάσχισης των ηπείρων σηματοδοτεί την πρώτη στην ιστορία και μεγαλύτερης διάρκειας πραγματική διαδρομή του εμβληματικού οχήματος.

27 Απριλίου 2016: Η Turkish Airlines μετέφερε το παγκόσμιας φήμης, εμβληματικό Batmobile στην Κωνσταντινούπολη, για την πραγματοποίηση του πρώτου ταξιδιού διάσχισης ηπείρων, μέσω της νέας γέφυρας του Βοσπόρου, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, Batman v Superman: Dawn of Justice.

Το Batmobile ταξιδεύοντας από την Ευρώπη στην Ασία, διέσχισε τα Στενά του Βοσπόρου, μέσω της νέας γέφυρας, «Yavuz Sultan Selim», η οποία ανοίγει επίσημα για το κοινό αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι σηματοδότησε τη μεγαλύτερη στην ιστορία διαδρομή του μοναδικού αυτού οχήματος.

«Η διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου είναι συμβολική, αναδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους το Batmobile ενώνει τους ανθρώπους παγκοσμίως, η Κωνσταντινούπολη ως μία μοναδική πόλη συνδέει δύο ηπείρους και η Turkish Airlines ως «γέφυρα» επιβατών για 113 συνολικά χώρες και περισσότερους από 287 προορισμούς» σχολίασε ο M. Ilker Aycı, Board Chairman της Turkish Airlines.

«Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πόλη της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τη νέα μας γέφυρα στον κόσμο. Το Batmobile αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά κινηματογραφικά σύμβολα όλων των εποχών, και τώρα συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τον κόσμο,» πρόσθεσε ο M. Ilker Aycı.

Η Κωνσταντινούπολη, ως βασικός κόμβος για την Turkish Airlines, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στο σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας, αποτελώντας γεωγραφικά ελκυστικό και φυσικό σημείο ανταπόκρισης διεθνών δρομολόγιων. Η κομβική θέση της Κωνσταντινούπολης προσφέρει στους Έλληνες σε πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη τη δυνατότητα μίας μόνο ανταπόκρισης, σε περισσότερους από 287 προορισμούς.

Η διαδρομή του Batmobile κατά μήκος του Βοσπόρου αποτελεί μία από τις προωθητικές ενέργειες της Turkish Airlines, ως η Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία-Συνεργάτης της ταινίας δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, Batman v Superman: Dawn of Justice. Επιπλέον, η κινηματογραφική εμπειρία μεταφέρεται στους φίλους της ταινίας, μέσω αποκλειστικών εικόνων σε ένα αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines, limited edition πακέτο πτήσης με μάσκα ύπνου και παντόφλες στο θέμα της ταινίας, του ταξιδιωτικού οδηγού Time Out με υλικό των νέων «προορισμών», Gotham City και Metropolis, θεματικά προϊόντα καταλόγου πτήσης, καθώς και μίας ειδικής έκδοσης κάρτας frequent flyer «Miles & Smiles».

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, η οποία προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκoσμίως, μία καθοριστική σκηνή με την Wonder Woman εξελίσσεται σε αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines. Επίσης, δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Ben Affleck, ο οποίος υποδύεται τον Batman, και ο Jesse Eisenberg, στο ρόλο του μεγιστάνα Lex Luthor, συμμετείχαν στις προωθητικές ενέργειες, ανακοινώνοντας τους νέους «προορισμούς» της Turkish Airlines –Gotham City και Metropolis, πετυχαίνοντας περισσότερες από 50 εκατομμύρια online προβολές παγκοσμίως.

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 311 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 287 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 236 διεθνείς και 51 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία “Best Economy Catering Service” το 2010, “Best Business Catering Service” το 2013 και “Best Business Catering Service” το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία “World’s Best Business Class Lounge Dining” και “World’s Best Business Airline Lounge” στηv έρευνα της Skytrax το 2015. Αυτή τη στιγμή με 8 πύλες στις ΗΠΑ, η Turkish Airlines προσφέρει 70 πτήσεις την εβδομάδα, που εξυπηρετούν περίπου 5.000 πελάτες. Τον Οκτώβριο του 2015, η Turkish Airlines πρόσθεσε καθημερινές πτήσεις από το Μαϊάμι και από το Μάιο του 2016 θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις από την Ατλάντα.

Σχετικά με το Star Alliance

Το δίκτυο Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη διεθνής αεροπορική συμμαχία για να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ομοιογενείς υπηρεσίες στους ταξιδιώτες, ανά τον κόσμο. Η αποδοχή της από την αγορά έχει αναγνωριστεί από πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων “Air Transport World Market Leadership” και “Best Airline Alliance”, από το Business Traveller Magazine αλλά και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει σήμερα πάνω από 18.500 καθημερινές πτήσεις σε 1.321 αεροδρόμια και 193 χώρες. Για πρόσθετες πληροφορίες επισκεφθείτε τοwww.staralliance.com ή ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, YouTube και LinkedIn.

Σχετικά με την ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice

Warner Bros. Pictures παρουσιάζει, σε παραγωγή της Atlas Entertainment/Cruel and Unusual, μια ταινία του Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Ben Affleck (Argo) ως Batman / Bruce Wayne και Henry Cavill (Man of Steel), ως Superman / Clark Kent στην πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο ηρώων. Σε σκηνοθεσία Snyder, η ταινία επίσης φιλοξενε’ι τους υποψήφιους για Όσκαρ Amy Adams (American Hustle), Jesse Eisenberg (The Social Network), Diane Lane (Unfaithful) και Λόρενς Φίσμπερν (What’s Love Got to Do with It) και τους βραβευμένους με Oscar Jeremy Irons (Reversal of Fortune) και Holly Hunter (The Piano) και Gal Gadot (Fast and Furious) ως Wonder Woman / Diana Prince. Ο Snyder κατευθύνεται από ένα σενάριο γραμμένο από τον Chris Terrio και David S. Goyer, με βάση τους χαρακτήρες από την DC Comics, συμπεριλαμβανομένων Batman, που δημιουργήθηκε από τον Bob Kane με τον Bill Finger και τον Superman, που δημιουργήθηκε από Jerry Siegel και Joe Shuster. Η ταινία είναι παραγωγής των Charles Roven και Deborah Snyder, με τους Wesley Coller, Geoff Johns και ο David S. Goyer ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Το Batman v Superman: Dawn of Justice θα κυκλοφορήσει σε IMAX, Dolby Κινηματογράφος, 3D και 2D σινεμά σε όλο τον κόσμο στις25 Μαρτίου 2016, από την Warner Bros. Pictures, μια κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros Entertainment Company. batmanvsupermandawnofjustice.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;