Βγες στη σκηνή της Όπερας του Σίδνεϋ με το Google Cultural Institute
Το Google Cultural Institute παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία της Όπερας του Σίδνεϋ μέσα από ένα βίντεο 360°,

Το Google Cultural Institute παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία της Όπερας του Σίδνεϋ μέσα από ένα βίντεο 360°, με εσωτερικές, εξωτερικές και “behind the scenes” εικόνες στο SteetView και πάνω από 50 «εκθέματα» και διαδραστικές ιστορίες για τα 60 χρόνια του κτηρίου. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και υλικό για να παρουσιάσετε με δημιουργικό τρόπο τη νέα ψηφιακή σκηνή της Όπερας.

Από τα αρχικά σχέδια του αρχιτέκτονα Jørn Utzon, μέχρι τους εσωτερικούς μηχανισμούς του μεγαλύτερου μηχανικού οργάνου και τα θεαματικά βραδινά σόου, η Όπερα του Σίδνεϋ αναδεικνύεται από κάθε γωνία. Αυτή η νέα συλλογή ξεδιπλώνει τον πλούτο του πολιτισμού που υπάρχει  σε ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα τεχνών στον κόσμο, ανασύρει πολλούς θησαυρούς από τα αρχεία και τους φέρνει στο προσκήνιο για να τους θαυμάσει ο κόσμος.

Επιπλέον των εκθεμάτων που αφηγούνται την ιστορία και την εξέλιξη του αρχιτεκτονικού αυτού αριστουργήματος, σήμερα παρουσιάζεται  μια ολοκαίνουργια εμπειρία 360° που προσφέρει μία δόση μαγείας από την Όπερα. Ξεκινώντας την αυγή κάτω από τα ιστιοπλοϊκά πανιά μπορείτε να συνεχίσετε απολαμβάνοντας τυχαίες ερμηνείες της σοπράνο Nicole Car και της συμφωνικής ορχήστρας του Σίδνεϋ, και έπειτα να συνεχίσετε το ταξίδι σας σε μερικές περιοχές της Όπερας, που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες στο κοινό.

Η νέα συλλογή ανοίγει σήμερα στο g.co/sydneyoperahouse, στην ιστοσελίδα του Google Cultural Institute και είναι διαθέσιμη σε όλους μέσω κινητών συσκευών, tablet και υπολογιστές. Μπορείτε επίσης να τη δείτε μέσω της νέας εφαρμογής “Google Arts & Culture” για iOS ή Android συσκευές. Ελπίζουμε να απολαύσετε την εμπειρία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του αριστουργήματος της Παγκόσμιας Κληρονομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;