Education Business Awards 2016: 5 βραβεία για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα!
Με 4 πρώτα βραβεία και έναν έπαινο στις αποσκευές τους έφυγαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα από την χθεσινή απονομή των Education Business Awards 2016.

b9cb81fa-c0d0-4b13-a291-f6917f794e8a

Οι καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση κέρδισαν 5 βραβεία!

Με 4 πρώτα βραβεία και έναν έπαινο στις αποσκευές τους έφυγαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα από την χθεσινή απονομή των Education Business Awards 2016.

Σκοπός των βραβείων ήταν να αναγνωριστούν και να αναδειχθούν οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός Υγείας, Παιδείας, Βουλευτής και Ευρωβουλευτής, πλαισιωμένη από 10μελή επιτροπή προσωπικοτήτων.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, διακρίθηκαν κερδίζοντας τα βραβεία στις εξής κατηγορίες:

 

  • Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία για την υποψηφιότητα «Η επίδραση του ψηφιακού υλικού στις μεθοδολογίες εκπαίδευσης και στο ρόλο του Εκπαιδευτικού»
  • Επένδυση: Αθλητισμός & Ευζωία για την υποψηφιότητα «Αξιολόγηση κινητικών δυσκολιών και παρεμβατική διαχείριση μέσω του μαθήματος της φυσικής αγωγής»
  • Εκπαιδευτικές Επισκέψεις – Ιδιωτικά Σχολεία για την υποψηφιότητα «Οι Εκπαιδευτικές Επισκέψεις ως ανακαλυπτική περιπέτεια και παιγνιώδης μάθηση»
  • Επιβράβευση της Αριστείας για την υποψηφιότητα «Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα, επιβραβεύουμε την αριστεία»

Ενώ έλαβαν έπαινο στην κατηγορία  Δεσμός με την Κοινωνία για την υποψηφιότητα «Στάση Ζωής,  μια παιδαγωγική φιλοσοφία με ηθικές και κοινωνικές αξίες».

Τα βραβεία αυτά ήρθαν να επισφραγίσουν τόσο το όραμα της διοίκησης του σχολείου όσο και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών να προσφέρουν ένα σχολείο Δημιουργικό, Ευχάριστο, Χρήσιμο και Αποτελεσματικό. Ένα σχολείο που εδώ και 100 χρόνια εκπαιδεύει πολίτες του κόσμου με Ελληνική ταυτότητα ισορροπώντας με μοναδική επιτυχία την παράδοση και την πρόοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;