NET WARS: Game of Thrones VS Breaking Bad! Ποια είναι η καλύτερη σειρά;
Ο Mikeius και ο Βαγγέλης Μαρμαράς σε αυτό τους το debate στο NET WARS «κοντράρουν στα ίσα» 2 από τις πιο δημοφιλείς, παγκοσμίως, Αμερικανικές σειρές, το Game of thrones και το Breaking Bad

Νέο επεισόδιο στο NET WARS!

Ο Mikeius και ο Βαγγέλης Μαρμαράς σε αυτό τους το debate στο NET WARS «κοντράρουν στα ίσα» 2 από τις πιο δημοφιλείς, παγκοσμίως, Αμερικανικές σειρές, το Game of thrones και το Breaking Bad! Οι δυο τους αντιπαραθέτουν –τις εκ διαμέτρου αντίθετες- απόψεις τους σχετικά με το ποια σειρά είναι καλύτερη, ποια είναι βασισμένη στην κωλοφαρδία, ποιας σειράς το κοινό είναι πιο σνομπ, και βάζουν την Kalisi και τους δράκους της απέναντι στους drug lords και την crystal meth. Αν είσαι fan κάποιας από τις 2 σειρές, ή ακόμη και των 2, τότε το παραπάνωvideo είναι must-watch material.

ABOUT NET WARS: Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από αβεβαιότητα, δύο φίλοι έρχονται να λύσουν τα μεγαλύτερα διλήμματα της σύγχρονης εποχής. Ποιές ταινίες μας καθόρισαν; Ποιους celebrity αγαπάμε να μισούμε; Ποια κονσόλα θέλουμε να σπάσουμε; Ποιο cartoon μας κάνει ακόμα να κλαίμε σαν μωρά παιδιά; Mikeius και Βαγγέλης, σε θρυλικά debate που δίχασαν τα πλήθη και «έσπασαν» το ελληνικό internet. Έσω έτοιμος.

Το Net Wars ήρθε για να μείνει στο www.netwix.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;