Νέο Φροντιστήριο: Κύκλος σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού
Το ΝΕΟ Φροντιστήριο διοργανώνει και φέτος ανοιχτές ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεχίζοντας μια παράδοση σχεδόν 20 ετών. Tα σεμινάρια ξεκίνησαν από την περιοχή της Βάρης την Κυριακή 20 Μαρτίου και συνεχίζουν την Κυριακή 10 Απριλίου στο Φροντιστήριό μας στο Νέο Ηράκλειο.

SLIDER-SEMINARIA_EPAGELMATIKOY_PROSANATOLISMOY-new

Το ΝΕΟ Φροντιστήριο διοργανώνει και φέτος ανοιχτές ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεχίζοντας μια παράδοση σχεδόν 20 ετών. Tα σεμινάρια ξεκίνησαν από την περιοχή της Βάρης την Κυριακή 20 Μαρτίου και συνεχίζουν την Κυριακή 10 Απριλίου στο Φροντιστήριό μας στο Νέο Ηράκλειο. Οι ημερίδες αυτές είναι ανοιχτές σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το νέο εξεταστικό σύστημα και το νέο τρόπο υπολογισμού των μορίων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ακόμα θα συζητηθούν για τις σχολές με τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές, τα μυστικά στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και για το τι ισχύει στο καθεστώς των μετεγγραφών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • ΝΕΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 11:00, Γεννηματά 65 στη Γλυφάδα (χώρος Φροντιστηρίου) με εισηγητή τον κ. Φόρο.
  • ΝΕΟ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – Κυριακή 24 Απριλίου, ώρα 11:30; στο Δημαρχείο Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 24 στην Κηφισιά, με εισηγητή τον κ. Νίκο Παυλάκο.
  • ΝΕΟ ΚΥΨΕΛΗΣ –  Σάββατο 7 Μαΐου, ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο Parκ, Λ. Αλεξάνδρας 10, με εισηγητή τον κ. Σπύρο Μιχαλούλη.
  • ΝΕΟ ΙΛΙΟΥ – Κυριακή 8 Μαΐου, ώρα 10:30 (ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα) με εισηγητή τον κ. Φόρο.
  • ΝΕΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Κυριακή 8 Μαΐου, ώρα 11:00 στον κινηματογράφο OSKAR, Αχαρνών 330 στα Κάτω Πατήσια (έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια) με εισηγητή τον κ. Σπύρο Μιχαλούλη.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Παράλληλα, επειδή για το νέο φροντιστήριο, η σωστή ενημέρωση δεν εξαντλείται σε μια εκδήλωση αλλά αποτελεί αντικείμενο συστηματικής και εξαντλητικής προσπάθειας, συνοδεύουμε τις εκδηλώσεις αυτές με ατομική συμβουλευτική από καταρτισμένους συνεργάτες μας, σε διαπροσωπικές συναντήσεις στα εκπαιδευτήριά μας.

ΤEΣΤ ORIZON

Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού ORIZON, διακριβώνουμε με τον πιο ενδεδειγμένο και επιστημονικό τρόπο τις κλίσεις και τις διαθέσεις του υποψηφίου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Αλλά και στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού το νέο φροντιστήριο είναι πάντα δίπλα στον μαθητή. Έτσι, σε ατομικό ραντεβού με τους καταρτισμένους συνεργάτες και με την καθοδήγησή τους, προχωρούμε στη συμπλήρωση και την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου του υποψηφίου.

Τέλος, όσοι παραβρεθούν στις ημερίδες θα λάβουν ατομικό κωδικό ώστε να μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά εντελώς δωρεάν  και on line από το σπίτι τους το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Orizon, αλλά και το τεστ προσωπικότητας Profiler Student.    
Παράλληλα θα δοθεί σε όλους ο έντυπος οδηγός σπουδών 2016 του φροντιστηρίου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;