Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και Πανσέληνος στον Σκορπιό!
Μία Πανσέληνος με πάθη ψυχής, πτώση, πλάνη και αποκαλύψεις αναγέννησης. Από την Λίλιαν Σίμου

Zwdia

Μία Πανσέληνος με πάθη ψυχής, πτώση, πλάνη και αποκαλύψεις αναγέννησης.
Από την Λίλιαν Σίμου

Το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου, λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, σχηματίζεται στις 22 Απριλίου το πρωί, στις 8.24 και σε μία ιδιαίτερη μοίρα.

Πρόκειται για μία δύσκολη Πανσέληνο όπως έχει αναφερθεί και στο άρθρο της Δ. Ράπτη για το προφίλ του μήνα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό είναι σε πτώση, δηλαδή αναγκάζεται να εισχωρήσει στο βάθος των αδυναμιών μας και να ανακαλύψει τα πάθη μας, τις φοβίες, τις κρυφές αγωνίες. Στην συγκεκριμένη ζωδιακή μοίρα όμως, στον πρώτο δεκανό ή δεκαήμερο, είναι στο βαθύτερο σκοτάδι της ψυχής.
Άρα, απαιτείται ενδοσκόπηση, υπομονή, αναγνώριση αδυναμιών, παθών, πόθων και της πτώσης αξιών.

Το φεγγάρι, προσδίδει σταθερότητα και έμφαση σε ό,τι συνδυάζει την συναισθηματική έξαρση, αλλά και κάθαρση σε βάθος, στην ρίζα των προβλημάτων μας. Ίσως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τα φαντάσματά μας και να πετάξουμε από την ψυχή την σήψη, την φθορά, την καθήλωση, την πληθωρικότητα και την αγωνία για το συναισθηματικό μας φορτίο.

Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά πρέπει να το κάνουμε εδώ και τώρα, που φωτίζονται οι σκοτεινές πτυχές, ακόμη κι αν οι συγκυρίες επιτείνουν τον φόβο.

Υπάρχουν δώρα που θα έρθουν μετά, ανακούφιση, μεταμόρφωση και ριζική αλλαγή.

Σημαντικά στοιχεία είναι κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που πρέπει να έχουμε κατά νου:

– Ο χάρτης της Πανσελήνου έχει τον ωροσκόπο στους Διδύμους, προσφέροντας, παρά τη δυσκολία, ευελιξία και διπλές επιλογές. Η ευλυγισία και η έξυπνες λύσεις είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα.

– Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, Ερμής, βρίσκεται στον 12ο οίκο και αυτό δηλώνει ξανά την ενδοστρέφεια, αλλά και τις βαθύτερες σκέψεις που απαιτούνται, προκειμένου να αναγνωρίσουμε αυτό που βιώνουμε, λάθη, αδυναμίες, δυσκολίες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.

– Ωστόσο, στον Ταύρο εκφράζει τις σκέψεις με πείσμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και το μεγάλο τρίγωνο προς τον Δία, τον Β. Δεσμό και τον Πλούτωνα, βοηθούν στην αναζωογόνησή μας.

Απλά, πρέπει να σκάψουμε βαθιά μέσα μας.

– Ο Άρης στον Τοξότη, ανάδρομος πλέον, σχηματίζει αντίθεση προς τον ωροσκόπο, προκειμένου να κάνουμε αναδίπλωση και να προχωρήσουμε με διαφορετική τακτική δράσης αργότερα.

Οι προκλήσεις από εξωτερικούς παράγοντες, φέρνουν σταδιακά όλο και περισσότερα στοιχεία, αποκαλύψεις, από το περιβάλλον μας. Οι μάσκες πέφτουν και παρά την ενόχληση, το «πένθος» θα είναι προσωρινό.

Το μήνυμα της Πανσελήνου έρχεται να μας αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύουν μέσα μας και μας παγιδεύουν. Αλλά και τις επιθέσεις που ενδεχομένως δεχόμαστε δίχως να το κατανοούμε άμεσα.

Απαιτείται αυτό-πειθαρχία, αυτό-σεβασμός, αλλά και αποφυγή αφέλειας, ή υπερβολής, καθώς το σκοτάδι μπορεί να μας μεταμορφώσει ή να μας βυθίσει, πάντα ανάλογα με τις προσωπικές μας επιλογές, αξίες και φιλοσοφία ζωής.

Κατά τον δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η Πανσέληνος αυτή συμβολίζει την ανάγκη να συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τη ζωή, ακόμη κι αν μας πιέζουν αφόρητα εξωτερικές επιδράσεις. Χρειάζεται στρατηγική, σχεδιασμός και σωστή θεμελίωση του έργου μας. Θα βοηθήσουν οι κοινωνικές αξίες και η σωστή συνεργασία ( ή θα έλεγα, νέες συνεργασίες ριζικά διαφοροποιημένες από τις προηγούμενες.)

Ο ανάδρομος Άρης είναι ακόμη ένα φαινόμενο των επομένων μηνών που ξεκίνησε την Κυριακή, καθώς αναστέλλει σε ένα βαθμό την εξωτερική δράση, εκνευρίζει μεν, αναλύει δε, τα θέματα που μας απασχολούν κυρίως στην φιλοσοφία ζωής που έχουμε και στις δραστηριότητές μας. Θα διαρκέσει η πορεία του σε ανάδρομη κίνηση ως τα τέλη Ιουνίου.

Συμβουλές για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε τον ωροσκόπο σας)

Κριός

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να σας απασχολεί για την προώθηση των ενδιαφερόντων σας και ανάπτυξη εισοδήματος.

Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα πρέπει να επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία τάση για δαπάνες ή δώρα που προσφέρετε σε αγαπημένους και σε ψυχαγωγία.

Πολύ σημαντικό θα είναι να εστιάσετε στην δημιουργική σας έμπνευση, αλλά και να διατηρήσετε πλάι σας τις σχέσεις «καρδιάς» που αξίζουν πραγματικά!

Αν είστε ήδη επιβαρυμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας.

Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι δεν είναι τόσο επίμονο, αντίθετα θα ξεπεραστεί. Υπάρχει σύντομη ανάκαμψη.

Στα αισθηματικά ζητήματα, αυτή η περίοδος φέρνει μία δύναμη και φως και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας αλλά και να εμμένετε σε μία κατάσταση που έχει φθαρεί. Αν η σχέση δεν μπορεί να ανακάμψει, ας προχωρήσετε μπροστά!

Ταύρος

Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας, είστε άμεσα ενδιαφερόμενοι για το φαινόμενο των ημερών.

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Ίσως είστε απαιτητικοί όμως και εγωιστές. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις υπερβολές και να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μην είστε όμως πολύ αυστηροί ή σκληροί στην κριτική σας. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση.

Αν επιθυμείτε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση.

Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες ή λίγο καχύποπτοι.
Προσοχή θα χρειαστείτε από ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μία δικαστική διαμάχη.

lilian

Δίδυμοι

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος.

Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία.

Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.

Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Οι απαιτήσεις διογκώθηκαν ή δεν μετρήθηκε σωστά ο χρόνος και οι δυνάμεις σας.

Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν το ίδιο καλά σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση και να θέσετε προτεραιότητες, να γίνετε ευέλικτοι, αφού το προδιαθέτει η φύση του ζωδίου σας και να κάνετε υπομονή. Η επιμονή θα επιβραβευτεί, απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη…

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας.

Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή.

Ανακτήστε την τόλμη και θα έρθει ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά.

Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε απτοί, προσιτοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από απλές και όμορφες στιγμές και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια.

Μία σχέση που ήδη υφίσταται, μπορεί να προβάλει απαιτήσεις και να πρέπει να πάρετε και οι δύο θέση. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς ή τις κρυφές σκέψεις και να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον.

Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι.

Λέων

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας, που προβάλει απαιτήσεις ή και μία υπερβολή στις επιλογές. Υπάρχουν όμως άλλα στοιχεία υποστηρικτικά όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, με την έμφαση των ζωδίων της φωτιάς.

Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Μπορεί μάλιστα να επιφορτιστείτε με περισσότερες υποχρεώσεις.

Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη βαρύτητα από όση χρειάζεται και να έχετε ισορροπία. Ίσως φανείτε εγωιστές ή αντιμετωπίσετε μία εγωιστική συμπεριφορά με μέλη της οικογένειας.

Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, βρείτε στιγμές γαλήνης μέσα στις επόμενες μέρες, σκεφθείτε σε βάθος, αναζητήστε ξανά την ρίζα των προβλημάτων σας.
Κάποιοι στόχοι καθυστερούν και περιορίζονται οι επιλογές. Δεν αποκλείεται όμως να έχετε θέση λάθος προτεραιότητα ή να αξιολογήσατε με λάθος τρόπο τις προδιαγραφές. Εργαστείτε υπομονετικά με επιμονή και δίχως να ολιγωρείτε. Θα έρθει μία ανάδειξη του έργου σας, αν διαθέτετε ποιότητα και αποφύγετε τις προκλήσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Μία αναζωογόνηση στην υγεία επέρχεται από αλλαγή διατροφικών συνηθειών και θα ήταν καλό να αποφύγετε τα καυτερά και βαριά φαγητά αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους, συναντήσεις με ανθρώπους που σας εντυπωσιάζουν και σας έλκει η προσωπικότητά τους.

Παράλληλα θα είστε αρκετά γοητευτικοί στον λόγο, πειστικοί στα επιχειρήματα και ουσιαστικοί στις ιδέες. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε μονοκόμματοι ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι.

Θα πρέπει να είστε πολύ επιλεκτικοί στις συναναστροφές. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά.

Αν είστε δημιουργικοί, η περίοδος αυτή θα φέρει αναγνώριση στο έργο σας εφ’ όσον έχει διαρκέσει αρκετό χρόνο η προσπάθεια και έχετε την κατάλληλη κατάρτιση. Παραμείνετε μαχητικοί, καθώς θα εκτιμηθεί η προσπάθειά σας.

Αν είστε λίγο διστακτικοί, θα έχετε δυσκολία στην ανάδειξη των ενδιαφερόντων και του προφίλ σας.

Αν μία δραστηριότητα σας κουράζει, έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε ή να την τελειοποιήσετε. Δεν μπορείτε να εργαστείτε με άγχος και θα ήταν σημαντικό να στοχεύσετε με μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ζυγός

Η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως η βαρύτητα δίδεται στα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο απαιτητικούς ρυθμούς, κάτι που σίγουρα σας ταλαιπωρεί.

Αλλά είναι σημαντικό να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλες δαπάνες. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε.

Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης, δίχως να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά.

Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Η γνώση θα αποδώσει, αλλά η επιπρόσθετη κατάρτιση είναι επίσης μία κουραστική –αλλά σημαντική επιλογή. Προφανώς θα είναι απαραίτητο για σας να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή να στραφείτε σε κάποιες σπουδές που θα απαιτήσουν κόπο αλλά και θα προσφέρουν προοπτικές.

Μην παραμένετε μονοδιάστατοι στη γνώση και στις απόψεις.

Σκορπιός

Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να αλλάξετε εκ θεμελίων τη ζωή. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε.

Περνάτε «δια πυρός και σιδήρου» τον εαυτό σας, καθώς δεν υπάρχει ευχέρεια να κάνετε αλλιώς.
Γνωρίζετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

Ο εγωισμός θα είναι κακός σύμβουλος! Οι συνεργασίες και η προσωπική σας ζωή, θα δοκιμαστούν με αυτό το κριτήριο κάποιες φορές.

Στην προσωπική σας ζωή αν είστε κτητικοί και απαιτητικοί, μπορεί να δυσκολεύονται οι σχέσεις και να μην χαίρεστε τις καλές στιγμές τους. Αναδομείστε τις σχέσεις σας, με σωστή και ουσιαστική επικοινωνία ψυχής.

Σίγουρα, θα ήταν καλό να είστε περισσότερο δραστήριοι, ευέλικτοι και να ενδιαφέρεστε για τα συμφέροντά σας, δίχως να παραμελείτε αυτά των συνεργατών σας.

Τοξότης

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες.

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας και τον Κρόνο να απαιτεί σύνεση, οι ιδέες και επιλογές θέλουν σοφία και υπομονή, διάκριση και επανεξέταση.

Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες άγχους, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας.
Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε από τα μέσα του καλοκαιριού και τα τέλη του χρόνου.

Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση, την μελαγχολία ή αποθάρρυνση, αλλά και μειώστε το άγχος. Οι προοπτικές είναι ευοίωνες για τους στόχους, όταν τίθεται ένα πρόγραμμα και καλλιεργείται η προετοιμασία του. Προσβλέπετε μακροπρόθεσμα και θα πετύχετε!

Αιγόκερως

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν.

Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προτάσσει πολλές ιδέες και φυσικά πολλές ενδιαφέρουσες προοπτικές, αλλά με τρόπο πληθωρικό που δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας.

Η σύνθεση των προδιαγραφών όμως, προσφέρει την ευκαιρία να κρίνετε με υπομονή τις ιδέες που αναπτύσσονται και τα οράματά σας. Εξ άλλου, το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, σας ευνοεί για πρακτικές επιδιώξεις σε βάθος χρόνου.

Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας.

Καθημερινές και ευχάριστες λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργικές ασχολίες.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν και ενδέχεται να είστε κτητικοί, θα μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.

Υδροχόος

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε και γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν δεν κάνετε υπερβολές λόγω συγκινησιακής φόρτισης της Πανσελήνου. Επομένως, δώστε την ευκαιρία στο έργο σας να αναδειχτεί και να προβληθεί με αργά βήματα.

Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Καθώς υπάρχουν οικογενειακές πιέσεις, δεν αποκλείεται να είστε αρκετά εριστικοί ή να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστική διάθεση μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Δημιουργικοί στόχοι αυτό το διάστημα θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν, αν είστε συγκροτημένοι, σοβαροί, με γνώση και υπευθυνότητα. Επίσης, υπάρχει η ανάγκη για μία καλύτερη ταξινόμηση που ίσως απαιτήσει υπεύθυνες κινήσεις. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά.

Ιχθείς

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα.
Θα χρειαστεί πιθανότατα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ως προς τα σημαντικά σχέδια της ζωής και θα έχετε την συμπαράσταση ενός σημαντικού φίλου.

Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Αν είστε σπουδαστές, θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή προκειμένου να πετύχετε και να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες.

Ας τολμήσετε να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν περισσότερο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται πως ανοίγονται ευκαιρίες και προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας.

Φλερτ και συναντήσεις προσφέρουν την χαρά και ευκαιρία να ωφεληθείτε είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο. Αρκεί να μην εκδηλώσετε κτητικότητα και ζήλια.

Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;