Πάσχα 2016: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για να επιλέξεις!
Σύμφωνα με έρευνα αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα 2016!

90-La-Sagrada-Familia-Barcelona

Σύμφωνα με έρευνα του trivago αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων για το Πάσχα 2016!

Μάλιστα ενώ πέρυσι βρίσκονταν μόνο ένας ελληνικός προορισμός στην πρώτη δεκάδα, φέτος βρίσκονται δύο. Οι περισσότεροι από αυτούς τους προορισμούς είναι διαχρονικά αγαπημένοι για τους Έλληνες, δείτε ποιοι είναι:

10. Φλωρεντία

rome21

Στη 10η θέση συναντάμε τη Φλωρεντία, τη πρωτεύουσα της “αρχιτεκτονικής”. Ρομαντική, μποεμ, ιδιαίτερη πόλη, με πολλά και ενδιαφέροντα μουσεία. Την αγαπάμε πολύ και σίγουρα θα σας την προτείναμε.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στη Φλωρεντία! 

9. Βερολίνο

14202773415725

Το Βερολίνο είναι πλέον γνωστό για τη νυχτερινή ζωή, τα clubs και τη techno. Πέρα από αυτά είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη και γι’ αυτό βρίσκεται στην 9η θέση.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στο Βερολίνο! 

8. Βενετία

βε

Η Βενετία είναι ίσως μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στην Ιταλία. Στην ίδια κατηγορία με τη Φλωρεντία, βρίσκεται διαχρονικά στις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων, καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια για Ιταλία είναι από τα πιο οικονομικά που μπορούμε να βρούμε.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στη Βενετία! 

7. Άμστερνταμ

amsterdam_gabled-houses_920x500

Οι Έλληνες αγαπάνε το Άμστερνταμ, ακόμη και το Πάσχα. Γραφικό, ιδιαίτερο και σίγουρα μια επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στο Άμστερνταμ! 

6. Βαρκελώνη

90-La-Sagrada-Familia-Barcelona

Η αγαπημένη Βαρκελώνη είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές. Είναι οικονομική, κοντά στην Ελλάδα και την ατμόσφαιρα αυτής της πόλης δύσκολα την συναντάτε αλλού. Εάν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη, μπορείτε να βρείτε εδώ τον απόλυτο οδηγό ώστε να μη χάσετε τίποτα.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στη Βαρκελώνη! 

5. Παρίσι

aegean-prosfora-gia-pthseis-pros-parisi

Το Παρίσι βρίσκεται στη πέμπτη θέση, μια θέση πιο κάτω απ’ ότι πέρυσι. Μετά από ότι έχει συμβεί στη πρωτεύουσα της Γαλλίας τον τελευταίο χρόνο οι τιμές έχουν πέσει πολύ. Επιπλέον είναι και για το Παρίσι μια πολύ καλή εποχή για να το επισκεφτεί κανείς καθώς ο καιρός είναι σχεδόν ιδανικός..

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στο Παρίσι! 

4. Ναύπλιο

nafplio1-thumb-large

Το Ναύπλιο είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές, ειδικά των Αθηναίων, για σύντομες εξορμήσεις. Είναι κοντά στην Αθήνα και είναι πανέμορφο!

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στο Ναύπλιο! 

3. Λονδίνο

702791-londino2013_680_299178_623X0W

Το Λονδίνο πέρυσι βρισκόταν στη δεύτερη θέση αλλά και φέτος παραμένει ψηλά καθώς βρίσκεται στην τρίτη. Η αλήθεια είναι πώς αυτή η περίοδος είναι ιδανική για μια επίσκεψη στο Λονδίνο καθώς ο καιρός ενδείκνυται και θα μπορείτε να κάνετε άνετα τις βόλτες σας.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στο Λονδίνο!

2. Κέρκυρα

kerkyra

Η Κέρκυρα για φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση! Το νησί που φημίζεται για τα ιδιαίτερα πασχαλινά έθιμα αλλά και για την γραφικότητα του είναι μια must επιλογή, είτε για Πάσχα, είτε για καλοκαίρι.

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στην Κέρκυρα!

1. Ρώμη

rome21

Στη κορυφή βρίσκεται η Ρώμη, όπως και πέρυσι. Η πρωτεύουσα της Ιταλίας είναι διαχρονικά αγαπημένη επιλογή για τους Έλληνες. Εάν θέλεις να επιλέξεις τη Ρώμη για το Πάσχα μπορείς να βρεις εδώ τον απόλυτο οδηγό ώστε να μη χάσεις τίποτα! 

Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές για διαμονή στη Ρώμη! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;