Βαλάντω Τρύφωνος: Μιλά στο neolaia.gr για τη νέα της δισκογραφική δουλειά!
Πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, η Βαλάντω Τρύφωνος μιλάει στο neolaia.gr για την ανθρώπινη επαφή,την έμπνευση, τον Παύλο Παυλίδη και την έλευση του επερχόμενου album της.

 

Πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, η Βαλάντω Τρύφωνος μιλάει στο neolaia.gr για την ανθρώπινη επαφή,την έμπνευση, τον Παύλο Παυλίδη και την έλευση του επερχόμενου album της.

­ Στο δελτίο τύπου για το νέο σου τραγούδι λες πως “αν και φαινομενικά είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι, για μένα συνιστά μια ωδή στην ανθρώπινη επαφή”.­

Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απουσία. Για υποσχέσεις που δόθηκαν και δεν κρατήθηκαν. Για σχέσεις που με το πέρασμα του χρόνου κατέρρευσαν. Όλοι μας το έχουμε ζήσει αυτό, πιστεύω, σε κάποια φάση της ζωής μας, όχι αναγκαστικά σε ερωτικό επίπεδο, αλλά ακόμα και σε φιλικό ή οικογενειακό. Προσωπικά θεωρώ πως το να αποζητάς την επαφή με έναν άλλον άνθρωπο είναι κάτι πολύ όμορφο και ουσιαστικό, νομοτελειακό. Για αυτό, έστω και αν οι στίχοι του Άλκη Ιωάννου διέπονται από μία εσάνς μελαγχολίας με επίκεντρο έναν χωρισμό ­ αν θες, εγώ προτιμώ τη δεύτερη τους ανάγνωση.

­ Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσένα;

Μιά βόλτα στις Κυκλάδες τον χειμώνα, ένα καλό βιβλίο, ένα ωραίο δείπνο, ένα βινύλιο στο πικ απ όταν επιστρέψω στο σπίτι αργά το απόγευμα.

­ Ποιο είναι αυτό που ακούς συχνότερα;

­ Το “Ιστορίες Που Ϊσως Έχουν Συμβεί” του Παύλου Παυλίδη.

IMG_1363low

­ Τι άλλο ακούς τον τελευταίο καιρό;

­ Μου άρεσε πολύ το τελευταίο album των Primal Scream όπως και αυτό των Daughter.

Τις προάλλες επίσης άκουσα στο Soundcloud τη νέα δουλειά του Σπύρου Γραμμένου που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, και μέσω ενός φίλου έπεσε στα χέρια μου ένα μουσικό παραμύθι με τίτλο “Όταν Αρρώστησε Ο ̈ήλιος” το οποίο είναι πραγματικά μαγικό.

­ Τι να περιμένουμε στο μέλλον από τη Βαλάντω;

­ Ένα album φτιαγμένο με πολύ αγάπη και ειλικρίνεια απέναντι στη μουσική και τον στίχο, κάτι που δουλεύεται εδώ και περίπου ένα χρόνο.

­ Θες να μας αποκαλύψεις ένα στίχο από κάποιο τραγούδι του;

­ “Συμφωνίες που ξεχνάμε, απαραίτητα πονάνε, το συναίσθημα μετέωρο δειλό, στον ακάλυπτο στεγνό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;