Fast food: Υπάλληλοι μας αποκαλύπτουν τι δε πρέπει να φάμε ποτέ ξανά!
Τι δε πρέπει ΠΟΤΕ να φας σε fast food!

fast-food

Ένας χρήστης στο Reddit έθεσε μια ερώτηση “Τι δε πρέπει να φάμε ποτέ σε ένα fast food“. Μέσα σε λίγες ώρες είχε πάνω από 16.000 απαντήσεις, όπου υπάλληλοι των fast food αποκάλυψαν τα πιο “βρώμικα” μυστικά των αλυσίδων που εργάζονταν.

Βασικά το “κοτόπουλο” απ’ όσο αποδείχθηκε έχει αρκετά ένοχα μυστικά. Καθώς για παράδειγμα υπάρχουν αλυσίδες που λένε ότι πουλούν ψητό κοτόπουλο ενώ στην ουσία είναι βραστό και το βάζουν σε φούρνο μικροκυμάτων. Ένας εργαζόμενος εστιατορίου δήλωσε ” Το μόνο πράγμα που γνωρίζω καλά είναι πως κάθε σάντουιτς ή πίτα που φτιάχνεται με κοτόπουλο είναι ημερών και φτιαγμένο απ΄ότι έχει απομείνει από αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπέργκερ σχολίασαν πολλά άτομα.”

Από την άλλη μας πληροφόρησαν ότι μερικά φαγητά μέχρι να φτάσουν στο πιάτο μας παίζει να έχουν περισσότερα μίλια από το αμάξι μας, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης. Κοινώς δεν είναι φρέσκα, ακόμη και αν μας λένε ότι είναι, περνούν μέρες στη κατάψυξη. Αν και αυτό μάλλον το γνωρίζατε, όχι;

Συγκεκριμένα ένας πρώην υπάλληλος στα Starbucks αποκάλυψε πως όλα τα τρόφιμα τους είναι κατεψυγμένα και απλώς ζεσταίνονται, την στιγμή που οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι φρέσκα.

Μία άλλη καλή συμβουλή είναι να μην παραγγέλνουμε κάποιο τρόφιμο, το οποίο υπάρχει μόνο σε ένα πιάτο «Από την  στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση σε κάτι, τότε αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι φρέσκο ή ακόμη χειρότερα μπορεί να είναι ημερών ή και εβδομάδων», αποκάλυψε ο χρήστης Anc6.

Αν και διαβάσαμε τα χειρότερα πράγματα για το αβγό και τις πατάτες τηγανιτές (κάτι που σίγουρα υποψιαζόμασταν).

Ο Verne Asimov συμβουλεύει τους χρήστες να αποφεύγει οτιδήποτε έχει μέσα αβγό, καθώς όλα ετοιμάζονται το πρωί και μετά ξαναζεσταίνονται, ενώ είναι ήδη αποφλοιωμένα. «Αυτό που μας έλεγε το αφεντικό μας για τις πατάτες είναι πως δεν είναι παλιές… μέχρι να πουληθούν», είπε ένας ανώνυμος χρήστης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
8'
2 - 2
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;