Τα Vodafone Red καταργούν την περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
H Vodafone για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καταργεί για πάντα τις χρεώσεις περιαγωγής σε όλα τα προγράμματα Vodafone Red,

vodafone roaming

H Vodafone για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καταργεί για πάντα τις χρεώσεις περιαγωγής σε όλα τα προγράμματα Vodafone Red, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, από 1 Απριλίου 2016, όλοι οι συνδρομητές των Vodafone Red, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS του προγράμματός τους, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, για να επικοινωνούν ξέγνοιαστα όταν βρίσκονται στο εξωτερικό με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες.

Παράλληλα, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone Red προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, η Vodafone μειώνει την ημερήσια χρέωση του Vodafone Πας Παντού κατά 40%, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πλέον, η ημερήσια χρέωση διαμορφώνεται στα 2,99€/ημέρα από 4,99€/ημέρα για να μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις τους.

Επιπλέον οι συνδρομητές Vodafone μπορούν όταν ταξιδεύουν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες mobile internet, μέσα από το μεγαλύτερο 4G δίκτυο της Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;