5 πράγματα που μας ξενερώνουν στους άνδρες!
Θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες πράγματα και καταστάσεις που δε μας αρέσει και πολύ να τα βλέπουμε να γίνονται από τους άνδρες

xeneroma

Θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες πράγματα και καταστάσεις που δε μας αρέσει και πολύ να τα βλέπουμε να γίνονται από τους άνδρες, είτε είναι τα αγόρια μας είτε είναι random άτομα που συναντάμε στο δρόμο, στην καφετέρια, στο club κλπ.

Η αλήθεια είναι (για να είμαστε δίκαιοι) θα μπορούσαν και εκείνοι να κάνουν μία μακροσκελέστατη λίστα με γυναικεία κουσούρια αλλά δεν είναι της παρούσης, ας το κάνουν και τότε βλέπουμε…

Ο κάθε άνδρας φυσικά έχει τα προσωπικά του κουσούρια ωστόσο είναι και κάποια συγκεκριμένα που βγάζουν μάτι και δεν είναι αποδεκτά από την πλειονότητα των γυναικών. Πάμε να δούμε μερικά:

1. Να είναι νάρκισσος. Σκεφτείτε να βγαίνετε με το αγόρι σας και όλη την όλη να κοιτιέται στο απέναντι τζάμι και εσείς να μιλάτε μόνη σας. Ή να κάνει στο μπάνιο μισή ώρα και όταν κάνετε κανένα ντου μήπως έχει πνιγεί να τον βρίσκετε να αυτοθαυμάζεται μπροστά στον καθρέφτη. Είναι #true_story και ζουν ανάμεσά μας!

2. Να κάνει για να ετοιμαστεί περισσότερη ώρα από εσάς. Δε μας αρέσουν οι πολύ στιλιζαρισμένοι άντρες! Στις μέρες μας σαν να έχει γίνει κάποια μετάλλαξη στο DNA μας και έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Το μαλλί σας το θέλουμε να πετάει και λίγο. Ας είναι και το πουκάμισο ατσαλάκωτο, κρύβει μια αλητεία. Δε θέλουμε να βγούμε με την Barbie αλλά με εσάς!

3. Να μιλάει για την πρώην του. Όσο επίπεδο και να επιδείξουμε, με όση ανωτερότητα και να εφοδιαστούμε κατά βάθος μας ενοχλεί. Αν γινόταν, θα θέλαμε να μην υπήρχε κι άλλο όνομα να είχε που λέει και η Δέσποινα!

4.  Να μην είναι γυναικάς. Αυτό που λέμε να παίζει το μάτι του. Δε λέμε να βάλει παρωπίδες αλλά είναι τουλάχιστον αγενές όταν είστε δίπλα του να κοιτάει δεξιά κι αριστερά. Κόψτε του τον αέρα. Μην σας περάσει για χαλαρές και πάρει θάρρος γιατί μετά δε θα συμμαζεύεται!

5. Να μην φοράει πολλά αξεσουάρ. Τα κοσμήματα τύπου δακτυλίδια, βραχιολάκια (υπερβολικά πολλά), σκουλαρίκια (εκτός από το αυτί) και κυρίως μεγάλες τσάντες είναι ότι πιο αντι-ανδρικό κυκλοφορεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;