Πέταξαν χρυσαυγίτη έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! (βίντεο)
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Δείτε γιατί!

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ο λόγος για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριο Συναδινό, ο οποίος αποκάλεσε τους Τούρκους βάρβαρους, βρώμικους και σκυλιά.

Ανέφερε ακριβώς: «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

Η απόφαση λήφθηκε από τον Μάρτιν Σούλτς ο οποίος εξηγώντας τη ανέφερε ότι σύμφωνα με το άρθρο 164 της ΕΕ «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να υπερκεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει» πρόσθεσε.«Γι αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε συνδιασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός» εξήγησε ο πρόεδρος

Στις διαμαρτυρίες που υπήρξαν από τους άλλους χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές ο Μάρτιν Σουλτς απάντησε ότι όταν λαμβάνονται αμελητί μέτρα δεν γίνεται καμία συζήτηση. Για το χρυσαυγίτη βουλευτή προβλέπεται χρηματική επιβάρυνση αφού αποκλείστηκε από την ψηφοφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;