Διαγωνισμός για την Ημέρα της Γυναίκας: Κληρώνουμε ένα κολιέ ANGELART!
Το neolaia.gr θέλοντας να τιμήσει έμπρακτα την ημέρα κληρώνει για μία τυχερή ένα υπέροχο κολιέ Hematite chevron από την ANGELART! Λάβε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, το neolaia.gr κληρώνει για μία τυχερή ένα υπέροχο δώρο! Ένα μοναδικό κολιέ Hematite chevron από την ANGELART!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αφορά τον εορτασμό της κατάκτησης βασικών δικαιωμάτων από το γυναικείο φύλο, όπως το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της μόρφωσης, της ψήφου, της ισότιμης εργασίας κτλ. στον αναπτυγμένο δυτικό κόσμο, κατόπιν πολυάριθμων αγώνων. Για κάθε γυναίκα η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια μικρή υπενθύμιση ότι όλα όσα απολαμβάνει σήμερα δεν είναι αυτονόητα, και πως οφείλει τόσο να τα εκτιμά όσο και να επαγρυπνεί για την περαιτέρω βελτίωσή τους, στον βαθμό που μπορεί.

Στις μέρες μας πλέον η Γιορτή της Γυναίκας αφορά επίσης τον εορτασμό της σπουδαιότητας του γυναικείου φύλου στη σύγχρονη κοινωνία, και την έκφραση της εκτίμησης στους πολυσήμαντους ρόλους της.

Το neolaia.gr θέλοντας να τιμήσει έμπρακτα την ημέρα κληρώνει για μία τυχερή ένα υπέροχο κολιέ Hematite chevron από την ANGELART, το οποίο απεικονίζεται στην παρακάτω photo.

Πρόκειται για ένα διαχρονικά fashionable κολιέ, για όλες τις ώρες, σε συνδυασμό χρωμάτων, silver και gold, το οποίο μπορείς να σετάρεις με κάθε σου outfit, χωρίς να “περιοριστείς” στιλιστικά, και σε κυβιστικό στιλ, όπως επιτάσσουν τα latest fashion trends.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και πάρε μέρος στην κλήρωση για να το κερδίσεις συμπληρώνοντας στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου:

Ο διαγωνισμός λήγει 08/03 και ώρα 23:59!

Δες κι άλλες πολλές υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων από την ANGELART στο: angelart.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;