Συλλογή γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016
Για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 η BOSS εμπλουτίζει την συλλογή οπτικών της με γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες υπογραμμίζοντας την κομψή και διακριτική αισθητική του οίκου.

Για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 η BOSS εμπλουτίζει την συλλογή οπτικών της με γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες υπογραμμίζοντας την κομψή και διακριτική αισθητική του οίκου. Κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα νέα μοντέλα αποτελούν ένα τέλειο μείγμα σύγχρονου ντιζάιν και ρετρό έμπνευσης, αποπνέοντας τη λειτουργικότητα και τη διαχρονική κομψότητα που καθορίζουν τη μάρκα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου BOSS 0784/S και γυαλιά οράσεως BOSS 0785

Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι εξαιρετικά ελαφριά και διαθέτουν εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχεδιασμό ρετρό εμπνεύσεως, κατασκευασμένα από διακριτικά και αυθεντικά υλικά, όπως το ατσάλι, το εύκαμπτο ανθρακόνημα που φαίνεται στο μπροστινό μέρος, και τα μαλακά ένθετα από καουτσούκ σε τολμηρά χρώματα.

Η πρωτοποριακή κατασκευή διαθέτει εξαιρετικό τεχνικό περιεχόμενο, καθώς και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως η λεπτή διπλή γέφυρα στα γυαλιά ηλίου και τα αποκλειστικά προστατευτικά μύτης με τη διακριτική ένδειξη «HUGO BOSS». Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει: σκελετούς σε αδιαφανές μπλε, χρυσό, ασημί με γκρι φακούς και αδιαφανές γκρι με καφέ φακούς για τα γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε χρυσό, σκούρο ρουτένιουμ και μαύρο ματ.

ΘΗΛΥΚΗ ΝΟΤΑ

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου BOSS 0793/S και γυαλιά οράσεως BOSS 0795

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας και τα στρογγυλά γυαλιά οράσεως από ασετάτ αποπνέουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση, που υπογραμμίζεται από το θηλυκό μείγμα αποκλειστικών χρωμάτων. Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν λεπτή μεταλλική γέφυρα, προσθέτοντας μια διακριτική νότα στο σχεδιασμό. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει συνδυασμούς φυσικών χρωματισμών ταρταρούγας και διάφανων αποχρώσεων: ταρταρούγα/καφέ, ροζ/ταρταρούγα, γκρι/ταρταρούγα, μαύρο-γκρι/ταρταρούγα.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου BOSS παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;