15 πράγματα που μπορεί να (με) οδηγήσουν στον φόνο!
Έκατσα λοιπόν και έγραψα ποια είναι τα 15 πράγματα που μπορούν να με οδηγήσουν στον φόνο (προσωπικά) γενικότερα στην κοινωνική μου ζωή.

public_transportation_fails_28

Έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο που έλεγε για μία έρευνα που έγινε στην Αγγλία για τις χειρότερες συνήθειες που έχουν οι ταξιδιώτες στα αεροπλάνα. Με μερικές από αυτές συμφωνώ και μάλιστα θα έκανα και μεγαλύτερη τη λίστα αν ήταν στο χέρι μου! Και λέω πλάκα θα είχε να κάνω και εγώ μια λίστα! Έκατσα λοιπόν και έγραψα ποια είναι τα 15 πράγματα που μπορούν να με οδηγήσουν στον φόνο (προσωπικά) γενικότερα στην κοινωνική μου ζωή.

Θα ήθελα πολύ στο τέλος να μου πείτε με ποια συμφωνείτε και ποια άλλα θα βάζατε και εσείς στη λίστα!

Ξεκινάμε:

1. Σε ΚΤΕΛ, αεροπλάνα, τρένα. Αυτό το πράγμα που ο μπροστινός κάνει το κάθισμά του τόσο πίσω που αυτός που κάθεται από πίσω του δεν μπορεί να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του. Δεν συζητάμε για να φάει…Σε καμία περίπτωση. Μερικοί μάλιστα δεν το ισιώνουν ούτε όταν τους το ζητήσει το πλήρωμα.

Annoying-Airline-Passengers

2. Αντίστοιχα σε ΚΤΕΛ κλπ, και βάζουμε μέσα και το θέατρο και το σινεμά. Όταν αυτός που κάθεται από πίσω σου αρχίζει να σου κλωτσάει την πλάτη. Μα τι σκατά; 3 μέτρα είναι και δεν χωράει; Ή πρέπει να προκαλέσει σεισμό 5 ρίχτερ για να πάρει το ρημάδι το περιοδικό από την θήκη;

3. Όπου υπάρχουν καθίσματα. Όταν έρχεται κάποιος και βάζει τα πόδια του πάνω. Με τα παπούτσια. Λερώνει το κάθισμα που με τη σειρά του λερώνει εσένα. Μερικές φορές λερώνει κατευθείαν εσένα αφού τον εμποδίζεις να βάλει τα πόδια του όπου θέλει. Δεν συζητώ αν έχει βγάλει τα παπούτσια. Αν έχεις καλή μύτη, χέστο, άλλαξε χώρα διαμονής καλύτερα.

4. Οπουδήποτε. Όταν αφήνουν σκουπίδια. Μερικοί το κάνουν υπογείως, να μην τους δεις. Τα βάζουν από κάτω, τα στερεώνουν στο κάθισμα. Άλλοι το κάνουν φάτσα φόρα. Τώρα, με τα κατοικίδια έχουμε και την κατηγορία που δεν μαζεύουν από το δρόμο/πάρκο/παρτέρι τις ακαθαρσίες των σκύλων τους. Ήθελα να’ξερα, στο σπίτι έτσι τα αφήνουν;

5. Οπουδήποτε. Όταν ο άλλος μασάει με ανοιχτό το στόμα. Και μιλάμε εδώ και για ήχο και για εικόνα. Θέλετε και άλλη περιγραφή ή σας αρκεί το οπτικό που σχηματίσατε;

6. Οπουδήποτε. Οι τσίχλες. Όχι όλες, αλλά αυτές που μασιούνται με ανοιχτό στόμα και όσες κάνουν θόρυβο. Ναι, περιλαμβάνω και τις φούσκες μέσα σε αυτό, ειδικά αυτές τις μικρές που κάνουν κλιτς, κλιτς, κλιτς. Φάτε όσες τσίχλες θέλετε αλλά μην κάνετε θόρυβο.

7. Όπου υπάρχουν ουρές. Αυτοί οι τύποι που πάνε να σου πάρουν τη σειρά. Υπάρχουν οι ξεδιάντροποι αλλά υπάρχουν και αυτοί που είναι μουσίτσες: «Μια ερωτησούλα θέλω να κάνω μόνο, δεν θα σας καθυστερήσω» και καταλήγουν να σου τρώνε τη σειρά και να κάνουν και μια ώρα.

8. Οπουδήποτε. Η δυνατή μουσική. Στα ακουστικά, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι. Τρίζουν τα πάντα, δεν μπορείς να μιλήσεις, δεν μπορείς να κοιμηθείς, δεν μπορείς να διαβάσεις. Και κυρίως, δεν μπορείς να ακούσεις.

9. Στα ΜΜΜ. Όταν σε σπρώχνουν για να μπουν πριν μπορέσεις να βγεις εσύ. Ένα θα πω…Η αγκωνιά πάει σύννεφο. Αν την φάτε ποτέ από κανέναν, εγώ θα είμαι, να το θυμάστε.

10. Σε κοινωνικές συγκεντρώσεις/οπουδήποτε. Όταν είσαι κάπου με παρέα και ασχολούνται συνεχώς με το κινητό. Εκνευριστικό. Εντάξει, μπορείς να ζήσεις και μια ώρα χωρίς το facebook και το mail σου. Δεν παθαίνεις κάτι. Στην ίδια κατηγορία πάνε και όσοι δεν κλείνουν το κινητό στο αεροπλάνο και νομίζουν ότι δεν το καταλαβαίνουμε…

11. Οπουδήποτε. Όταν καθυστερεί ο άλλος στο ραντεβού. Και το κάνει συνέχεια. Και το κάνει χωρίς λόγο. Οι ευκαιρίες είναι μετρημένες πάντως, μετά πρέπει να τους αφήνουμε μόνους!

(Μην ξεχνάς αυτό: Μία επιστολή – 10 εικόνες, σε αυτούς που συστηματικά αργούν)

12. Οπουδήποτε. Όταν μιλάς στον άλλον και δεν σε προσέχει. Δεν σε κοιτάει, κοιτάει το κινητό, τραγουδάει κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να σε προσέχει. Απλά θα πω ότι όλα εδώ πληρώνονται. Θα γυρίσει ο τροχός!

13. Κοινωνικές υποχρεώσεις. Όταν όλα πρέπει να ανέβουν στα social media. Να κάνουμε τσεκ ιν, να ανεβάσουμε μια φωτογραφία, να πούμε με ποιους ήμασταν, να φανεί ότι περνάμε ωραία…

14. Κοινωνικά και επαγγελματικά. Όταν δεν απαντάει ο άλλος σε τηλέφωνα/email/μηνύματα. Οκ, να περιμένεις κάμποσο χρόνο για να απαντήσει, δεν θα είναι με το κινητό στο χέρι. Αλλά νομίζω ότι μετά από…2 μέρες, θα μπορούσε να κάνει τον κόπο να σηκώσει το ξερό του. Και σου λέει μετά «α, το είδα, ναι, συμφωνώ γι αυτό δεν απάντησα»!

15. Κοινωνικά και επαγγελματικά επίσης. Όταν δεν μπορούν να κανονίσουν το πρόγραμμά τους. Όλα πρέπει να κανονίζονται τελευταία στιγμή, δεν μπορούμε να κανονίσουμε τίποτα μια μέρα πριν. Τι;;; Περισσότερο από μια μέρα πριν; Είστε τρελοί;; Για κανένα λόγο. Άλλωστε, γιατί; Έχουν οι άλλοι ζωή; Όχι φυσικά, εσάς περιμένουμε!

Αυτά! Περιμένω και τα δικά σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;