Η αλλαγή του χρόνου σε διάφορα μέρη του κόσμου!
Φαντασμαγορικά στιγμιότυπα περασμένων εποχών!

athens

Φαντασμαγορικά στιγμιότυπα περασμένων εποχών!

Κάθε χρόνο, την πρώτη μέρα αυτού, οι άνθρωποι σ’όλους τους γεωγραφικούς προσανατολισμούς της οικουμένης, γιορτάζουν και διοργανώνουν μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις για την σωστή υποδοχή του. Ένας άτυπος διαγωνισμός φαντασμαγορίας και λάμψης, που φανερώνει την δύναμη και την ευμάρεια του εκάστοτε κράτους. Πυροτεχνήματα πολύχρωμα και πολυσχεδή, φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό και θρυμματίζουν τη σιωπή της νύχτας, εκστασιάζοντας τις ανθρώπινες αισθήσεις και αυξάνοντας τους σφυγμούς της καρδιάς.

Ο χρόνος παγώνει για λίγο και όλοι μας παρατηρούμε αυτό το υπερθέαμα της ανθρώπινης έμπνευσης, ξεχνώντας τυχόν προβληματισμούς και άγχη μας. Είναι η στιγμή που το φως από τα πύρινα αυτά δημιουργήματα φωτίζει το σκοτάδι της ζωής και εξακοντίζει στο περιθώριο τις φοβίες μας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στον ουρανό και θωρούν τα συνθήματα της πολυσχιδούς ανθρώπινης φύσης.

Αυτές λοιπόν τις στιγμές συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε στο gallery που ακολουθεί. Απολαύστε μερικά από τα φαντασμαγορικά αυτά στιγμιότυπα περασμένων χρόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;