Κάνε τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά, με 10 απλά tips!
Τα Praktiker παρουσιάζουν 10 tips για να τα πάρεις όλα με σειρά και να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και εσύ αναρωτιέσαι από πού να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες σου;

Τα Praktiker παρουσιάζουν 10 tips για να τα πάρεις όλα με σειρά και να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα!

  1. Αρχικά οι ευχετήριες κάρτες. Υπάρχουν πολλές και πρωτότυπες κάρτες που μπορείς να επιλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μη διστάσεις όμως να επιχειρήσεις να φτιάξεις και κάτι δικό σου χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Τι θα ΄λεγες για λίγο χαρτί και μερικούς σπόρους για αξέχαστες χριστουγεννιάτικες κάρτες που μετά ανθίζουν;
  2. Η επιλογή δέντρου είναι μεγάλης σημασίας. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε κλασικά και πιο μοντέρνα δέντρα, διαφορετικού μεγέθους και χρώματος, βρες εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σου και δώσ’ του την πιο ξεχωριστή θέση! Φυσικά και εδώ μπορείς να γίνεις δημιουργικός, φτιάχνοντας το δικό σου με ό,τι υλικά μπορείς να φανταστείς: όπως το ξύλο.
  3. Μετά έρχεται το στόλισμα του δέντρου. Σκέψου το τελικό αποτέλεσμα που θες να έχεις και διάλεξε εκείνα τα στολίδια που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Υπάρχουν μπάλες & στολίδια διαχρονικού ύφους, αλλά και πιο ιδιαίτερα, όπως τα ξύλινα! Να θυμάσαι πως φωτογραφίες, παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες, ανθρωπάκια, ακόμα και γλυκίσματα, μπορούν να δώσουν μία πιο προσωπική νότα!
  4. Στη συνέχεια τα λαμπάκια. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη. Βρες εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ & το χώρο σου σε χρώμα & μέγεθος και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τα LED που είναι ανθεκτικά, υπερτερούν σε φωτεινότητα & βοηθούν στην εξοικονόμηση. Ξεκίνησε να τα τοποθετείς από κάτω προς τα πάνω –  περιμετρικά. Μερικά πιο μέσα, αλλά κυρίως έξω στα κλαδιά.
  5. Τοποθέτησε σε πολλά διαφορετικά σημεία του χώρου, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Μικροσκοπικά δεντράκια, φωτιζόμενα χωριά, γιορτινά κηροπήγια & κεριά. Μπορείς φυσικά να κάνεις τη διαφορά με τα λευκά είδη, όπως μαξιλάρια, σουπλά, ριχτάρια θα δώσουν γιορτινή ζεστασιά & ζωντάνια στο πιτς φιτίλι.
  6. Η εξωτερική εικόνα του σπιτιού. Για να πετύχεις όμορφο αποτέλεσμα δοκίμασε να τοποθετήσεις στεφάνια, φαναράκια, κορδέλες ή ακόμα και στολισμένα κλαδιά! Φυσικά, μην ξεχνάς πως με φωτάκια & φωτιζόμενα στολίδια εξωτερικού χώρου, μπορείς να “ντύσεις” και την εξωτερική εικόνα του σπιτιού, επιτυγχάνοντας ακόμα ωραιότερο χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.
  7. Τα γλυκά είναι και αυτά αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων. Με τα κατάλληλα σκεύη & εργαλεία θα καταφέρεις, παράλληλα με την ικανοποίηση της δημιουργίας & τη γεύση, να σκορπίσεις γιορτινά αρώματα παντού.
  8. Τα δώρα. Έχεις στερέψει από ιδέες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα – νιώθεις ότι τα έχεις πάρει όλα; Ιδέες πάντα υπάρχουν! Σκέψου κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα πρακτικό, όπως για παράδειγμα κάποια συσκευή προσωπικής φροντίδας, ένα εργαλείο ή μια μικροσυσκευή κουζίνας! Για τα παιδιά, ένα παιχνίδι φέρνει πάντα χαμόγελα! Μπορείς να βρεις πραγματικά τεράστια ποικιλία από οικονομικές & πρακτικές μέχρι και ιδιαίτερες λύσεις για κάθε περίπτωση.
  9. Να θυμάσαι πως ένα ιδιαίτερο αμπαλάζ, μπορεί να εντυπωσιάσει όσο και το δώρο! Για παράδειγμα μπορείς να φτιάξεις DIY ετικέτα με το όνομα κάθε παραλήπτη και να δώσεις έναν ακόμα πιο προσωπικό τόνο στην επιλογή σου!
  10. Και φτάνουμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ένα απλό και όμορφο τραπεζομάντηλο θα δώσει την απαραίτητη εορταστική νότα. Στόλισε με μικρά σουπλά το τραπέζι, τοποθέτησε το ωραίο σου σερβίτσιο, αγκάλιασε τα μαχαιροπίρουνα κάθε καλεσμένου με την πετσέτα και δέσε τα με μια κορδέλα φιόγκο. Τέλος, επιφύλαξε μικρές εκπλήξεις όπως μικρά διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα δωράκια στη θέση κάθε καλεσμένου. Θα ενθουσιάσεις τους πάντες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;