Dub Pistols feat Rodney P @ Six D.o.g.s
Λίγες μέρες πριν τη γέννηση του θεανθρώπου το πνεύμα των underculture Χριστουγέννων στέλνει δύο, dub & hip hop specialists, αγγέλους για να μας προετοιμάσουν κατάλληλα για την περίσταση.

unnamed (17)

Soundsystem Bassmas|
Dub Pistols feat Rodney P

Opening Act : Kill Emil + Guests MC’s
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου || Six D.o.g.s

“Deck the halls with drum and bass, dum ba da ba dam ba ba ba da”

Λίγες μέρες πριν τη γέννηση του θεανθρώπου το πνεύμα των underculture Χριστουγέννων στέλνει δύο, dub & hip hop specialists, αγγέλους για να μας προετοιμάσουν κατάλληλα για την περίσταση. Με κάθε “κατάνυξη” θα βρεθούν στη σκηνή του Six D.O.G.S σε ένα Holly, Jolly Bassmas Soundsystem ο Godfather της Βρετανικής Hip Hop Rodney P κι ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας.

Η δυναμική και ο οίστρος του Barry θα συναντήσουν τη διαφορετικότητα και πολυσυλλεκτικότητα του Rodney P, θεμελιωτή της βρετανικής hip hop σκηνής κι ενός από τους πιο περιζήτητους hip hop καλλιτέχνες για live εμφανίσεις και στις 2 πλευρές του Ατλαντικού. H χημεία των 2 καλλιτεχνών είναι δεδομένη, καθώς η συνεργασία τους έχει τελειοποιηθεί και από τη συμμετοχή του Rodney P τα τελευταία χρόνια στα περιοδείες των Dub Pistols και προσφέρει ένα show – party απελευθερωτικό κι άκρως ψυχαγωγικό, γεμάτο από την τρέλα του Ashworth και δόσεις από την γνήσια Hip Hop, Dub, Reggae, Bass κουλτούρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Εξάλλου το ελληνικό κοινό έχει πάρει μια καλή γεύση από την τρέλα του Barry Ashworth από τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα με τους Dub Pistols και γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Rodney P από τις εμφανίσεις και κατά καιρούς συνεργασίες του με τo ελληνικό μουσικοκαλλιτεχνικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Active Member, με τελευταία φορά, αυτή του Ιούλιου του 2014 στο Rockwave Festival.

Έρχονται με το ηχητικό έλκηθρο τους το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο γνωστό stage της Αβραμιώτου να σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους προσφέροντας ένα εκρηκτικό Live, αναμιγνύοντας όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν Drum & Bass, Dub, Techno, Hip – hop, Ska και Punk.

unnamed (14)

Μια Larger than life προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στην παρέα και την αύρα του, ο Barry Ashworth αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο γνήσιες βρετανικές προσωπικότητες των αρχών του ‘80 μαζί με τους Paul Oakenfold και Danny Rampling. Πηγαίνοντας την εποχή εκείνη στην Ibiza μαζί με τους ιδρυτές της βρετανικής dance σκηνής άλλαξε τη ζωή του για πάντα και μαζί και τη δική μας. Ξεκίνησε να κάνει promotion σε club events και σύντομα ίδρυσε την indie-dance μπάντα Déjà Vu σύγχρονη των Stone Roses και Happy Mondays. Στα μέσα των 90’s ξεκίνησε ν’ ασχολείται με DJ sets και συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας αυτού του φαινόμενου που ονομάζεται Dub Pistols μια από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Terry Hall από τους The Specials, ο reggae θρύλος Horace Andy, ο Moby, οι Limp Bizkit, ο Ian Brown κ.α. Εκρηκτικός και πολυπράγμων έχει συγκρουστεί σε live show με την Paris Hilton, έχει συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις ως κριτικός ποδοσφαίρου, μέγας οπαδός της Liverpool FC, έχει παρουσίες σε φιλμ όπως “It’s All Gone Pete Tong” και “SW9”, έχει πάρει συνεντεύξεις από καλλιτέχνες όπως Leftfield, Alabama 3 and Howard Marks καθώς σύμφωνα με δήλωση του είχε βαρεθεί να παίρνουν στον ίδιο.

unnamed (15)

Ο Rodney P αποτελεί κυρίαρχη μορφή στη hip hop κουλτούρα του Ηνωμένου Βασιλείου έχοντας επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά βρετανών MC’s και παραγωγών. κι έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στο να τεθούν τα θεμέλια της urban μουσικής στη Βρετανία. Γνωστός ως da riddim killa αλλά κι ως Roddy Rock, ξεκίνησε με τους London Posse, ένα από τα πρώτα hip hop σχήματα της Αγγλίας με καταλυτικό ρόλο στη εξέλιξη της σκηνής. Ο Rodney P ήταν ο πρώτος που ράπαρε με την αυθεντική Λονδρέζικη προφορά και δημιούργησε ένα hip hop/ reggae vibe που όταν ακούγεται ξεχωρίζει αμέσως από τις βρετανικές του ρίζες, ενώ θεωρεί πως τα dub-heavy στοιχεία της μουσικής του προέρχονται από τα reggae ακούσματα που είχε καθώς μεγάλωνε ως μετανάστης 2ης γενιάς από την Δυτική Ινδία.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90 μαζί με τα άλλα 2 μέλη του σχήματος Bionic και Sipho προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε tour από τους Don Letts και Mick Jones (The Clash) για το καινούργιο τους album. Σύντομα μετά από αυτό υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο ηχογράφησης και δημιούργησαν τα πρωτοπόρα hip hop classics “Live Like The Other Half” και “Money Mad” για το debut album τους “Gangsta Chronicle” που ψηφίστηκε το 2007 από το Hip Hop περιοδικό Connection ως το πιο σημαντικό βρετανικό Hip Hop Album όλων των εποχών.
Η απόφαση του να διατηρήσει τον έλεγχο των δημιουργιών του τον οδήγησε στη δημιουργία της εταιρίας Riddim Κilla σε συνεργασία με τη Low Life Records. Γενικά μια ματιά στη δισκογραφία του Rodney P καταδεικνύει τη σημασία της προσωπικότητας του στη βρετανική μουσική σκηνή. Διαθέτει μια open-minded attitude απέναντι στη μουσική και αποδεικνύεται από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Roni Size, Freq Nasty, Björk, Nitin Sawhney, αλλά και οι πρωτοπόροι στη χώρα μας Active Member.
Έχει συνεργαστεί με τους Βρετανούς γίγαντες της hip hop σκηνής Skinnyman, Blak Twang και The Nextmen, έχει συμπράξει σε soul και R&B παραγωγές με καλλιτέχνες όπως Omar, N.W.A, Soul II Soul, One Mike, Terri Walker και The Brand New Heavies. Επίσης, εμφανίζεται σε χορευτικά και electro κομμάτια μέσα από συνεργασίες με τους MJ Cole, The Stanton Warriors, Timo Maas και DJ Flore. Συνεργάστηκε με τον DJ Skitz κι εμφανίζεται στα album του, Countryman και Homegrown volume 1.
Έχει πραγματοποιήσει live εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως Jay-Z, Alicia Keys, Jeff, Dead Prez και Mos Def. Υπέγραψε στη Tru Thoughts Records το 2011. Σε συνεργασία με τους Zed Bias και Falacy κυκλοφόρησε το 2012 ένα άλμπουμ με τίτλο Sleepin Giantz, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε το Gangster Chronicles: The Difinitive Collection που περιλάμβανε άγνωστα τραγούδια των London Posse και φιλοξενούσε ένα σωρό remixes από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στις tour των Dub Pistols.

unnamed (16)

Ο Kill Emil είναι Έλληνας παραγωγός Hip Hop-Downtempo. Η μουσική του βασίζεται σε samples με διάφορες προσθήκες ώστε να προκύπτει κάτι μοναδικο. Χρησιμοποιεί αναλογικά samplers και midi controllers στις εμφανίσεις του με κύριο στόχο να δημιουργήσει ένα προσωπικό ακουστικό μυθιστόρημα για τον κάθε ακροατή ξεχωριστά και όλους μαζί. Έχει μοιραστεί την σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως: Bonobo, Guts, Quantic and his combo barbaro, Ondatropica, Chinese Man, Gramatik, Looptroop Rockers,Andy Smith, The Herbalizer και άλλους.

Η προπώληση ξεκινάει στην τιμή των 12 ευρώ μέχρι την εξάντληση των 200 εισιτηρίων. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.
Θα διατεθούν συνολικά μόνο 250 εισιτήρια.
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt και online στο Viva.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;