5 συμβουλές για να χάσεις κιλά πριν τα Χριστούγεννα!
Για να απολαύσεις δίχως τύψεις τα εδέσματα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

δίαιτα πριν τα Χριστούγεννα

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και γι΄ αυτό πάρτε από τώρα τα μέτρα σας και αφήστε… χώρο στο σώμα σας, για να απολαύσετε χωρίς τύψεις τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Με λίγες, μόνο, μικρές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, μπορείτε να χάσετε κάποια κιλά και ίσως έτσι να μη χρειαστεί να κάνετε δίαιτα πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε εν συνεχεία ορισμένα διατροφικά tips, ώστε όχι μόνο να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, αλλά και να χάσετε κάποιους πόντους από την περιφέρεια.

1. Περιορίστε τη μερίδα του βραδινού φαγητού. Δοκιμάστε να σερβιριστείτε σε μικρότερο πιάτο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το βραδινό φαγητό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει λίπος, γιατί δεν κάνουμε πολλές καύσεις.

2. Επιλέξτε υγιεινά σνακ για το βράδυ, π.χ. ένα τοστ με γαλοπούλα και όχι πατατάκια.

3. Μασάτε καλά την τροφή και μην την καταπίνετε χωρίς να την έχετε μασήσει πολύ καλά. Έτσι, ο εγκέφαλος θα πάρει πιο γρήγορα το μήνυμα του κορεσμού και θα έχετε χορτάσει με τη μισή μερίδα.

4. Σε κάθε μπουκιά αφήνετε στο πιάτο το πιρούνι, και αφού έχετε μασήσει καλά, ξαναβάλτε μία μπουκιά στο πιρούνι. Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα θα έχετε χορτάσει χωρίς να έχετε παραφάει και χωρίς να έχει φουσκώσει το στομάχι σας.

5. Αποφύγετε τα παχυντικά φαγητά, όσο είναι δυνατόν. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε βέβαια, περιορίστε τα βάζοντας πρόγραμμα για το πότε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας μία παρασπονδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;