Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορίκής και Επικοινωνιών: 11ο e-Business Forum
Το Πανελλήνιο Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet “E-Business Forum” θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

unnamed1-595x400

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης που παρέχει σε σύγχρονα θέματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, συνδιοργανώνει με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για 11η φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet “E-Business Forum” στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

Κάθε χρόνο, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων για επιχειρηματικούς σκοπούς που αναπτύσσονται ραγδαία. Αναλύονται έρευνες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο, τις τάσεις της αγοράς και τις περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Αναφέρονται καλές πρακτικές e-working και επιχειρηματικών εφαρμογών σε κινητές συσκευές. Επίσης προβάλλονται καινοτομίες και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες ηλεκτρονικού επιχειρείν που δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου.

Η εκδήλωση αυτή συγκεντρώνει σημαντικό πλήθος συμμετοχών κάθε χρόνο. Απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την επιχειρηματική αξιοποίηση του Διαδικτύου ή παρέχουν συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης απευθύνεται και στο ευρύ κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που προσφέρονται στο δυναμικό αυτό κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ακόλουθους τρόπους:
email: eip@eede.gr
Τηλ.: 2102112000 (εσωτ. *710)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;