Πανεπιστήμιο Αιγαίου: «Δημόσιες Ανοικτές Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Ταυτοποίησης».
To Πανεπιστήμιο Αιγαίου (η Μονάδα Αριστείας Ανοικτού Λογισμικού του Παν. Αιγαίου) και η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισµικού / Λογισµικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνουν ηµερίδα τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

To Πανεπιστήμιο Αιγαίου (η Μονάδα Αριστείας Ανοικτού Λογισμικού του Παν. Αιγαίου) και η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισµικού / Λογισµικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνουν ηµερίδα τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου   2015 στοΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) (Αίθουσα Σεμιναρίων) µε θέµα:

«Δημόσιες Ανοικτές Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Ταυτοποίησης».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να έχει live streaming.

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση τεχνολογιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και η ανάδειξη των ωφελειών των Δημοσίων και ανοικτών υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Ταυτοποίησης (eID).

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δημόσιες υπηρεσίες  eGov ηλεκτρονικής ταυτοποίησης στην Ελλάδα, το νομικό πλαίσιο και  οι μεθοδολογίες που υπάρχουν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα. Παράλληλα θα παρουσιαστούν σενάρια διασυνοριακής πρακτικής, όπως είναι το Πρόγραμμα STORK2.0, και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των δημόσιων εθνικών υπηρεσιών eGov με υπηρεσίες ταυτοποίησης χωρίς επιπλέον σημαντικό κόστος. Επίσης, θα ερευνηθούν οι βιώσιμες λύσεις από τα επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία των μεθοδολογιών και πρακτικών και η σημασία τους ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή την τεχνολογία.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Δημόσιων φορέων, Ακαδημαϊκής και Eρευνητικής κοινότητας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, κατόπιν προσκλήσεως ή εγγραφής.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;