Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 26 Νοεμβρίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

The-Hunger-Games-Mockingjay-Part-2-Poster-09302015

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Chevalier

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier.

Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

The Hunger Games: Η Επανάσταση – Μέρος 2ο

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Γέφυρα των Κατασκόπων

Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς, με τίτλο Η Γέφυρα των Κατασκόπων, είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;