Πανσέληνος στους Διδύμους και εβδομαδιαίες προβλέψεις ως 30 Νοεμβρίου
Ξημερώματα Πέμπτης 26 Νοεμβρίου, έχουμε τον σχηματισμό της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων.

Zwdia

Μία Καρμική Πανσέληνος
Από την Λίλιαν Σίμου

Ξημερώματα Πέμπτης 26 Νοεμβρίου, έχουμε τον σχηματισμό της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων. Στις 00.46 πμ στην 3η μοίρα 20’ η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο, φωτίζοντας τον ουρανό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Κι αυτό γιατί έχουμε ιδιαίτερες συνθήκες να την στολίζουν:
– Στο ζώδιο των Διδύμων το φεγγάρι του μήνα, φέρνει στον νου μνήμες, σκέψεις, ιδέες, που μας συγκίνησαν και μας άγγιξαν βαθιά. Ωστόσο, ως πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τον απολογισμό και να μην μείνουμε μόνο στην πρώτη καταγραφή.
-Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου, είναι στον άξονα έξαρσης των Δεσμών της Σελήνης. Η Πανσέληνος αυτή, μας πληροφορεί πως πρέπει να συνυπολογίζουμε τις συνέπειες των επιλογών και να προσδιορίσουμε με σύνεση τα μελλοντικά μας βήματα. Κάθε πράξη θα έχει αντίδραση και αλυσιδωτές καταστάσεις που δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε.
-Η Πανσέληνος σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο όπου συμμετέχουν ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας. Ένας δυναμικός συνδυασμός που προκαλεί το ενδιαφέρον και φέρνει προβληματισμούς.
-Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ερμή, προσδίδει σοβαρότητα και ώριμες σκέψεις, αλλαγή φιλοσοφίας ζωής, με ένα τρόπο μεστό, ουσιαστικό και συγκεκριμένο.
-Το τετράγωνο της Πανσελήνου προς τον Ποσειδώνα, προσδίδει ρομαντικές πινελιές, οραματισμό, πλάνη και ονειροπόληση. Θα λέγαμε πως η Πανσέληνος αυτή μας παραπλανά, αν δεν είχε ως αντίσταση την παρουσία του Κρόνου.
-Το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ποσειδώνα ρίχνει το πέπλο της ουτοπίας και μας προσγειώνει έστω και με ένα απότομο τρόπο.
-Μεταβλητοί οι πλανήτες στην πλειοψηφία τους, προσδιορίζουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εντυπώσεις, ειδήσεις, πληροφορίες.
– Ο Ωροσκόπος είναι στην Παρθένο και ο Δίας βρίσκεται στον πρώτο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Υγεία και τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Αναπτύσσουμε υγιείς σχέσεις και θεμελιώνουμε το «αύριο» μεθοδικά και προσεκτικά.
-Το Μεσουράνημα είναι σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν. Μία θετική επιρροή, που προσδίδει στο έργο μας φως και ποιότητα.

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

Συνειδητοποίηση εμπειριών, απομυθοποίηση, απομάκρυνση από την ουτοπία ή την αφέλεια. Οι εντυπώσεις των συναισθημάτων διυλίζονται από την λογική και η εναλλαγή των διαθέσεων προσφέρει την ευκαιρία να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που παρουσιάζονται.

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν σας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία.
Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.
Η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνουν νέες γνωριμίες στη ζωή σας, μαγνητίζουν και σίγουρα σας προσφέρουν μία αισιόδοξη -σε προοπτική- περιπέτεια ως πρόκληση.
Για τα επαγγελματικά σας, βρείτε ένα στόχο που θα σας αναπτύσσει και καλλιεργήστε τις προοπτικές. Ας αποφύγετε την κριτική και ας παραμείνετε συνεπείς στις αξίες σας.
Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.
Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.
Η επένδυση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμης απολαβής, διαφορετικά, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει μία υπόσχεση για άμεσο κέρδος.
Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, μαζί με τον Άρη βρίσκονται στον τομέα των καθημερινών υποχρεώσεων. Κάνουν την ζωή σας περισσότερο ευχάριστη ή ενδιαφέρουσα, αποδυναμώνουν όμως την ανταγωνιστική σας πλευρά. Οι σχέσεις στον χώρο εργασίας είναι ευγενικές, αλλά κρύβουν ζήλια.
Ο Ωροσκόπος, ο Β. Δεσμός και ο Δίας στον τομέα του ερωτισμού, αφυπνίζουν την διάθεση και περνούν αισιόδοξα μηνύματα. Ερωτευθείτε και ζήστε τον έρωτα αυτές τις μέρες, με χαρούμενη διάθεση και ίσως κάντε σχέσεις διαρκείας. Η αγάπη σας καλεί και θα ήταν καλό να τολμήσετε να σπάσετε τις σταθερές σας αξίες.
Με τον Πλούτωνα σε αρμονική σχέση προς εσάς, μπορείτε να πάρετε δύναμη αναζωογόνησης (κυρίως αν έχετε γεννηθεί προς τα μέσα της περιόδου του Ταύρου.
Ωστόσο, βαθιά μέσα σας πιστεύετε πως το μονοπάτι της ζωής είναι επίπονο και κοπιαστικό. Το ανέφικτο μοιάζει να σας πικραίνει, αφού οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να φύγετε μακριά και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

lilian

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι.
Αν είχατε κατά νου ένα μακρινό ταξίδι, είτε θα αναβληθεί, είτε θα γίνει μετ΄ εμποδίων. Πολύ δύσκολο θα είναι να προχωρήσει ομαλά δίχως απρόοπτα.
Θα πρέπει να προσέχετε λίγο αν έχετε αδικήσει κάποιον. Θα επιστρέψει προς εσάς η αρνητική σκέψη ή πράξη. Θα σας συνιστούσαμε επίσης, να αποφύγετε μνήμες καταστάσεων που σας φέρνουν στο προσκήνιο αδικίες που έχετε υποστεί. Όλα ανήκουν στο χθες, εσείς προχωράτε μπροστά.
Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.
Καλό θα είναι να μην κάνετε επενδύσεις, κυρίως να μην μετέχετε σε σχέδια φίλων. Υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη και θα βγείτε χαμένοι.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως μία μερική απόσυρση και μία εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.
Στην υγεία, με την παραφωνία του Πλούτωνα, η προσωπικότητα και η πίστη σας δοκιμάζονται. Είναι μια περίοδος που απαιτεί ριζικό μετασχηματισμό του «εγώ» και αποφυγή δογματισμού.
Με τον Κρόνο, τον Ερμή και τον Ήλιο στον Τοξότη, , ίσως δείτε τη ζωτικότητά σας να μειώνεται, και αν αντιμετωπίζετε συχνά κόπωση (προσοχή σε μάτια, αρθρώσεις, οστά, δέρμα) ή αισθάνεστε συχνά πιο αργοί στις κινήσεις, οφείλετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας, ή σεβασμό προς τις ανάγκες σας.
Περιορίστε τις υποχρεώσεις. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί φαίνεται πως έχετε αναλάβει πολλές δραστηριότητες, και πελαγοδρομείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε τις πλέον σημαντικές.
Στο οικογενειακό περιβάλλον, προσπαθήστε να εκφραστείτε με ευαισθησία και αποφύγετε να είστε καυστικοί ή εριστικοί.

Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος. Συζητήστε, αναπτύξετε όμορφες δραστηριότητες από κοινού, συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες.
Πάρτε σοφές αποφάσεις και αξιολογείστε σχέσεις και συμφωνίες. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ταπεινοί. Ειδικά στις εργασιακές σχέσεις μπορεί να κλείσετε πόρτες! Εκτός κι αν αδράξετε την ευκαιρία για ολοκλήρωση σχέσεων που δεν λειτουργούν πλέον αποδοτικά.
Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και διάθεση για διασκέδαση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας. Ίσως γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και αναζητάτε συγκεκριμένα δώρα από τη σχέση.
Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.
Στον εργασιακό σας χώρο, θα υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα με λόγια ή αποφάσεις που σας κάνουν να φαίνεται πολύ πιεστική η καθημερινότητα. Σας ασκούνται πιέσεις εδώ και καιρό, με τον Πλούτωνα. Ωστόσο αναδεικνύεται η δύναμη και το πείσμα σας.

Παρθένος

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στο ζώδιό σας, μαζί με τον Δία και τον Β. Δεσμό. Πολλές αλλαγές προμηνύονται αυτή την εποχή. Άλλοτε θα είστε εστιασμένοι στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης σας, άλλοτε θα είστε ανέμελοι και υπερβολικά αφελείς. Η αντίφαση αυτή σας φέρνει μία συναισθηματική ανισορροπία. Όμως η σύνεση συμπληρώνεται από τους υπόλοιπους πλανήτες στο περιβάλλον του Τοξότη.
Η λογική θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές. Ακολουθείστε το ένστικτό σας.
Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα φανείτε ως ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με έξυπνες ιδέες και καλή αντίληψη. Η Πανσέληνος βοηθά λοιπόν να επικεντρωθείτε εκεί. Έχετε ένα ελκτικό προφίλ και οι απόψεις σας γίνονται εύκολα αποδεκτές. Αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στην λεπτομέρεια.
Ζυγίζετε τις αξίες σας, τους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά και είναι ξεχωριστοί. Δίνετε μάχη για να κατακτήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο.

Ζυγός

Βασικό θέμα θα είναι να μην επιδιώξετε οπωσδήποτε μία δέσμευση, μόνο και μόνο λόγω μίας εσωτερικής ανάγκης. Θα προκύψουν παράπονα στη συνέχεια.
Οι πλανήτες στον Τοξότη σας βοηθούν να είστε περισσότερο επινοητικοί, διαλλακτικοί, διπλωματικοί, αλλά παράλληλα θα έχετε ευθυκρισία. Θα είστε όμως λίγο αυστηροί με τους οικείους σας και ενδεχομένως απόλυτοι.
Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου, μία υπερβολική τάση για δικαιοσύνη ή δικαίωση, θα σας κάνει σκληρούς και απαιτητικούς. Μην κάνετε ενθουσιώδεις κινήσεις και κυρίως μην κινήστε δίχως σχεδιασμό.
Η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία για να διευρύνετε γνώσεις ή να προοδεύσετε σε ιδέες ξένες από τις συνήθεις. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, αυτήν την περίοδο θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Συναλλαγές προσωπικές ή επαγγελματικές θα προωθούνται αυτή την εποχή.
Προσοχή στον εργασιακό σας χώρο: υπάρχει ένα πέπλο ψευδών πληροφοριών ή μία παραπλάνηση από συναδέλφους. Ας μην εμπιστεύεστε εύκολα.

Σκορπιός

Αποφύγετε την πίεση των κοινωνικών σχέσεων, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν μία αδυναμία σας ή μία προσκόλληση προς αυτούς. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε εσείς οι ίδιοι εμμένετε σε κάποιες απαιτήσεις και αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε.
Είναι σημαντικό να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο επικοινωνιακοί αυτή την εποχή. Και μάλιστα οι πλανήτες στον Τοξότη θα σας παρέχουν την δυνατότητα.
Η Πανσέληνος φέρνει την ανάληψη ευθυνών για δάνεια, κληροδοτήματα ή εφορία. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και να κάνετε την σωστή κίνηση. Ρυθμίστε εκκρεμότητες, αλλά αποφύγετε επιβάρυνση χρεών.
Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, είναι με το μέρος σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα το δυναμικό που δημιουργεί από «οδοφράγματα» γύρω σας. Μείνετε ήρεμοι και ειλικρινείς. Οι ιδέες αλλάζουν και επειδή έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, δεν θα πρέπει να ξεχνιέστε.
Οι σχέσεις θα κινδυνεύουν και δεν χρειάζεται στις απόψεις σας να είστε δογματικοί. Δεν υπάρχει τελειότητα. Η καθημερινότητα φαίνεται εκνευριστική, αλλά ξέρετε να βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης

Με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ερμή να έχουν εισέλθει στο ζώδιό σας , θα φανείτε σαφείς, συνετοί και θερμοί. Θα εκπέμπετε λάμψη και θα σας θαυμάζουν, δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα επιδιώξετε να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας και αυτό θα είναι πολύ ωραίο σαν ανανέωση. Εξ άλλου είστε κοντά στα γενέθλιά σας, η νέα χρονιά ας σας βρει με βελτιωμένη διάθεση, αλλά και ώριμη σκέψη!
Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σας και δίνει την ευκαιρία να διακρίνετε καλύτερα τις σχέσεις σας. Θα χαρείτε μία συνεργασία ή μία επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλά θα είστε και φωτεινό παράδειγμα για κάποιον που σας εκτιμά πολύ.
Πάρτε σοφές αποφάσεις.
Στα οικονομικά σας θα διανύσετε μία περίοδο δυστοκίας, πρέπει να είστε τακτικοί, συνετοί και προσεκτικοί για να είναι σε ισορροπία. Περιορίστε δάνεια και χρέη, γιατί θα παγώνουν το εισόδημά σας και θα αισθάνεστε δίχως χρήματα. Ίσως κάνατε κάποια σημαντικά λάθη, επιδιώκοντας να έχετε μία άνεση δίχως κόπο και τώρα πρέπει να αλλάξετε εντελώς στάση.

Αιγόκερως

Μπορείτε να διασκεδάσετε με τρόπους που είναι ξένοι προς τις συνήθειές σας. Θα είναι τρόποι χαράς, νυχτερινών περιπάτων και ίσως ένας ρυθμός ζωής ασυνήθιστος για τα δεδομένα σας. Θα σας κουράσει αν δεν προσέξετε και ίσως κάνετε αδέξιες κινήσεις. Μην ρισκάρετε μία σίγουρη σχέση για μία εφήμερη περιπέτεια.
Αν κάποιος σας έχει ενοχλήσει, ίσως φανείτε σκληροί απέναντί του. Δεν σας ωφελεί και θα είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε απότομα. Θα είστε εσείς οι ίδιοι σε ένταση και ίσως επιστρέψει κάθε ενέργεια προς εσάς, σαν μπούμεραγκ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε και να αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης στις συνεργασίες σας.
Η Πανσέληνος βοηθά να διευκρινίσετε πώς πρέπει να είστε στην καθημερινότητά σας. Σας προσφέρει κάποιες λαμπρές ιδέες για να κρίνετε σωστά, αλλά με θετική σκέψη. Κάνετε κινήσεις μέσω των ιδεών σας, προωθήστε την εικόνα σας μέσω των γνώσεων. Επικοινωνήστε με φίλους, ή αναλογιστείτε ποιοι είναι πραγματικά οι δικοί σας άνθρωποι που αξίζει να γίνουν συνοδοιπόροι στον καθημερινό σας μόχθο.
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Ζυγό, είστε περισσότερο ελκυστικοί και έχετε την τάση να κερδίζετε το ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας χώρο. Προκαλείτε όμως και τον ανταγωνισμό ή τη ζήλια.

Υδροχόος

Στο φιλικό σας περιβάλλον υπάρχει έμφαση αυτές τις ημέρες. Χαρείτε την κοινωνική σας ζωή με διασκέδαση, εξόδους, συζητήσεις και αξιόλογες γνωριμίες μέσα στον φιλικό σας περίγυρο.
Η Πανσέληνος του μήνα είναι στον οίκο των σχέσεων και θα είστε λαμπεροί, ευχάριστοι, θα κερδίζετε με το πνεύμα σας και το χιούμορ σας ακόμη κι αν δεν είστε πάντα προσιτοί, όσο φαίνεστε αρχικά.
Θα διευκρινίσετε τη διάρκεια μίας σοβαρής σχέσης ή αν είστε μόνοι, θα έχετε μία ευκαιρία να τολμήσετε να κάνετε μία νέα σχέση. Θα ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε και πώς ζητάτε την συνεύρεση με ένα άνθρωπο. Η επικοινωνία θα είναι βασικός παράγοντας και οι κοινές ιδέες και οι παράλληλοι στόχοι επίσης. Σ’ αυτό το έδαφος πρέπει να προσπαθήσετε, έστω και αν για ασφάλεια κάποιες φορές επιθυμείτε απλά να έχετε κάποιον κοντά σας.
Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, ενισχύει τη διάθεση. Χαρείτε το!
Σχετικά με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Ζυγό, έχετε αισιοδοξία, θετικές προοπτικές για νέους ορίζοντες και ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αποφύγετε τις νομικές αντιπαραθέσεις όμως.

Ιχθείς

Η κοινωνική σας ζωή πάει θαυμάσια και πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είστε από την φύση σας πληθωρικοί, θα είστε ευμετάβλητοι και θα φθάσετε σε άλλο άκρο.
Θα θελήσουν όμως να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία αυτή, επομένως ας έχετε περισσότερη διάκριση προς όσους σας περιβάλλουν.
Κάποιος φίλος που μπορεί να σας έχει προδώσει, ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας έχει ενοχλήσει πολύ, θα γίνει μία έμμονη σκέψη και ενδεχομένως να επιδιώξετε να ζητήσετε δικαίωση. Η δικαίωση θα έρθει με την ηρεμία και την αγάπη.
Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις χαρές του σπιτιού, αν και υποχρεώσεις ή άλλες προκλήσεις σας ωθούν για το αντίθετο.
Ο οικονομικός σας στόχος, φαίνεται αυτή τη στιγμή σαν ένα βουνό, όμως δεν θα είναι τόσο δύσκολο, αφού έχετε ευκαιρίες χωρίς να το περιμένετε, αν επιδείξετε υπομονή και καρτερικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;