Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18 Οκτωβρίου!
Νέα Σελήνη στον Ζυγό με ανατροπές και αλλαγές!

Zwdia

Πολλά γεγονότα, άφησαν έντονα τα ίχνη τους και μας δημιούργησαν προσδοκίες που απογοήτευσαν.
Από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, δεν ήταν εύκολο να έχουμε σαφή προσανατολισμό σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Πλέον ο ανάδρομος Ερμής ορθοδρόμησε, συμβαδίζει με τον Β. Δεσμό για μία ακόμη φορά στον Ζυγό. Ήρθε η στιγμή να προγραμματίσουμε τα μελλοντικά μας βήματα και μάλιστα τα βήματα των σχέσεων και των συνεργασιών. Καθώς οι τελευταίοι μήνες ανέδειξαν τα κενά και έπεσαν τα προσωπεία γύρω μας, σήμερα πλέον οφείλουμε να προχωρήσουμε μόνο με εκείνους που ταυτίζονται με τους στόχους και μπορούν να μας στηρίξουν και να συμπορευτούν με μας.

Ο Ερμής κυβερνά την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο, επομένως το συναίσθημα και η δράση μπορούν στο εξής να εκφραστούν περισσότερο πληθωρικά και άνετα. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο η αντίθεσή τους προς τον Ποσειδώνα. Δεν έχουμε εντελώς ξεπεράσει την ουτοπία ή τον κίνδυνο εξαπάτησης.

Η Νέα Σελήνη που συμβαίνει τα ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου, στις 3.07 πμ, στην 19η μοίρα 21΄ του Ζυγού, είναι το εφαλτήριο για να δώσουμε νέα τροπή στη ζωή μας μετά την δυσχέρεια των τελευταίων μηνών.

Εμπεριέχει όμως μία αντίθεση.

Ως προς το ζώδιο του Ζυγού, αναζητάμε ξανά την αρμονία στις σχέσεις μας. Έχει διασαλευτεί και έχουν κριθεί πολλές από αυτές. Καθώς ο Ζυγός αναφέρεται στην πρώτη εμπειρία προς την κοινωνικοποίησή μας, η Νέα Σελήνη προωθεί την προσωπική μας θέση στο άμεσο περιβάλλον μας. Άρα, αφορά κάθε σημαντική σχέση, προσωπική, συναδελφική, αλλά και κάθε συναλλαγή.

Η Νέα Σελήνη όμως δέχεται την αντίθεση του Ουρανού, σχηματίζοντας ένα ιδιαίτερα έντονο σκηνικό που αγγίζει τις ισορροπίες των σχέσεων κάθε είδους και τις μεταβάλλει.

Τα συναισθήματα είναι απαιτητικά, έντονα και υπερβολικά κάποιες φορές. Οι κοινωνικές σχέσεις αλλάζουν όμως μέσα από συγκρούσεις απρόβλεπτες, αναστατώνουν την ισορροπία και προκαλούν έκπληξη. Η συναισθηματική έκρηξη φέρνει μεταβολές, πάθη ή και τέλος στις σχέσεις που δεν έχουν γερό υπόβαθρο. Διαφορετικά, ανανεώνονται όσες είναι ισχυρές και ατόφιες…
Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, σε πτώση και αντίθεση προς τον Ποσειδώνα, σηματοδοτεί τις ευάλωτες ισορροπίες που προκύπτουν. Μία πλάνη, ένα όνειρο ανέφικτο, μία επίπλαστη εικόνα, προκαλούν κριτική, σχόλια και άγχος, δυσκολεύοντας την αρμονία. Ωστόσο, η εκτίμηση του ωραίου, του ποιοτικού, της αξίας, της αγάπης, της ομορφιάς, βοηθά στη μετάδοση συναισθημάτων και στην ένωση των ανθρώπων. Η Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι μέσω της εκλογίκευσης, μία αντίσταση στο ουτοπικό ή παραπλανητικό στοιχείο που προκαλεί την προσοχή μας.
Ας ευχηθούμε στο εξής, οι σχέσεις που μας ενδιαφέρουν να κρύβουν μόνο ευχάριστες εκπλήξεις και όσες ανατραπούν, να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο, για να συναντήσουμε εκείνους που είναι κατάλληλοι για μας στον νέο αυτό κύκλο ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.
Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα απορροφηθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.
Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.
Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.
Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας, μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί.
Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.
Θα βοηθηθείτε με την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Αν και είστε προσγειωμένοι, υπάρχει μία έκπληξη που ταράζει την ισορροπία της εποχής.
Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.
Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό.
Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.
Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, απρόοπτα. Συνήθως κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Θα έρθουν όμως νέα πρόσωπα στη ζωή σας και γι αυτό μην απογοητεύεστε.
Στο τέλος θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.
Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.
Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.
Το άγχος για μία οικογενειακή σας υπόθεση, κουράζει, αλλά με υπομονή και ευελιξία πολλά παράπονα και αδυναμίες στις σχέσεις θα ξεπεραστούν. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή, την δύναμη και την εξουσία.
Βιώνετε την κατάλληλη περίοδο όπου η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή.
Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα μαγνητίζονται από την παρουσία σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας.
Να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, καθώς ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας ή υπερβάλλετε και θα φανείτε με τονισμένο το «εγώ σας».
Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα.
Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση κοινωνική, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας.
Διατηρώντας ήπιους τόνους στην επικοινωνία, θα προσγειωθείτε στις πραγματικές ανάγκες της εποχής.

ΛΕΩΝ

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία.
Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε τις αντιδράσεις, καθώς θα φανείτε αρκετά εκκεντρικοί ή καινοτόμοι και μπορεί να ενοχλήσετε το περιβάλλον σας.
Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο.
Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας.
Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.
Το άγχος για τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με υπομονή και πειθαρχία στην διαχείριση του χρήματος, θα αντεπεξέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας.
Το ενδιαφέρον για αξίες που δεν είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνει αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν . Θα τους φανείτε προφανώς εκκεντρικοί ή με απόψεις που προκαλούν έντονες αντιδράσεις.
Νοιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Τολμήστε την αλλαγή!
Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας.
Επιτρέψτε στο συναίσθημα να δέχεται το απρόβλεπτο και την έκπληξη.
Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη εστιάζεται στα ατομικά σας στοιχεία… Αναδεικνύεται μία ερωτική συμπεριφορά, αναμεμειγμένη με ένταση, εκπλήξει, ανατροπές και πάθος.
Μαγνητισμός και ερωτισμός συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να σας εξουσιάζουν και το αντανακλάτε στους γύρω σας.
Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν προσέξετε να έχετε καλή διάκριση στις συναναστροφές σας.
Είναι πολύ πιθανόν να έλκετε περίεργα ή εκκεντρικά άτομα.
Διαφωνίες δημιουργούνται εύκολα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις αν στις κοινωνικές συναναστροφές είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι.
Για να κερδίσετε τη μάχη αυτή την περίοδο, πρέπει να δώσετε πρωτοβουλίες και να εισβάλλετε μέσω συνεργατών ή σχέσης στην ενεργή ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα θεμέλια που θέσατε ως τώρα. Αλλά θα δεχθείτε αντιδράσεις και προκλήσεις.
Προσοχή στο εσωτερικό άγχος…

lilian

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγωνία του χρόνου που περνά, όπως και ο φόβος του να απομονωθείτε από αυτόν που σας ενδιαφέρει και να μείνετε στο περιθώριο, οξύνει την κατάσταση.
Αδημονείτε, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή.
Μέσα στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλό να αποφύγετε τις συνήθειες που σας αποπροσανατολίζουν.
Η άσκηση γοητείας προς ανθρώπους που συναναστρέφεστε συχνά, είναι ένα προσόν που πρέπει να χειριστείτε με μέτρο.
Ας είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τείνουν να λειτουργούν απρόβλεπτα.
Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό στην δουλειά σας και αντιζηλίες στην καθημερινότητά σας.
Μην διστάσετε, μπορείτε να ξαναρχίσετε κάθε προσπάθεια που παρεμποδίστηκε και να κερδίσετε.
Αφιερώστε όμως χρόνο προσωπικό στην σχέση σας, ήρεμα και ρομαντικά και επιλέξτε φίλους με τους οποίους υπάρχει κοινή βάση συζητήσεων για τα όνειρα που είναι εφικτά και υλοποιήσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και τις ερωτικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης.
Περίεργοι να την εξερευνήσετε, μπορεί να εμπλακείτε σε μονοπάτια πάθους με ξαφνικές και ανατρεπτικές επιλογές .
Εντυπωσιάζετε και σας εντυπωσιάζουν νέες γνωριμίες.
Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.
Προσέχετε λοιπόν. Η ανανέωση στη σχέση είναι σημαντική αυτές τις μέρες. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε αδιέξοδο.
Αν πάλι, αποφασίσετε να ρισκάρετε όλα για όλα, κάτω από την γοητεία μίας γνωριμίας, να ξέρετε πως η νέα αρχή είναι ευοίωνη αλλά χρειάζεται προσεκτικά βήματα.
Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό σχέδιο και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε την μάχη της ζωής σας.
Δημιουργείστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο, έχετε την ικανότητα της διάκρισης , μεταξύ του σωστού και του λάθους.
Αισθάνεστε την ανάγκη να αρέσετε και να έλκετε άτομα που σας μοιάζουν οικεία.
Η έκφρασή σας γίνεται πιο εκδηλωτική και για πολλούς από εσάς φεύγουν παροδικά οι αναστολές.
Οι παντρεμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσέχετε όμως για άτομα που συχνάζουν στο σπίτι σας και ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.
Αποφύγετε περίεργες έλξεις και δώστε την ευκαιρία στον μόνιμο σύντροφό σας να μοιραστεί με σας το πάθος.
Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική.
Η προσπάθεια για να προβληθείτε είναι διαρκής και επιτακτική. Τώρα όμως πρέπει να προσέχετε τις αντιζηλίες και διενέξεις μεταξύ συνεργατών, καθώς θα υπάρχει μία αντιπαλότητα και αντιπαράθεση αξιών και μπορεί να σας πληγώσουν οι πλέον οικείοι και έμπιστοι.
Άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσγειωμένοι, θα σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις κινήσεις σας θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό ύφος, ενώ ο λόγος σας θα κάνει αίσθηση.
Μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και να προβάλλετε απόψεις διαφορετικές, που θα γίνουν αποδεκτές.
Παράλληλα, σας έλκει η περιπέτεια και μπορείτε αυτή την περίοδο, να διαπιστώσετε πως εύκολα μαγνητίζετε γύρω σας.
Μικρές περιπέτειες ερωτικές θα βγουν στο προσκήνιο και εδώ χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ανέμελες και μικρές σε διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα. Επομένως δεν ωφελεί να ρισκάρετε κάποια σοβαρή σχέση.
Αισθήματα ζήλιας, άγνωστα σε πολλούς από εσάς, εκδηλώνονται και εκπλήσσουν.
Καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, στο περιβάλλον εισπράττετε διαφορετικές απόψεις. Μάλλον θα πρέπει να σκεφθείτε δίχως την συναίνεση άλλων και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν μόνο εσάς! Μπορείτε!
Ένα οικονομικό ζήτημα σας απασχολεί έντονα. Μην ριψοκινδυνέψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας και ο συνδυασμός έρχεται να εντείνει το πάθος.
Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης.
Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η ένταση του συγκίνησης.
Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην απορροφηθείτε μόνο από την ικανοποίηση του ενστίκτου.
Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε.
Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Τώρα, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
60'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
59'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;