Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 8 Οκτωβρίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

macbeth-cannes-film-festival

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Macbeth

Ο Μάκβεθ, δούκας της Σκωτίας, λαμβάνει μια προφητεία από τρεις μάγισσες ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Σκωτίας.

Γεμάτος φιλοδοξία και ωθούμενος στη δράση από τη σύζυγό του, ο Μάκβεθ σκοτώνει τον βασιλιά του και καταλαμβάνει το θρόνο για τον εαυτό του, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την τραγική του μοίρα.

Βόλτα στο Κενό

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 25 του χρόνια, ο Γάλλος σχοινοβάτης Φιλίπ Πετίτ περπάτησε για 45 λεπτά, κάνοντας οκτώ διαδρομές πέρα-δώθε, σ’ ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους του World Trade Center, 411 μέτρα από το έδαφος, χωρίς την άδεια του Δήμου ή οποιασδήποτε αρχής.

Δώδεκα άνθρωποι έχουν περπατήσει στο φεγγάρι. Μόνο ένας όμως έχει περπατήσει στο τεράστιο κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους. Αυτή είναι η ιστορία του.

Ο Αρχάριος

Κομεντί με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο – Αν Χάθαγουεϊ. Η Αμερικανίδα σκηνοθέτις Νάνσι Μάγιερς («Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα», «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» ) επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με μια πρωτότυπη παραλλαγή στην κλασσική ιστορία του «πρακτικάριου».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ερμηνεύει τον 70χρονο Μπεν Γουίτακερ, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Όστιν (Χάθαγουεϊ ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;