6 συμβουλές για να μην έχεις κόμπο στο στομάχι πριν το πρώτο σας ραντεβού
Το πρώτο ραντεβού με κάποιον/α είναι πάντα αγχωτικό.

1st-date-anxious

Το πρώτο ραντεβού με κάποιον/α είναι πάντα αγχωτικό. Αλλά για να μην αποδεχτεί το άγχος αυτό καταστροφικό καλό είναι να μπορέσεις να το κοντρολάρεις. Οι παρακάτω 6 ιδέες μπορούν να σε βοηθήσουν σ’ αυτό καθώς έχουν βοηθήσει και εμένα πάρα πολλές φορές!

Σκέψου ότι βγαίνεις έξω με φίλο/η και όχι για ραντεβού.

Πολλές φορές μόνο και μόνο η λέξη «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» μπορεί να σε βάλει σε κατάσταση πανικού. Γι’ αυτό άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Σκέψου πως είναι απλά ένας καφές ή ένα ποτό με φίλο/η σου για να μην έχεις το βάρος της λέξης στο μυαλό σου.

Άκου μουσική

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεχνιόμαστε είναι κάνοντας κάτι που μας αρέσει πολύ. Γι’ αυτό βάλε δυνατά τον αγαπημένο σου τραγουδιστή ή μπάντα πριν το ραντεβού και διασκέδασέ το. Χόρεψε και τραγούδα. Έτσι το μυαλό σου δεν θα είναι απασχολημένο με το ραντεβού σου.

Πιες κρασί

Ένα ποτήρι πριν βγεις έξω (ίσως την ώρα που ακούς μουσική). Όχι παραπάνω. Είναι καλό για να χαλαρώσεις λίγο, αλλά αν το παρακάνεις υπάρχει περίπτωση να γίνεις ρεζίλι. Γι’ αυτό με μέτρο.

Πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου

Το καλύτερο αγχολυτικό είναι το τηλέφωνο με φίλους. Πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να αρχίσετε να μιλάτε για άσχετα πράγματα που θα ξεχάσεις το άγχος σου, σίγουρα θα σε κάνουν να γελάσεις και να πάρεις πιο χαλαρά το ραντεβού σου.

Φτιάξε πλάνο διαφυγής για παν ενδεχόμενο

Ένα από τα πράγματα που αγχώνει τα άτομα που βγαίνουν ραντεβού από chat ή site γνωριμιών είναι η περίπτωση η έξοδος να είναι σκέτη αποτυχία. Γι’ αυτό το ενδεχόμενο προετοίμασε ένα πλάνο (“πρέπει να φύγω γιατί το ξέχασα την κουζίνα ανοιχτή”, “με πήρε η κολλητή μου τηλέφωνο και πρέπει να πάω να τη βοηθήσω” κτλ.) που θα σε γλιτώσει από 1-2 βαρετές ώρες.

Έχε στο μυαλό σου μία λίστα με 4-5 πράγματα για συζήτηση

Το χειρότερο πράγμα σε ένα πρώτο ραντεβού είναι το “awkward silence”. Γι’ αυτό, για παν ενδεχόμενο, να έχεις στο μυαλό σου 4-5 πράγματα προς συζήτηση, από ταινίες μέχρι ταξίδια κτλ. Μπορεί να ακούγεται χαζό στην αρχή αλλά μπορείς να σώσεις ένα ραντεβού έτσι μέχρι να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που έχεις απέναντί σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;