WIND Young Talents: Πρόγραμμα προσλήψεων ταλαντούχων νέων!
Διαβάστε περισσότερα!

Screen Shot 2015-10-05 at 5.53.28 PM

Δέκα ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, παρά μόνο θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο.

Κάθε ένας από τους δέκα ταλαντούχους νέους που θα επιλεγούν θα προσληφθεί από τη WIND και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι 18 μηνών σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης.

Υποβολή Αιτήσεων – Πληροφορίες

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα WIND Young Talents- Graduate Trainee Program θα γίνεται έως τις 25 Οκτωβρίου 2015 στο www.windyoungtalents.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαχείριση και η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Workable, μιας εξαιρετικά επιτυχημένης λύσης για την αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού που έχει αναπτύξει μια ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων και ήδη κάνει διεθνή καριέρα. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να στηρίζει νέους επαγγελματίες, η WIND γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών που επιλέγει τις υπηρεσίες της Workable για τις ανάγκες ανεύρεσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;