Ήρθε η ώρα να τα μάθεις! Και η αλήθεια είναι ότι έχουν πλάκα!

Μπορεί η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Sex and the City” να έχει ολοκληρωθεί μετά από αρκετές σεζόν, και 2 ταινίες, εδώ και χρόνια, αξίζει όμως να μάθεις 10 fun πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για αυτήν.

1. Η Cynthia Nixon έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για τις ανάγκες του show.

2. Η πασίγνωστη εικονιζόμενη φούστα-tutu που βλέπαμε στα opening credits της σειράς κόστιζε μονάχα $5 και την είχαν αγοράσεις από ένα κατάστημα με vintage ρούχα.

3. Ήταν η πρώτη σειρά της καλωδιακής τηλεόρασης που κέρδισε και Emmy και Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της κωμικής σειράς.

4. Η Sarah Jessica Parker ήταν η μόνη ηθοποιός, της οποίας το συμβόλαιο όριζε ότι δεν θα εμφανιζόταν γυμνή επί της οθόνης.

5. Ο παραγωγός της σειράς Michael Patrick King περιστοίχισε τον εαυτό του με single γυναίκες στο δωμάτιο των συγγραφέων.

6. Καμία από τις διευθύνσεις των πρωταγωνιστριών στη Νέα Υόρκη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

7. Στην αρχή του πρώτου γάμου της Charlotte, ακούγεται ένα Σκωτσέζικο μοιρολόι. Αυτό συνέβη για να συμβολιστεί η αρχή ενός κακού γάμου.

8. Σε μέρες πραγματοποίησης γυρισμάτων, n SJP μπορεί να περνούσε ακόμη και 18 συνεχόμενες ώρες φορώντας τακούνια για τον ρόλο της ως Carrie.

9. Ο πρώτος σκύλος που υποδύθηκε τον Pete φοβόταν τον John Corbett.

10. Ο ομφάλιος λώρος του Brady (τον οποίο η γάτα της Miranda είχε βρει και έπαιζε μαζί του) ήταν στην πραγματικότητα ένα κομμάτι βοδινού κρέατος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;