Cocooning: Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης στο σπίτι! Online αγορά!
Δες τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις σε βιβλία, επιτραπέζια, κόμικς, DVDs και CDs, από 3.20€ έως και 22.99€, και με online αγορά, ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις και να ψυχαγωγηθείς, ανά πάσα στιγμή, στο χώρο σου! Cocooning time!

Ο καιρός σταδιακά γίνεται όλο και πιο φθινοπωρινός, και ο χειμώνας πλησιάζει σημαντικά. Κι ασφαλώς και θα συνεχίζεις να βγαίνεις έξω για να διασκεδάζεις, αλλά πλέον το Cocooning στο σπίτι σου, φαντάζει μια εξίσου δελεαστική εναλλακτική.

Cocooning ονομάζεται η διαδικασία του να μείνεις στο σπίτι σου, είτε μόνος, είτε με το je t’aime, ή με την παρέα σου, και να βρεις χαλαρούς και ξεκούραστους τρόπους για να περάσεις καλά. Είναι δηλαδή όλοι οι τρόποι που θα σε κάνουν να ψυχαγωγηθείς στην άνεση του σπιτιού σου, και χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια, μιας και είναι μια εντελώς low-cost και άνευ dress code ως επιλογή διασκέδασης.

Αν είσαι σπιτόγατος, ο όρος σου είναι τρομερά οικείος, και δεν χρειάζεσαι και πολλές συστάσεις, μιας και το cocooning είναι ήδη μεγάλο κομμάτι της ζωής. Αλλά ακόμη και για σένα που -σε λες ξεκάθαρα- “party animal”, υπάρχουν κάποιες μέρες του χειμώνα που έχεις κυριολεκτικά τις “κλειστές” σου και θες απλώς να κάτσεις σπίτι σου να ριλαξάρεις.

Για αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τις 5 καλύτερες και low budget εναλλακτικές για cocooning ώστε να περνάς, οποιαδήποτε στιγμή θες, τέλεια στην άνεση του σπιτιού σου. Και μάλιστα με διάφορες προτάσεις ανά κατηγορία ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σου. Όλες οι προτάσεις έχουν, φυσικά, τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Για την ακρίβεια οι προτάσεις για το πιο fun cocooning ever άπτονται στις εξής 5 κατηγορίες:

  • Επιτραπέζια: Γιατί αν έχεις παρέα, είναι ένας από τους πιο fun τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας. Σου βρήκαμε προτάσεις σε τιμές από 9.99€ έως 19.99€!
  • DVDs: Είτε μόνος σου, είτε με παρέα, τι καλύτερο από το να αράξεις στον καναπέ, ή στο κρεβάτι σου, και να παρακολουθήσεις μια ταινία τρώγοντας pop corn. Σου βρήκαμε και σου προτείνουμε ταινίες “σιγουράκια”, διαφορετικών κατηγοριών, σε τιμές από 9.99€ έως και 22.99€!
  • Βιβλία: Αν σου αρέσει να διαβάζεις και αποτελεί έναν τρόπο να χαλαρώνεις και να ξεφεύγει το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις σου, τότε θα βρεις τις προτάσεις που ακολουθούν άκρως ενδιαφέρουσες! Και σε τιμές από 6.82€ έως και 14.87€!
  • Κόμικς: Για το αιώνιο “παιδί” που κρύβεις μέσα σου. Δες τις καλύτερες προτάσεις σε κόμικς σε τιμές από 3.20€ έως και 12.58€!
  • CDs: Για όταν θα έχεις διάθεση για chilling, τι καλύτερο από το να ακούς στο background μουσικάρες, ενώ παράλληλα αποφορτίζεσαι από το στρες της ημέρας που πέρασες. Δες προτάσεις σε τιμές από 6.99€ έως και 14.99€, σε διάφορα είδη μουσικής.

Δες όλες τις προτάσεις ανά κατηγορία:

1. Επιτραπέζια

  •  Επιτραπέζιο Κάισσα Jungle Speed Ver2
    Έχεις κοφτερό μάτι και σβελτάδα; Δες προσεκτικά τις κάρτες που ανοίγουν οι αντίπαλοί σου, εντόπισε εκείνες που έχουν τα ίδια σχέδια με τις δικές σου, άρπαξε το Τοτέμ… και ξεφορτώσου τις κάρτες σου! Όταν φύγουν όλες, έχεις κερδίσει! Απόκτησε την νέα ενημερωμένη έκδοση του Jungle Speed με νέο σχεδιασμό στην πλάτη των καρτών και σε κάποια από τα σύμβολα, καθώς και νέα εικονογράφηση της συσκευασίας.

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Επιτραπέζιο Tichu Παιχνίδι με Κάρτες
    Μια μικρή αλλά θαυματουργή τράπουλα με 56 κάρτες… Ο Δράκος, ο Φοίνικας, ο Σκύλος και το Majong περιμένουν να τα απελευθερώσεις για να “χτυπηθούν” σε μια νέα παρτίδα Tichu! Ένα γρήγορο και έξυπνο παιχνίδι με κάρτες, όπου προσπαθείς να απαλλαγείς από τις κάρτες σου αλλά και να μαζέψεις πόντους. Η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να μαζέψει 1000 πόντους είναι η νικήτρια.

Τιμή: 9.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Επιτραπέζιο Κάισσα Παλέρμο: Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα
    Στην ήσυχη πόλη του Παλέρμο μια σειρά από δολοφονίες διαταράσσουν την ηρεμία των πολιτών. Η Μαφία έχει απλώσει τα δίχτυα της και κάθε βράδυ ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει. Οι πολίτες του Παλέρμο πασχίζουν να ανακαλύψουν τους ενόχους. Όμως ποιον να εμπιστευτούν; Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Ένα είναι σίγουρο όμως: Όλοι παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή την ιστορία!

Τιμή: 14.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Επιτραπέζιο Best Of Tv & Cinema AS 1040-20146
    Το BEST of TV & CINEMA είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων για όλες τις ταινίες και σειρές που ξέρουμε και αγαπάμε. Οι ερωτήσεις του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και αφορούν γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες λαμβάνουν διεθνή και εγχώρια αναγνωσιμότητα. Περιλαμβάνει 1600 ερωτήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας το βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Επιτραπέζιο Κάισσα Κάστορες & Ποντίκια
    Οι μικροί κάστορες τρελαίνονται να κάνουν βουτιές αλλά και σκανδαλιές. Για λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται στις κλειστές κάρτες και αμέσως εξαφανίζονται. Με απίστευτη ταχύτητα, αλλάζουν συνέχεια θέση. Αν δεν είστε προσεκτικοί, ένας πανούργος ποντικός θα εμφανιστεί εκεί που πριν λίγο βρισκόταν ένας κάστορας – πράγμα καθόλου ευχάριστο!

Τιμή: 9.99€ ➡ Λεπτομέρειες

2. DVDs

  • Inception
    O αναγνωρισμένος δημιουργός Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών σε αυτή την επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια δράσης που ταξιδεύει σε όλη την υφήλιο και μέσα στον κόσμο των ονείρων. Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι ο καλύτερος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ότι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Τώρα όμως του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία αρκεί να καταφέρει το αδύνατο.

Τιμή: 9.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Η Λάμψη: 2-Disc Ειδική Έκδοση
    Η καλύτερη ταινία τρόμου όλων των εποχών. Με ένα σενάριο βασισμένο στη νουβέλα του Στήβεν Κινγκ, ο σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ συνδυάζει ολοζώντανες ερμηνείες και επιβλητικά σκηνικά και με τη μοναδική τεχνική κινηματογράφησης συνθέτει ένα συγκλονιστικά τρομακτικό αριστούργημα. Σε ένα ρόλο σταθμό, ο Τζακ Νίκολσον («Έεεερχεται ο Τζόνι!») υποδύεται τον Τζακ Τόρανς, ο οποίος αναλαμβάνει ως ο διαχειριστής στο ερημικό και πολυτελές ξενοδοχείου Όβερλουκ μαζί με τη γυναίκα του (Σέλεϊ Ντουβάλ) και το γιο τους (Ντάνι Λόιντ). Για τον Τόρανς ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο – η μήπως όχι; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το συγκλονιστικό μείγμα διαστροφής και δολοφονίας.

Τιμή: 22.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Τα Πεθερικά της Συμφοράς
    Μεγάλη συμφορά κυριαρχεί για το νοσοκόμο Γκρεγκ Φόκερ όταν ο σεμνότυφος πεθερός του, πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, ζητά να συναντήσει τους τρελά ασυνήθιστους γονείς του. Οι οικογενειακές σχέσεις οδηγούνται ξανά σε ξέφρενες καταστάσεις με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Τιμή: 12.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Millennium Box Set
    Τα τρία μέρη της θρυλικής τριλογίας “Millennium”, τα οποία βασίζονται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων που συνάρπασε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και εξελίχθηκε σε εκδοτικό φαινόμενο, συγκεντρωμένα σε μια συλλογή. Tο box set περιλαμβάνει τις ταινίες: «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», «Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά», «Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας» καθώς και ένα dvd με special features.

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Οι Μαχητές των Δρόμων 7
    Ο αδελφός του τραυματισμένου γκάνγκστερ Όουεν Σο, ένας θανάσιμα επικίνδυνος Βρετανός πρώην πράκτορας, αναλαμβάνει να εκδικηθεί την παρέα του Ντομ Τορέτο. Ο τελευταίος δέχεται την απροσδόκητη και πολύτιμη βοήθεια ενός μυστικού Αμερικανού πράκτορα, για χάρη του οποίου, όμως, πρέπει πρώτα να κλέψει μια τεχνολογικά προωθημένη συσκευή εντοπισμού από έναν διαβόητο τρομοκράτη.

Τιμή: 14.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ο Πρωτάρης
    Μια κλασική ταινία και μια από τις καλύτερες ερμηνείες του Dustin Hoffman. Ο Benjamin Braddock επιστρέφει σπίτι του αφού τελειώνει το κολέγιο αριστούχος. Αν και όλα τα χρόνια των σπουδών του ήταν γεμάτα επιτυχίες και επαίνους, στο ταξίδι του γυρισμού αισθάνεται απογοητευμένος. Ψάχνει ακόμα τι θα κάνει στην καινούργια του ζωή. Μετά από μια γιορτή που οργανώνουν οι γονείς του, η ελκυστική σύζυγος του φίλου και συνεταίρου του πατέρα του, του ζητάει να την γυρίσει σπίτι, γιατί λείπει ο άνδρας της ταξίδι και φοβάται να γυρίσει μόνη. Η κύρια Robinson, όμως, δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στον Benjamin προκαλώντας τον, με αποτέλεσμα αυτός να κανονίζει για το επόμενο ραντεβού σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Έτσι ξεκινάει μια διαφορετική ιστορία…

Τιμή: 19.99€ ➡ Λεπτομέρειες

3. Βιβλία

  • Το μυστικό
    Το Μυστικό κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους ―εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες― κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο.

Τιμή: 10.64€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Inferno
    Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται σε ερευνητικό ταξίδι στην Ιταλία, μαγνητισμένος από μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τη “Θεία Κωμωδία” του Δάντη και, ειδικότερα, την “Κόλαση”, ένα από τα πιο σπουδαία αλλά και μυστηριώδη και αινιγματικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λάνγκτον θα αναμετρηθεί με προκλήσεις απρόσμενες και άκρως επικίνδυνες και θα διαχειριστεί ένα σκοτεινό γρίφο που, τελικά, θα τον οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο καμωμένο από κλασικά έργα τέχνης, μυστικά περάσματα και επιστημονικές ανακαλύψεις ενός αλλόκοτου μέλλοντος. Η σκοτεινή, επική ποίηση του Δάντη γίνεται μίτος στην προσπάθεια του Λάνγκτον να βρει απαντήσεις και κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί προτού ο κόσμος αλλάξει για πάντα, με τρόπο ανεπανόρθωτο.

Τιμή: 13.09€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ο αλχημιστής
    Ενας νεαρός Ισπανός βοσκός, ο Σαντιάγο, αποφασίζει ν’ αναζητήσει τη μοίρα του. Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στη Σαχάρα και τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Στο ταξίδι του θα γνωρίσει σοφούς βασιλιάδες και αλχημιστές. Ακολουθώντας τα σημάδια της μοίρας, θα συναντήσει μυστηριώδεις ανθρώπους και θα ‘ρθει αντιμέτωπος με παράξενες καταστάσεις. ‘Ετσι θα του τεθούν τα θεμελιώδη ερωτήματα της ύπαρξης, που θα τον αλλάξουν για πάντα. Θ’ ανακαλύψει όμως ότι, όταν μπορεί κανείς να συγκεντρώνεται στο παρόν, τότε είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Τιμή: 6.82€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Επίλογος θανάτου
    Η Τσάρλι Γουέμπ είναι μια όμορφη ανύπαντρη μητέρα που γράφει μια δημοφιλή στήλη στην εφημερίδα Palm Beach Post. Έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της ορθώνοντας ένα τείχος ανάμεσα σ’ εκείνη και την οικογένειά της που την απορρίπτει, αλλά και ανάμεσα στους ακατάδεχτους γείτονές της και τις δηκτικές κριτικές που δέχεται. Όταν όμως λαμβάνει μια επιστολή από την Τζιλ Ρόμερ, μια νεαρή φυλακισμένη που περιμένει την εκτέλεση της θανατικής της καταδίκης για τη δολοφονία τριών μικρών παιδιών, οι αντιστάσεις της κάμπτονται. Η Τζιλ ζητά από την Τσάρλι να γράψει τη βιογραφία της, ώστε να έρθουν στο φως όλα όσα δεν αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της δίκης. Βλέποντάς το σαν μια ευκαιρία ζωής, η Τσάρλι ξεκινά το ταξίδι της μέσα στο μυαλό αυτής της βαθιά διαταραγμένης προσωπικότητας.
    Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια παράξενη τροπή όταν ο οργισμένος αναγνώστης που εκτόξευε απειλές κατά της ζωής της Τσάρλι βάζει στο στόχαστρο το γιο και την κόρη της. Στον αγώνα δρόμου που κάνει με το χρόνο για να σώσει τα παιδιά της, η Τσάρλι συνειδητοποιεί ότι οι γείτονες, οι φίλοι και οι συγγενείς, τους οποίους μέχρι πρότινος θεωρούσε ενοχλητικούς και απέρριπτε, είναι ίσως η μοναδική της ελπίδα…

Τιμή: 14.87€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ο χιονάνθρωπος
    Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι.
    Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του. Και τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του. Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό μαμάδων και συζύγων που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Όταν το χιόνι λιώσει διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.
    Θα αποκαλυφθεί άλλο ένα θύμα.

Τιμή: 13.09€ ➡ Λεπτομέρειες

4. Κόμικς

  • Απρέπειες
    Τι κάνει μια νεαρή και γεμάτη ερωτικούς χυμούς γάτα σε ένα σπίτι όπου τα μόνα αρσενικά είναι ένας ευνουχισμένος γάτος και μια παλιά φωτογραφία; Φυσικά, υποφέρει.
    Αυτό ακριβώς κάνει και η Λουκρητία, η φοβερή γάτα του Αρκά, αντιμετωπίζοντας τη σκληρή της μοίρα -το μόνο σκληρό πράγμα μέσα στο σπίτι- πότε με κρίσεις καταστρεπτικού θυμού, και πότε με κρίσεις καταστρεπτικότερου χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση όμως, “ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”: γιατί ο Καστράτο, ο γάτος του σπιτιού, αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της, και πολύ περισσότερο αδυνατεί να τις καταλάβει. Αυτός ζει ευτυχισμένος λατρεύοντας την κυρία του -και τον Σοπέν, που με αμφιλεγόμενη δεξιοτεχνία παίζει η κυρία στο πιάνο. Εκτός από την κυρία και τη μουσική τίποτε άλλο δεν φαίνεται να απασχολεί τον Καστράτο, γιατί όπως παρατηρεί η Λουκρητία, αυτός είναι ευνουχισμένος και τα έχει γράψει όλα στα αυτιά του.

Τιμή: 5.97€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Marvel the X-Men
    Οι X-Men δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Αν είσαι Marvel fan είσαι στάνταρ και φανατικός στο να διαβάζεις τις ιστορίες τους και να βλέπεις τις ταινίες τους.

Τιμή: 7.20€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ο μοναχικός καβαλάρης
    Ποιός θα πιάσει πρώτος το ένα εκατομμύριο δολάρια; Ποιός Ντάλτον θα γίνει αρχηγός; Από τον πανούργο Τζόε μέχρι τον επιεικώς βλ..εε δηλαδή αγαθιάρη Αβερελ θα παιχτεί ένα αληθινό δράμα με τα αδέλφια Ντάλτον να προσπαθούν να κερδίσουν νόμιμα ή μη το λιγουρευτό ποσό και να κατακτήσουν το θρόνο. Ο Λούκυ Λουκ φυσικά παραμονεύει στη γωνία…!

Τιμή: 3.20€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Iron Man Believe
    Ο Iron Man σε μια από τις γεμάτες δράση περιπέτειες του.

Τιμή: 12.58€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Transformers Prime: The Orion Pax Saga
    Πασίγνωστοι και αγαπημένοι Transformers σε νέες περιπέτειες.

Τιμή: 7.16€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Marvel Universe All-New Avengers Assemble Volume 1
    Όλοι οι αγαπημένοι σου ήρωες μαζί!

Τιμή: 8.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Αστερίξ ο Γαλάτης
    Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ αποτελούν εγγύηση γέλιου.

Τιμή: 7.88€ ➡ Λεπτομέρειες

5. CDs Μουσικής

  • Born To Die
    Της Lana Del Rey

Τιμή: 6.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Wind Of Change: The Collection
    Των Scorpions

Τιμή: 6.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • The Greatest Hits
    Της Nina Simone

Τιμή: 6.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Suite No. 2015
    Διάφοροι καλλιτέχνες

Τιμή: 14.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Ειπα Στους Φίλους Μου
    Της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Τιμή: 11.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Χίλια Καλώς Εσμίξαμε – Live Στο Λυκαβηττό
    Του Γιάννη Χαρούλη

Τιμή: 14.99€ ➡ Λεπτομέρειες

  • Με Λενε Γιωργο – 20 Χρονια Γιώργος Μαζωνάκης

Τιμή: 9.99€ ➡ Λεπτομέρειες

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;